Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pepita2109
    07. Srpanj 2015. 16:51

btw mama evo baš sad vidjela da si je javila tamo na onoj temi gdje sam pitala za shopping u BiH je li znaš možda u kojoj vrijednosti se robe može prenijeti preko granice? Malo sam tražila po netu,ali nisam skužila negdje piše 200eura, negdje 500eura, i sada više ni sama ne znam..

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Mrkvica2
    07. Srpanj 2015. 18:41

Tyna mi smo na pocetku imali dosta rijetko jer meni nikako nije bilo ugodno.. a sada je sve super, mogla bi reci i cesce nego sam se nadala, bit ce da me uhvatila napokon ona trudnicka napaljenost hehehe. Nekada u mene, ali vecinom ne jer mene to zivcira kasnije, ako me razumijete hehe. 

Sto se tice drustva na porodu.. pa ja bih voljela da to bude dragi a o ostalim opcijama nisam niti razmisljala..

Tyna24
    07. Srpanj 2015. 19:00

baš mi je drago da ovaj forum postoji i da imam vas, svaki savjet i iskustvo mi dobro dođe

Mrkvica2
    07. Srpanj 2015. 19:29

Bas iz tog razloga sam se i ja odlucila prijaviti.. jednostavno niti imam bas koga pitati a i nije ti bas uvijek ugodno.. Plus toga nemam bas trudnica oko sebe 

Pepita2109
    07. Srpanj 2015. 19:55

Tyna24 i Mrkvica slažem se sa vama ovaj forum (Klokanica) je nešto najbolje što sam otkrila i puno su mi pomogle cure sada tu, a prije na drugom pdf-u 

stala na vagu nakon tjedan dana od pregleda pošto sam bila dobila 3 kg u mjesec dana to je skoro pa 1kg tjedno (750g), i sada nakon prvog tjedna od pregleda za sada sam na +0, sad ću se vagati svakih tjedan dana, da se malo prekontroliram svugdje gdje sam čitala piše da je 300- 500g tjedno za očekivati pa se nadam da neću ići izvan tih okvira jer se bojim šećera...

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Tyna24
    07. Srpanj 2015. 20:45

jel koja od vas išla vadit krv za šečer? ja sam naručena 15.7, nemam pojma kak to ide? i urin se daje ili ne?

dillb
    08. Srpanj 2015. 10:14

ja sam ozbiljno počela razmišljati o nekoj vrsti potpore. rado bih da muž bude samnom, kao i na prvom porodu. ali i nekoga iskusnijeg tko zna što i kako. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.