mrkvica meni je sa 38 i sa 39 tjedana procijenjena na istu tezinu od 3300 mislim cisto sumnjam da se u tjedan dana nije udebljala heh tak da ne znam sta bih rekla ali kako sam prenijela normalno da ce biti kao veca hehe...
onda cu i ja prekriti hehe
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Mrkvice mi s 10 mjeseci jos uvijek spavamo s laganim svijetlom.
Imamo lampu koju mozemo prigusiti i pitam se kako je jos uopce na zivotu
Na pocetku nam je trebala radi ucestalog budenja i papanja..a i u drugoj prostoriji je tako da ne ometa.
Sada nam idu zubici i svako malo se budi i trazi nesto..tako da ga vidim a opet ne ometam paljenjem-gasenjem svijetla.
Da upalim mobitel da ga osvijetlim automatski bi se razbudio.
Bebama to ne smeta niti ce kasnije imati problema..a i cilj je sebi olaksati. S vremenom nemirnije pocinju spavati pa je i zgodnije za vidjeti gdje,sto i kako su.
Ali opet svatko po svome radi i kako mu pase.
LinaKarolina mene je vise strah da ce se poslije bojati mraka ako ju naviknemo na svijetlo, moja seka ima 5god,a brat 8 i dan danas mora svijetlo biti upaljeno ili tv... heh
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Pozdrav drage moje..evo trebalo mi jedno vrijeme ds procitam sve ove stranice od cijelog dana..
Evo mi bili ujutro na kontroli i izgleda da cemo se sutra vec cuvati i maziti,narucili me ujutro u 7.30 na indukcijski porod,beba velika 4200,plodna voda zrela mlijecna i predlozili da to sutra obavimo...pomalo me pocela lovit panika sad vec dal bude sve u redu,ali tjesi me to da imam doktora(bratics od muza)gore i epiduralnu cu dobiti pa se nadam da nebude tak strasno..
pety, sretno!! baš me veseli što dobivamo novog člana :D mislimo na tebe :)
Hvala vam,i ja se nadam da ce sve biti u redu,javljam novosti prvom prilikom sutra
Linakarolina to si i ja mislim da bi ju vise razbudilo iz mraka na svjetlo nego ovako kako spava sada.. a i za presvlacenje mi je nekako lakse..
Pepita a nadam se da su bar malo fulali pa da ce ipak manja malo biti..
Pety sretno sutra jojj u ovo vrijeme sutra ces se vec na veliko maziti sa svojom bebicom
Meni dragi ujutro ide na posao.. mi ostajemo same po prvi put. Nadam se da ce biti dobra do 4 bar da se tata stigne naspavati.. malo me trema hvata
pety sretno, drži se puno ti znači da imaš nekoga (doktora), više će te mazit i pazit...
ja sam o tom svijetlu razmišljala pred mjesec dana, i naručila onaj prekidač s prigušivačem... nadam se da će htjeti spavat u mraku, ako ne, onda budem smanjila na najslabije i tak probala... a isto kad se u noći probudi, da ne palim svijetlo do kraja, prigušit ću kolko ide...
Sortiraj odgovore
Najstariji