Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mrkvica2
    02. Prosinac 2015. 12:28

Dan drage moje 

Mama tada sam ustala nahraniti malu, pa dok mala ciki ja uhvatim priliku da vidim sto se dogada ovdje.. jastuk za dojenje mi uvelike olaksava pa mogu 

Pety nam je sigurno vec upoznala svoju bebicu, allegra uziva sa malenom sarom, lady i pinky ce iato ovaj tjedan upoznati bebice a nadam se i pepita.. bome puno bebica nam donosi nikola 

Mia007
    02. Prosinac 2015. 12:40

Allegrazg, cestitam na malenoj Sari! I mene zanima kako joe proslo, i kao i Tynu, jesu te gnjavili zbog gestacijskog?
    Zelim ti brz oporavak i javi se kad stignes!

LinaKarolina
    02. Prosinac 2015. 12:54

Hey trudnice..
    Vratila sam se iz "svetonikolovskog" shopinga i ubi me ovo maleno cudo u trbuhu..boli me medunozje kao da sam nedavno rodila..mali je od pocetka glavicom prema dolje tako da me sve vise pritisce. 

Axia ja non stop usporedujem mjere i svojih i tudih beba tako da znam na cemu sam
    Evo..prosli malac 35+0 procijenjen na 3050g..dakle i tebe ceka mala bucka  oko 3800-4000g
    Ja imam usku zdjelicu tako da je malac izasao sav plav i ispucalih kapilara..o obliku glave niti necu.
    Sada me veseli da je ovaj maaalo sitniji..barem za sada.
    I blago vama koji mozete traziti epiduralnu..kod nas u OS je to nemoguca misija.

MaliV
    02. Prosinac 2015. 13:12

Cure, samo da javim, upravo sam kupila knjigu Sretna beba, racunala da ce biti 99 kn, kad ono 39,90 kn u Profilu 😳 Volim takva iznenadjenja 😄

Mrkvica2
    02. Prosinac 2015. 13:13

Shimmer ja si jos tesko mogu predociti da je ta beba kraj mene ona ista ritalica iz buse.. ali kad usporedim slike sa uzv-a tocno joj se vidi i ta brada i nosic i usnice iako mi je tesko bilo zamisliti kako ce izgledati na temelju toga. A da ne pricam kako se nekad uhvatim da se podragam po trbuhu 

Linakarolina zasto vam nedaju epiduralnu? Nema adekvatnog osoblja ili?

Nas dvije smo uspjele prezivjeti prvi dan same.. bilo je cist okej. Neznam zasto sam uopce bila uplasena 

axia
    02. Prosinac 2015. 13:25

shimmer, tvoja manekenkica pazi koliko papa da ne buba mamu prejako kad bude išla van :) moja nije toliko obzirna :) baš sam sa sestrom pričala, ja inače imam epizode mršavljenja i debljanja i po 20 kg u par mjeseci. bit će da se umetnula na mene. nadam se samo da neeć onda naglo past na težini kad se rodi   :)

linakarolina, računam na to, sad sam definitivno odlučila da tražim epiduralnu (valjda će mi ju moć dat). neka ona meni bude i 5 kg ako hoće, samo neka više dođe, nestrpljivi smo :)

inače. danas mi je i prijateljica rodila malenoga momčića, tako da će dijeliti rođendan sa malom Sarom :)

LinaKarolina
    02. Prosinac 2015. 13:29

Mrkvica upravo tako..nema dovoljno anesteziologa tako da oni rade samo hitne postupke.
    Da ne kazem da su nam na tecaju rekli da mozemo sve traziti..od epiduralne do poroda gdje i kakvog zelimo ako oni budu raspolozeni za to sve. Ma..bezveze..doduse ja nista niti ne trazim ali me izluduje takav pristup. Rodila sam ih dvoje pa mogu jos i jedno. Samo mi se ne svida sto te stavljaju na drip i kada ti ne treba samo da te se brze rijese.

lady6
    02. Prosinac 2015. 14:03

Axia....u Petrovoj u TA....ides desno u onu kao novu zgradu i kad udes na desno ti je salter za prijem...predas papire i uputnicu (nabavi si D1 jer ti onda vrijedi za sve preglede do poroda) i cekas. Jako brzo zovu u kabinu 2 gdje ti sestra izmjeri tlak, tezinu i da ti papiric na koji se odes popiskiti i njoj vratis. Onda opet cekas...zovu te u kab.5 ili 6 na ctg koji traje cca 20min....i onda opet cekas pregled kod doktora a svi doktori dolaze u 9. Guzva pocne oko 8. Ja sam svaki put dosla prva u 7 i ovo sve obavila do 7.40 i onda cekala s tim da sam bila medu prvima kod doktora onda, znaci gotovo oko pola 10

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.