Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pepita2109
    07. Srpanj 2015. 16:51

btw mama evo baš sad vidjela da si je javila tamo na onoj temi gdje sam pitala za shopping u BiH je li znaš možda u kojoj vrijednosti se robe može prenijeti preko granice? Malo sam tražila po netu,ali nisam skužila negdje piše 200eura, negdje 500eura, i sada više ni sama ne znam..

mama@
    07. Srpanj 2015. 22:25

Pepita

btw mama evo baš sad vidjela da si je javila tamo na onoj temi gdje sam pitala za shopping u BiH je li znaš možda u kojoj vrijednosti se robe može prenijeti preko granice? Malo sam tražila po netu,ali nisam skužila negdje piše 200eura, negdje 500eura, i sada više ni sama ne znam..

Mi smo ovdje pogranicna zona tako da za nas ta pravila ne vrijede. Morala bih se raspitati da bi tocno znala. Ali mislim da sam cula prije da je 400 KM po osobi. To je 200e

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Mrkvica2
    07. Srpanj 2015. 18:41

Tyna mi smo na pocetku imali dosta rijetko jer meni nikako nije bilo ugodno.. a sada je sve super, mogla bi reci i cesce nego sam se nadala, bit ce da me uhvatila napokon ona trudnicka napaljenost hehehe. Nekada u mene, ali vecinom ne jer mene to zivcira kasnije, ako me razumijete hehe. 

Sto se tice drustva na porodu.. pa ja bih voljela da to bude dragi a o ostalim opcijama nisam niti razmisljala..

Tyna24
    07. Srpanj 2015. 19:00

baš mi je drago da ovaj forum postoji i da imam vas, svaki savjet i iskustvo mi dobro dođe

Mrkvica2
    07. Srpanj 2015. 19:29

Bas iz tog razloga sam se i ja odlucila prijaviti.. jednostavno niti imam bas koga pitati a i nije ti bas uvijek ugodno.. Plus toga nemam bas trudnica oko sebe 

Pepita2109
    07. Srpanj 2015. 19:55

Tyna24 i Mrkvica slažem se sa vama ovaj forum (Klokanica) je nešto najbolje što sam otkrila i puno su mi pomogle cure sada tu, a prije na drugom pdf-u 

stala na vagu nakon tjedan dana od pregleda pošto sam bila dobila 3 kg u mjesec dana to je skoro pa 1kg tjedno (750g), i sada nakon prvog tjedna od pregleda za sada sam na +0, sad ću se vagati svakih tjedan dana, da se malo prekontroliram svugdje gdje sam čitala piše da je 300- 500g tjedno za očekivati pa se nadam da neću ići izvan tih okvira jer se bojim šećera...

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Tyna24
    07. Srpanj 2015. 20:45

jel koja od vas išla vadit krv za šečer? ja sam naručena 15.7, nemam pojma kak to ide? i urin se daje ili ne?

dillb
    08. Srpanj 2015. 10:11

Tyna24

jel koja od vas išla vadit krv za šečer? ja sam naručena 15.7, nemam pojma kak to ide? i urin se daje ili ne?

zavisi da li ideš na obični ili ogtt.... ako ideš na ogtt, onda daješ urin i vade ti krv. nakon toga piješ glukozu, čekaš da prođe 2 sata i nakon toga ponovno urin i vađenje krvi. 

dillb
    08. Srpanj 2015. 10:14

ja sam ozbiljno počela razmišljati o nekoj vrsti potpore. rado bih da muž bude samnom, kao i na prvom porodu. ali i nekoga iskusnijeg tko zna što i kako. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI