Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pepita2109
    02. Prosinac 2015. 08:58

Jutroo drage moje, 
     Mrkvica ja nemam bas nista a jedino sareno sta imam je ogradica za krevetc, ali nema veze brzo cemo nabaviti :)

juicy nema nikakvih naznaka hehe cak sumnjam da sam se ista dodatno otvorila...

lady ma cekam tebe :) i sretno ja tek u 2...

pety mislimo na tebe :*

anaheja super da si napokon naspavana :)

MaliV veselo je kod tebe bilo hehe

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Pinkypik
    02. Prosinac 2015. 09:30

Jutro okruglice 😄
    Vidim roman me čeka ujutro i sve listam da vidim tko nam je novi stigao!
    Allegra, čestitam ti na malenoj čupavoj Sari! 💖🌟🎆🎉🎊
    Jako lijepo ime ima. Baš si me iznenadila!
    Pety, sretno! 😉
    I mi smo danas opet na kontroli pa moram ispitati jel idemo doma ili sutra na tu neznam zašto indukciju.... 😯
    Od muke i uzbuđenja nisam mogla spavati noćas pa zaspem pred jutro. Mm me jučer sat vremena brijao...uh...to je bilo interesantno. Ne bih to ponavljala...

Tyna24
    02. Prosinac 2015. 09:47

allegraaaa, pa uopče se nisam nadala da budeš ti rodila   baš si iznenadila!!!
    sretno ti s Sarom,brz oporavak želim, i dok se javiš sjeti se na mene pa napiši ako su te zezali zbog gestacijskog

axia
    02. Prosinac 2015. 10:10

bok, kuglice :)
    evo mene i moje kapitalke s kontrole, imamo 3000g, okrenuti smo savršeno za ispast iz mame i pomalo se  spuštamo. sve po ps-u.
    dobila sam, bez inicijative, savijet da tražim epiduralnu. po riječima mog doktora može znatno ubrzati porod, što je bolje za bebicu...
    mama, ja sam danas dobila uputnicu za TA za idući tjedan.
    maliV, sanjala sam noćas da imam modricu na trbuhu od udaraca :) sva sreća, nema je, ali mi je mm rekao da mi je trbuh cijelu noć skakao... čudim se da me nije budilo....
    pepita, javi novosti :)
    pinky, također, isčekujem vijesti :) nadam se da ste dobro (sve koje ste u terminu) i da ćete se uskoro mazit :)

pusa od nas 2

BebaNana
    02. Prosinac 2015. 10:14

Alegra čestitke na maloj čupavici,i brz oporavak ti želim

lady6
    02. Prosinac 2015. 10:41

Evo mene...dakle uzv zapravo pokazuje raniju trudnocu i po njemu nisam prenijela...medutim, jos uvijek sam zatvorena, mala se ne spusta, ima cca 3600g, ctg ne pokazuje nikakve trudove i sutra ponovo moram na ctg i onda indukcija u petak ujutro

• mama@
    02. Prosinac 2015. 11:18

Axia bas ste kapitalci 
    Malena vec ima 3 kg? Opa đurđo. ..
    Ja sam ti do zadnjega kod svog dr. S punih 37tt idem zadnji put kod njega i onda na uzv i ctg (valjda)

Pepita2109
    02. Prosinac 2015. 11:19

lady znaci u petak ces se maziti sa svojom bebicom aaaa kako supeeer :* ja cu vidjeti sta ce mi danas reci kad me misle poroditi, cak mislim da cu ipak biti poslana u Split heh vidjet cemo.. btw koliko ti je manja T? zasto ce te inducirati ako nisi prenijela po uzv?

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

axia
    02. Prosinac 2015. 11:53

lady, sretno, već u petak imaš sve svoje na svijetu u rukama :)
    mama, da, veliki smo, al doktor misli da nećemo uranit... kakve sam ja sreće, 4 kg nam ne ginu :P

cure, koje ste išle u petrovu u TA, bila bih zahvalna ako bi mi napisali par detalja. konkretno, zanima me parking (jel bude kaj mjesta?) jel se dugo čeka, di se javit (di uopće moram ić??) i jel vam poznata doktorica Magdalena Karadža? hvala unaprijed :*

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.