lady šta se tiče iskustva a i druge curke koje nemaju iskustva, ne morate brinuti zato jer je to u nama ženama urođeno, naravno strah je tu, to je normalno,ali mi smo stvorene za sve to i ne morate brinuti.. ja sam sa 10 godina promijenila prvu pelenu,ali sam sigurna da je opet drugačije brinuti o svome djetetu nego o tuđem, tako da bez panike
Hvala i također pošto si i ti već na pola puta
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
curke, dal vi imate normalno odnose? mi se nekak bojimo
uopče se nemogu opustiti niti ja niti on
Pepita na pola puta..neka ti druga polovica bise jos laksa ... a to svi govore, trenutno ni ne razmisljam previse o tome..odlucila sam korak po korak..sad uzivam u trudnoci, odnosno mucim se na vrucini
Tyna24 mi imamo normalno nije nam neugodno...samo opusteno..intenzitez smo smanjili i moram priznat daje malo rkedje nego inace al nekako mi je to normalno... ja mislim ako neka nikakvih tegoba ni problema i ako se dobro osjecas...
Tyna24 mi imamo normalno odnose kao i prije T i super nam je i imati ćemo ih dok god budemo mogli odnosno smjeli
buffy hvala i slažem se sa tobom
🙏👸👸🙏❤️
Tyna mi imamo isto normalne odnose kao i prije T. Mozda cak i intenzivnije no prije ali nesto rjeđe. Ne ustrucavamo se icega niti se bojimo. Ne trebate ni vi. Neces nista nazao uciniti ako imas normalne odnose, naprotiv.
Ja sam u obje trudnoce isla roditi dan nakon zadnjeg odnosa u trudnocama.
Love is in the air
mama mene samo zanima da li smije i dalje u mene hahah to se nisam sjetila pitat ginekologa, negdje piše da smije negdje da ne smije, a na emisiji nekoj sam čula da se smije i da ono šta kažu da sperma otvara da su to gluposti
🙏👸👸🙏❤️
i mi imamo normalno odnose. ti pokreti bebu ionako uspavljuju i neće joj ostaviti nikakve traume.
meni u zadnje vrijeme smeta sperma pa onda prakticiramo prekinuti snošaj.
kažu da sperma pospješuje otvaranje cerviksa, ali samo kad je vrijeme za otvaranje. a opet... svak ima svoje mišljenje.
jeste li razmišljali o podršci pri porodu? pri tome ne mislim na muža već na nekoga malo iskusnijeg, neku prijateljicu/mamu ili doulu?
Pepita mi smo uvijek imali odnos i uvijek je bio u meni. Smatram da bi mi.moj gin to napomenuo kroz sve ove godine da smeta necemu. Jedino sto je govorio je da je sex u trudnoci jako zdrav. Sto za trudnocu sto za samu trudnicu
Dillb ne planiram nikoga imati kraj sebe na porodu. Nisam ni razmisljala o tome. Nisam jednostavno takav tip.
mama hvala vjerujem da bi i mene moj upozorio kao i do sada u svemu tako da nastavljamo uživati kao i do sada
dillb ja bih vrlo rado nekoga na porodu, mama mi je predaleko, isto kao i najbolja prijateljica, a dragi nije baš siguran da bi išao,ali vidjet ćemo.. samo znam da ne bih voljela biti sama jer sam tu "nova" pa ono ko zna kako će se ponašati prema meni,mislim ako ću biti u Sinju nemoram brinuti jer poznajem babicu, a u Splitu apsolutno ništa
🙏👸👸🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji