Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tweety88
    02. Prosinac 2015. 00:45

Shimmer, nije mi zasad niko spominja carski..doduse u rodilistu mi je doktor samo gleda plodnu vodu, nije mi radio ultrazvuk ni ctg..a mislin da nije ni trudnicku pogleda ..tako da vjerojatno ni ne zna kolika je beba..a moja ginekologica mi nista nije rekla isto za carski..

07.12.2015. A <3

Mrkvica2
    02. Prosinac 2015. 03:30

Znala sam cim sam vidjela toliko neprocitanih stranica da smo dobili novu bebicu 

Allegra cestitam na malenoj sari. Puno se mazite a tebi zelim brz oporavak  

Cini se stvarno da tko god ode u bolnicu i rodi 

Mama vidis lampice za bor mi nisu pale na pamet jos. Kreativno

Pepita ja imam jednog jedinog malenog medu koji zvecka za malu. Nista od igracaka a mislim da joj jos ni netreba. 
    Gym imam fisher price rainforest i super mi je. Istina ona je jos mala da hvata igrackice ali gleda u svjetla, kako su jarke boje i tojoj je zanimljivo. Muzika ju isto interesira dosta jer joj je novo a srecom nije iritantna 

Anaheja
    02. Prosinac 2015. 04:54

Allegra, cestitam!!! Krenulo je!!! Idu nase bebice polako 

Sto se tice svijetla. Ja ne spustam rolete jer ne volim palit svijetla tokom noci- razbude me. Tako da ce mi to bit dovoljno da vidim bebicu i da sa njom prosecem do druge sobe na papanje i presvlacenje.... Jer mom dragom ekstremno smeta svijetlo. Nadam se da ce to bit ok rjesenje 

• mama@
    02. Prosinac 2015. 08:13

Jutro nocne ptice

Pa kakva su to tipkanja u 3 pa u 4 ujutro?  Ha Mrkvica,  Anaheja

Pety nadam se da si se rijesila ili barem 'cekas'. 
    Javi se cim stignes da cujemo pojedinosti. 

Ja sam jos uvijek strasno umorna i kao da mi je mucno. Valjda nece neka virozica.

Zaboravila pitati doktora... kad se krece na ctg? Imam zadnji pregled kod njega u 37tt pa mislim da ce mi onda dati uputnicu za ctg i uzv.
    Jel to tako krece, u 37tt?

JuicyFruit
    02. Prosinac 2015. 08:29

Dobro jutro kuglice! Nadam se da su se neke i naspavala 

Pety sretno jos jednom, mislimo na tebe  ovo ce nam biti treća bebica za redom ovaj tjedan 

Pepita, tebe čekamo već tjedan dana, mogla bi sutra da nastavimo niz 

lady6
    02. Prosinac 2015. 08:37

Jutro, kuglice! Allegra pa cestitaaaaam!!!! Ja vec mislila Pepita rodila....Ja u TA cekam doktora za pregled. Pepita, sretno danas!

lady6
    02. Prosinac 2015. 08:38

Mama, meni su ctg od 37.tj, a uzv tek danas

Anaheja
    02. Prosinac 2015. 08:40

Moje nespavanje se svelo na minimum, za sada . Budim se u 4 za wc pa sam budna jedno sat i pol, sto je super nasparam toga kako je bilo prije . I naspavana sam . Nadam se da se nece vratit na staro

Pety, sretno danas 
    Nadam se da ce i ostale koje su na redu uskoro 

MaliV
    02. Prosinac 2015. 08:49

Oooo allegra, pa cestitamo, kakve lijepe vijesti 😍 javi nam detaljcice cim se oporavis, do tad uzivaj u malenoj 💝

Pety sretno danas, super je sto imas doktora na kojeg mozes racunati, sigurna sam da ce sve biti super 🎉 Samo hrabro 😄😘

Ja sam sinoc jedva zaspala jer se mali toliko rasplesao i gurao mi se pod desno rebro, da sam se ujutro probudila sa bolovima... bas me boli kao da me netko izudarao izvana po rebrima, cak sam u jednom trenutku isla gledati da li imam modricu 😄 boksac mali

02. Prosinac 2015. 08:51

Jutroo
    Allegra cestiiitam 😙 sad mazenje sa bebicom
    Pety sretno,i nadam se da ces obaviti to brzinski 😙
    Mama mislim da je to sve individualno od dr do dr,mislim da je Sonja8 rekla da su joj radili u 32 ili 33tt,meni jos nisu,a mojoj kumi su poceli sa 28 tt,....ali mislim da je neko pravilo poslije 36 tt
    Ja sinoc bila kod tete zubarke,slomljen mi je korjen,pa mi je juce izvadila zadnji dio koji se mrda,za ostalo je rekla poslje jer treba snimati,...uglavnom od jutros me ne boli tako da je supeer. Eto sreca pa ga nisam isla operirati imamala sam neki granulom iznad,koji je sad izvadila sa zubom,op bila 900 kn,a eto na kraju kako je ispalo izvadila mi ga svakako ,....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.