Tyna24 meni to nije ništa spominjao još.. samo sam radila nedavno kks kad sam bila u bolnici zbog bolova i to je to, možda zato nije spominjao, vidjet ćemo sad za 20 dana šta će reći
dillb i ja bih nekoga.. a voljela bih da to bude dragi ili od frendice svekrva koja je ujedno i babica
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
naravno, ponesete urin sa sobom. tako je najbolje. a drugo vađenje krvi su meni radili iz prsta. vidjet ćemo kako će ovaj put biti. i ja ću saznati u srijedu.
ajme, pepita, babica... prekrasno. kad bih bar ja mogla neku "privatnu" babicu imati. onda se ne bih uopće brinula za ništa. srećom, radi se i po tom pitanju kod nas pa ćemo možda u nekoj budućoj trudnoći imati i tu opciju.
dillb da ona je bila i sa svojom snahom iako tad nije radila dopustili su joj bez problema pa se nadam da će moći barem ona biti uz mene ako već neće dragi, možda bi mi čak bilo i draže da bude ona a ne dragi jer ona je stručna i znati će šta treba
🙏👸👸🙏❤️
ako je ikako moguće, angažiraj ju. da dođe k tebi kad počne porod. odnosno prije nego kreneš u bolnicu neka bude s tobom kod kuće. bit će ti lakše kod kuće nego u bolnici. zato ja i razmišljam o douli. neka dođe k meni doma pa ćemo početnu fazu poroda proći skupa, a vjerojatno će mi trebati netko tko će me potjerati u bolnicu. ako sve bude kako treba i ako budem imala koga da pričuva sina, onda i dragi ide sa nama u bolnicu jer je neopisiv osjećaj vidjeti svoje dijete po prvi put. čak i lice tate kad ga prvi put vidi.
Joooj koliko novih tema, a nije me bilo tjedan dana! Morala sam bilješke raditi dok sam čitala
Dakle, prvo želim dobrodošlicu an-di-du i ostalima ako sam previdjela koji post!
A sad što se tiče svega što ste komentirale, redom :
Prije tjedan dana sam prijemijetila lineu na trbuhu i negdje sam pročitala da uzrok može biti nedostatak folne kiseline. Jeste vi to isto čule?
Otprilike u isto to vrijeme sam prvi put i osjetila svoju malu curicu i sad se redovito javlja svaki dan, posebno oko 8-9 navečer. Jedva čekam doći s posla da mogu leći i umiriti se jer je tada najbolje osjetim
Trudničku knjižicu nisam dobila, samo papire koje spremam u fascikl, ali je nisam ni tražila. Možda ako kažem da bi platila mi je daju? Nekako mi se čini praktičnije, pogotovo kad budem išla u rodilište!
Oko diranja trbuha nemam problema, a i prilaze mi samo najbliži s kojima želim podijeliti svoje iskustvo. Za sad je jedino tata uspio uloviti trenutak kada se ritala
O apetitu ne bi previše - ima ga na pretek nisam imala nikakve mučnine i papam sve redom od prvog dana. Isto tako se fino i kilice slažu... ali nećemo se opterećivati.
Visnjass, pitala si za glavobolje, ja pokušavam svaki put riješiti problem masažama, ali jednostavno ne pomaže dva puta do sada mi se dogodilo da je trajala po dva dana i u tom slučaju bi popila Lupocet samo da mogu odspavati.
Od opreme za bebu još nismo ništa nabavili jer smo u malom stanu pa nema smisla nagomilavati stvari prerano, a uz to mi svako malo netko kaže: "Nemoj to kupovati, dat ću ti ja"
Eto, toliko od mene za sada. Neke teme sam preskočila da vas ne udavim baš previše
I od sad dolazim barem jednom dnevno da vidim novosti!
juicyfruit hahah tu nikad nije dosadno svako malo neka nova tema šta se tiče linee negre nemam ti pojma ovo je prvi glas iskreno, ja znam da se pojavljuje zbog trudničkih hormona sve ostalo mi je nepoznanica, a i po tome bi značilo da više manje sve trudnice imaju manjak folne, jer nisam vidjela još ni jednu bez...
koji si tjedan? kad tate uopće mogu osjetiti bebu od kojeg tjedna? moj se trudi ali ništa bebica nam je zaista nježna za sada hehe
🙏👸👸🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji