Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lady6
    01. Prosinac 2015. 20:51

Pety, sreeeeetno! Javi se kad se oporavis! Bit ce sve ok!

• mama@
    01. Prosinac 2015. 20:54

Pety sretno sutra. To su prekrasne vijesti. 
    Super je kad znas da je sutra tvoj dan 

Pepita2109
    01. Prosinac 2015. 21:04

Mrkvica ma samo neka mi dode ziva i zdrava :) A Bog neka mi pomogne hehe :)
    a bas isprobala lampicu svoju nocnu ona je dosta prigusena :)

btw ja nisam kupila nijednu igrackicu za bebicu tek sad skuzila

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Pepita2109
    01. Prosinac 2015. 21:04

lady kad si narucena sutra? ja u 2

🙏👸👸🙏❤️

• mama@
    01. Prosinac 2015. 21:12

Pepita nisam ni ja uzela niti jednu igrackicu a znam da ce mi trebati nesto sto svirka i šuška.
    I Mrkvica je spomenula da vec sad joj patronazna rekla da moze malu u gym stavljati.
    A ja mislila da kasnije to kupim. 
    Sad su popusti pa cu traziti gdje ima cega. Jbg

Tyna24
    01. Prosinac 2015. 21:15

i ja sam mislila taj gym poslje kupiti.. sad više nisam sigurna
    ja neznam, jesam samo ja tak luda, ali svaki put kad idem u trgovinu obavezno kupim nešt za bebača, makar znam da više ništa ne treba. na kraju neće niti nositi sve kolko sam svega pokupovala
    ali ko muha bez glave, prvo pičim na dječji odjel, u svakoj trgovini... joooooj

shimmer
    01. Prosinac 2015. 21:24

pety, pa divne vijesti! meni je isto bas fora kako ZNAS da ces sutra roditi, iako razumijem nervozu i strah. mislit cemo na tebe, javim nam se cim budes mogla 

te nocne lampe ukljucite kad se beba probudi ili su vam stalno ukljucene?

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

Pepita2109
    01. Prosinac 2015. 21:25

mama najtuznije je sta ni na popis nisam stavila jojjoj.. a nista cekat porodiljni pa naruciti preko bubamare valjda cu do tad roditi hahah :)

tyna ja se srecom mogu kontrolirati hahah :)

🙏👸👸🙏❤️

dillb
    01. Prosinac 2015. 21:27

pozdrav svima.

posebna čestitka novim mamicama!!! uživajte i mazite se!!! nadam se da nećete imati "muka po dojenju" i da će sve ići lijepo i glatko.

Mrkvice, ne brini što se tiče lampice. bebi to neće smetati i neće ju zbunjivati. vidiš da ti lijepo spava po noći. samo opušteno.

kad će više taj zimski "baby boom" da vas sve virtualno izljubimo?! drž'te se vi terminuše!!!

JuicyFruit
    01. Prosinac 2015. 21:27

Pety sretno sutra! Zelim ti da bude čim brže i lakše i da sve prođe u redu  krenule naše bebice napokon 

Sto se tiče svjetla, ja već sad koristim to noćno jer ne znam kako bi inače do wc-a dosla  kupila sam ga u ikei za 20 kn.

Inače čini se da ove šetnje gradom pomažu, upravo mi je ispao komad čepa 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.