Cure evo i ja rodila.Dosla nam je Sara, ima 3600 grama i 50 cm. Puno crne kosice na tatu.
Javim se kad dođemo k sebi.
Allegraaaa, čestitke kako se ovo sad dogodilo? nadam se da ces me pričekati u rodilištu
Odmori se i javi detalje kad dođeš sebi. Šaljem puse mami i bebi
juicy pa to je super
allegra cestitaaaaaaam od srcaaaaa :)))))))))))
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Allegrazg pa sto je sad to???
Waaaaaaaa odličnoOooo
Cestitam ti od srca.
Ovo je bilo brzinski.
Prekrasno.
Pusa mami i bebi
Cestitke Allegra..
Stvarno si to brzinski obavila
A da i vi ostale u terminu odete u bolnicu?
Odmah bi rodile
Allegra, čestitke tebi i Sarici (A i tati!) stvarno je bilo ekspresno, jedva čekam da nam napišeš detalje
Pety, sretno sutra, mislit cu na vas...i čekati objavu na Klokanici
Koliko novosti,a svakim danom ce ih biti sve vise!!!
Allegra čestitke, brz oporavak ti želim
Pety uz tebe smo, drži se, bit će sve dobro
Ispisala cili roman i onda pritisnen "ocisti"..aaa bijeees
Uglavnom, pratin vas sve u stopu i citan, ali sa svog moba ne mogu komentirat pa sad uzela mob od dragog dok on spava da se i ja malo oglasin hehe..
Cestitan svim novopecenim mamama koje uzivaju sa svojim bebicama
Pety, tebi od srca zelin sutra svu srecu da to sta lakse prodje i da se sta prije pridruzis ovima koje vec gustaju s malim strucama :)..samo hrabro i veselo, prodje to sve brzo
A moje novosti..vama koje se bojite velikih beba cu samo rec: moj bebeli jucer procijenjen na 4200-4400g hahah..cak je ginekologica stavila napomenu u trudnicku "MAKROSOMIA" (velika beba)..a termin mi je tek u petak
..danas prvi put bila u rodilistu na pregled plodne vode i doktor samo reka da je u redu i da dodjen opet za dva dana..tako da ce moj bebeli skupit jos malo zaliha za zimu hahah :)..a sta ces sad, izac ce kako tako
07.12.2015. A <3
allegrazg pa otkud ti sad iskocila?! cestitke na cupavoj djevojcici!
a i ja se iznenadjujem kao da niste sve u terminu haha
bas nas je krenulo jeeee
juicy, dala si mi motiv za setnje vec od sutra
tweety, spominju li ti uopce carski kao opciju s obzirom na prognoze za tezinu?
If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.
https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing
Sortiraj odgovore
Najstariji