Pepita, i tvoja curka je tu do nedjelje ja mislim. Samo ti spakiraj torbu jer si prošla 40 tj. pa će te sigurno ostaviti. Još malo pa ćemo ih i vidjeti....stvarno je teško shvatiti da je u toj bušici zapravo prava pravcata beba! I to ne baš mala! 😄
Nadam se da je iako me strah ;) a torba je spakirana tjednima samo cu baciti oko danas :) i dragom pripremiti sta da donese kad ce po mene dolaziti... :)
da bas to tako velika beba, ali osjete leda kolika je hehe
btw u cemu iznijeti bebe as jaje ili kosara mene svekiuvjerava u kosari a cemu onda jaje xd
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Sretno sutra, pinky ❤️ Nadam se da ces uspjeti nesto odspavati veceras od uzbudjenja 😄🎉🎉🎉
Pepita, mislim da je jaje sigurnije, jedino sto se ne preporuca u njemu je voznja u njemu dulje od 2 sata bez pauze.
Evo, imas tu kako ju postaviti u auto i sve detalje, korisno za znati
http://forum.roda.hr/threads/49856-AUTOSJEDALICA-OD-IZLASKA-IZ-RODILI%C5%A0TA
MaliV od Splita do Sinja ni pola sata voznje meni je to isto sigurnija opcija kad vec postoji, imam upute za stavljanje samo da dokazem svekrvi, iako ne znam sta se pravdam pa to je moje dijete... hehe
🙏👸👸🙏❤️
pinky, sretno sutra, mislimo na vas :) javi nam se čim uspiješ :) želim ti da ti bude im bezbolnije i lakše i da čim prije ugledaš svoje zlato....
pepita, ja prepirke oko jajeta imam već mjesecima sa svekrvom i svekrom, kao šta će nam to, pa nećete nikud ić s bebom. ne-bit ćemo doma u jednoj sobi do 18-te godine xD. mi smo kupili jaje jer imamo dosta do bolnice vozit se pa ju ne mogu imat u košari. a u bolnici ću pitat prije izlaska jel može bit jaje ili mora bit nosiljka jer sam čula da znaju zezat zbog jajeta. pa ako nedaju jaje, prebacim ju u autu u sjedalicu.
a jesam se raspisala :P sorry
mrkvice, hvala na odgovoru. tako sam nešto i očekivala, takva su i moja stajališta bila do prije mjesec dana. plus onaj osjećaj koji mi nabija okolina-ti to moraš moć izdržat. kao da ne smijem reć da sam slaba i da ne volim da me boli.... kako se približava dan d, sve sam sigurnija u to da ću tražit malo droge :D
axia upravo tako.. ti stari ljudi ne shvacaju da se sve mjenja, kosara nije pricvrscena i mora se drzati, a as je ucvrscena i ima pojaseve... ja sam cula da ih tu u Splitu boli briga u cemu..
i razumijem te sta se tice bolii sama sam takva bojim se boli, i svjesna sam da cu morati roditi da zene radaju otkad je zivota, danas jei lakse xy puta ali jbg strah je tu i tocka.. neka me hipnotiziraju hahah
🙏👸👸🙏❤️
Wow Pepita pa ti si na samom kraju , bravo bravo. Želim ti svu sreću i samo hrabro
.
Ja to mogu, ja to hoću....
pinky, sretno sutra
bas su mi razumljivi tvoji podvojeni osjecaji. tako je meni sestra na pregledu usput spomenula opciju carskog, kad smo komentirali mjere bebe, a ja odmah "NE!". kako cu vidjeti bebu, kako cu vidjeti muza s bebom prvi put, ne zelim tako, zelim sve dozivjeti. i znam da je bolje hladni carski ako bas treba nego da se mucimo obje pa zavrsim na hitnom, ali u pozadini mi je i dalje "ne, ne, ne. ja to mogu."
vjerojatno skacem pred rudo, kao i inace.
za izlazak iz rodilista kako god, ali za prijevoz do kuce iskljucivo as.
samo je probajte instalirati prije poroda da ne bi bilo iznenadjenja jer sam ja svoju isla isprobati jucer pa je ispalo da je pojas odozada prekratak tako da sad kemijamo sto i kako dalje.
If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.
https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing
Dakle da sumiramo: ponedjeljak Lillany, utorak Allegra, srijeda Pety, četvrtak Pinky i petak Pepita ili Lady mozda? Mogle bi neku okladu baciti
Pinky, sretno sutra!
Curke evo ja ulovila vremena dok damica pajki,pa reko da vam se javim.
Dakle,otisla sam na hitnu prekjucer zbog bubrega i rekli mi da ostanem do poroda u bolnici.Tokom noci su me ulovili trudovi oko pol 2 i oko pol 9 mi je pukao vodenjak. Poslali su me na pregled, klistir i tusiranje i u radaonu. Dragi mi je dosao oko 10. Uzela sam epiduralnu,ali kada sam bila otvorena nekih 8 cm odlucili su mi dati drip.Na drupu fakat nema pauze od trudova odnosno boli ko izmedu tih jakih ko oni na pocetku.Bar mene.Epiduralna je vec popustala tako da sam te najgore trudove sve osjetila,povracala i plakala. Izgon je trajao oko 20 minuta. I onda je na svijet dosla nasa srecica.
Recnuli su me malo,ali sam svejedno popucala i to skoro do guze, rekla je babica da to dugo nije vidjela, imam 20 savova,pa me to sad dosta boli...Strah me pokakati se.
Cikimo ko veliki zasad i to je to.
Svima saljemo puno pozdrava i srece na porodima.
Sortiraj odgovore
Najstariji