lady nece pa nece hehe... nitko nista nije spominjao jos, u sri opet popodne mozda nam nesto i kazu
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Mia, moze se skupiti! Stavila bih ti sliku jer nam se upravo pelenice suše, ali ne znam kako
Bokic..evo mi isto sutra ujutro na pregled(sutra nam termin),vidim pepita bebica se isto neda kod tebe,lijepse joj unutra..;)..
Sto se tic autosjedalice,nama bas kumovi jucer dovezli autosjedalicu,kupili nam na poklon, Chico od 0-18kg,kombiniranu,slaze se najprije za bebu do 9kg,a onda se taj dio makne i dalje je do 18kg..mislim da joj cijena oko 1200kn,bar bila dok mi si razgledavali..
Evo curke ja ostala u bolnici i to vjerojatno do poroda kaze doktorica.Sa bebom je sve u redu, ali opet imam taj zastoj u radu desnog bubrega, jer kak je narasla mi pritisce mokracovod. Pristekali me na infuziju sa paracetamolom protiv bolova i lezanje na suprotnom boku. Vadili mi krv vec triput i urin i ujutro moram na urinokulturu. Eto, to je to zasad...
mi imamo jaje peg perego primo viaggio sl, 0-13kg. došlo je uz kolica i jedan je od razloga zašto smo baš ta kolica i uzeli.
od onih koji su dobro prošli na testovima sigurnosti gledala bih još maxi cosi i be safe.
If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.
https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing
pety a eto malena je htjela 12mj hehe sad cekamo da odluci kojidan hehe a tebi sretno sutra i drzim fige da tvoja bebica ne bude tvrdoglava hehe
allegrazg drago mi je si ipak otisla neka te drze pod kontrolom sve ce biti dobrobpusaa
🙏👸👸🙏❤️
allegra, drž se, vjerujem da će sve bit ok. nadam se da te biše ne boli....
hvala na info o as... i dalje svaki savijeg dobrodošao :)
Allegra, bit ce sve ok, bolje da si im pod nadzorom i ti i bebica....Pepita, jedva cekam srijedu da saznam nesto vise...kako tvoja crijeva? Meni su vec dosta dugo osjetljiva a sad jos i zeludac, al on mi klasika tam zbog sinusa...i to bas sada...izgledam ko hodajuci zombi od nespavanja i svega, a trebala bi mi energija za ono sto slijedi
lady oo nadam se da ces saznati stogod dobrog da nas razveselis sve a samu sebe najvise...
moja crijeva uhh vjetrovi i dalje, osjecaj u trbuhu kao kad imas proljev imala sam poslije jos jednu stolicu isto samo nije bila bas proljev ali ni normalna i stalno imam osjecaj da cu svaki cas opet, i da samo pijem....
🙏👸👸🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji