Mrkvica moje misljenje je da se mozes kupati u svom bazenu dokle god ga uredno odrzavas i dokle god ti dr nije drugacije rekao. Ja takoder imam kucni bazen i planiram se banjati u njemu. Ja sam dr pitala i rekao je da dok sam zatvorena da moze samo da izbjegavam javne bazene ako je moguce
Mrkvica u svom naravno da smiješ ako ga održavaš
a ja se fino uvalila u kauč i uključila ventilator, od jutra je grozno.. ali ajde dobro je dok god ne moram nigdje
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Danas smo punih 20 tjedaaana još samo toooliko
🙏👸👸🙏❤️
problem kod javnih bazena je što se puno ljudi kupa u njima i možeš pokupiti kojekakvu boleštinu. zato kućni bazeni imaju prednost jer se ne kupa puno ljudi u njima. u mom kućnom se kupa puno ljudi, tako da se ja okupam samo kad se voda promijeni. i naravno izbjegavam kupanjac ako sam ja žarište kakvih tartufa pa da se drugi ne zaraze.
Mrkvice, što se tiče malih bebica, uopće nisu krhke. zapravo su jako čvrste. zamisli samo koliki napor treba proći da bi izašle iz naših trbuha kroz onu relativno malu rupu. a primijetit ćeš kad budeš dizala svoju bebu da se ona uvijek nekako "ukruti", stisne mišiće tako da se i na taj način štiti od ozlijeda. ma, priroda je čudo.
Mrkvica ma samo naprijed sa rashlađivanjem ja nemam bazen jer ne želim da me susjedi gledaju
moj dragi svaku večer mazi trbuh u nadi da će nešto osjetiti, i mislim da je čak pomalo tužan, pa ga tješim time da ni ja bebu ne osjećam nešto extra da je jako nježna..
dillb baš to, kao da sam jučer objavila svoj plusić a sada već 20tjedan hehe
mama i ja se nadam da bude jer jedva čekam da primim svoju bebu u ruke
🙏👸👸🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji