Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mia007
    01. Prosinac 2015. 16:16

Juicy, hvala! Oprosti, nisam vidjela :)

I moja bebica je za tjedan dana naprednija tako da ćemo vidjeti na sljedećem pregledu šta kažu za težinu.

Pepita2109
    01. Prosinac 2015. 16:19

a zimske bebice moraju biti buckaste da im bude toplije hahaha ;) 
    white jojjj nadam se da ce zub prestati zezati :(

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Sonja8
    01. Prosinac 2015. 17:18

Lilany  cestitam vam i sve najbolje želim!
    Mala77777, bas mi je zao da ste u bolnici, nadam se da ste brzo vani i da ce uskoro fino papati 
    Mrkvice, jako je lijepo citati da tako fino napredujete. 
    Allegra, samo hrabro, nadam se da je bubreg bolje i da ce bebica brzo da sto prije možete doma...
    Mamice koje ste rodile, cekamo izvješće kad malo dodjete k sebi. 
    Pepita, Lady, evo ušli smo u 12.mj, sad ce i vaše mrvice 
    Pusa svima

Mrkvica2
    01. Prosinac 2015. 17:43

Cure imam pitanje.. jeste vi mislile, iskusne mame kako ste vi radile, spavati po noci s bebom u potpunom mraku ili uz svjetlo? Mi spavamo sa slabijom lampom i mala lijepo spava ali neznam oce joj to kasnije raditi probleme (razlikovanje dana i noci).. dvoumim se gasiti ili ne ali nekako neznam kako bih spavala a da ju ne vidim kad god..

Sonja8
    01. Prosinac 2015. 17:44

White, nadam se da ce zub proći brzo 

shimmer
    01. Prosinac 2015. 17:55

mrkvice, pa posvjetli ju mobitelom 
    mi ćemo u mraku, ne mogu zaspati uz svjetlo, muž pogotovo.

što se procjene težine tiče, meni je smiješno što se težina procjenjuje preko dužine femura npr.
    aj dobro opseg trbuščića, čak i opseg glave. ali dužina noge...
    to što će beba imati duži femur, ne mora značiti da će biti deblja.
    shvaćam da je netko stručniji i pametniji od mene napravio te parametre i izračune, ali u puno slučajeva se pokazalo da dosta fulaju i bezveze unose nervozu pred porod.
    uglavnom, i nama je sutra uzv pa ćemo vidjeti što kažu.

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

axia
    01. Prosinac 2015. 18:02

ja se generalno ne uzbuđujem previše oko tih mjera jer sam svjesna da mogu itekao fulat...  a nek bude i 4 kg, bolje to nego 1.5...
    sutra idem na bris za streptokok, pa ću vidjet hoće li odmah i pregled radit ili ćemo preskočit... mogao bi me spičit u TA uskoro....

Pepita2109
    01. Prosinac 2015. 18:25

Sonja a racunam da do kraja godine bude ;)
    Mrkvica ja mislim svakako bez svijetla spavanje, meni je jedino pitanje kad se probudi za papanje da ju svijetlo ne razbudi iako je slabije, ne znam smijem li prekriti da dodatno prigusim... a ako ju zelis vidjeti ja imam bateriju neku pa ce mi to posluziti
    shimmer slazem se s tobom za procijenu bas plase s tim ja se sad pitam jesam li sposobna roditi veliku bebu...

🙏👸👸🙏❤️

Pepita2109
    01. Prosinac 2015. 18:39

skuzila sam da moja bebica pocne svaki dan u isto doba sa gnjezdenjem, ajme curke kako to mene boli, kao da ce proviriti svaki cas.. jooooooj

🙏👸👸🙏❤️

Mrkvica2
    01. Prosinac 2015. 18:44

Sto se tice mjera meni su eto pogodili, tjedan prije nego se rodila procjenjena je na 3400 a rodila se sa 3510.. iako slazem se da je apsurdno ovo sa femurom. To ni meni nikad nije bilo jasno.

Pepita mislim da ti se nece razbuditi, ali mozes jos necime prigusiti. Mi imamo siltericu preko lampe jos  odlicno je prigusila svjetlo. Razmisljam da eventualno nabavim ono nocno svjetlo.. ona su jako slaba a opet moci cu ju i nahraniti i nadam se presvuci pri njemu..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.