Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mama@
    06. Srpanj 2015. 15:03

Dillb nikad nisam cula za skoljkice a dojila sam oboje djece. Ne znam kako mislis da skuplja visak. Visak koji curi ili?
    Jbg sorry na pitanju al zbilja ne znam.
    Mozda to kad sam ja rodila nije ni bilo jos.. ipak sam ja "baba" 

• mama@
    06. Srpanj 2015. 15:16

E te jastucice sam ja imala i to mi je bilo super.
    Ali znam i koliko mlijeko moze procuriti u mlazu u vrijeme kad ce se beba buditi i jesti. O da. I po tome te skoljkice zvuce odlicno.
    Gdje ih ima za kupiti?

dillb
    06. Srpanj 2015. 15:27

proizvodi ih avent, tako da se mogu nabaviti i u specijaliziranim trgovinama koji drže opremu za bebe ili u ljekarni. mislim da im je cijena oko 65 kn.... nemoj me držati za riječ. 
    ja ću za koji mjesecu u ljekarnu, kad budem kupovala i ostale potrepštine s popisa. 

Pepita2109
    06. Srpanj 2015. 15:51

Ma sigurna sam da ćemo lako pohvatat to oblačenje beba a dobro to i imam iskustva jer sam se ispraksala na mlađoj sestri ( 3 dana poslije mog termina joj je 5ti rođ) najviše hahah  kao što kažu bitne su temp bile u kući bilo da je vani :)
    dillb sad si i mene zainteresirala moram dodat to na popis

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

shimmer
    06. Srpanj 2015. 15:55

ove školjkice su super jer drže odjeću dalje od bradavice.
    vidim da na drugim forumima cure spominju da to nose i izvan kuće - kako to izgleda pod majicom/grudnjakom?
    ne mogu si baš predočiti koliko je izbočeno.

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

• mama@
    06. Srpanj 2015. 16:02

Shimmer briga re kako izgleda ispod grudnjaka. Kad ti cice nabreknu najmanje sto ces vidjeti je te skoljkice 
    A i vecinom ces biti u jakni u tom periodu kad ti je to potrebno

Mrkvica2
    06. Srpanj 2015. 21:15

Jojj cure kad citam sve o toj opremi, pa sad to sto pisete o oblacenju stvarno se zapitam koliko ce mi trebati da se uhodam i sve pohvatam.. kud jos nama termini po zimi pa bebice trebaju cesto i vise slojeva odjece, a iskustva nemam slobodno mogu reci nista jer nikad u zivotu pelenu promijenila nisam, a te male bebice mi djeluju uzasno krhko.. bit ce mi veselo 😳

• buffy
    06. Srpanj 2015. 21:56

Mrkvica u potpunosti se slazem 

Mrkvica2
    07. Srpanj 2015. 08:57

A pohvatati cemo valjda brzo buffy, morati cemo heheh 

Nego cure imam pitanjce.. vrijedi li ono da se trudnice nebi trebale kupati u bazenima i za ove male koje doma napunimo? Imamo jedan onaj kojem se dio napuhava pa sam mislila brckati se malo u njemu da se bar malo rashladim.

Nadam se da ste dobro i da ste nasle nacin da se nosite s ovm vremenom ludim 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.