juicy kad prijeđeš termin onda ti je praksa svaka dva dana ctg,a ako si otvorena onda i pregled plodne vode
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
jutro, okruglice, nadam se da pregledi teku dobro i da ste mise naspavale :)
lillany, mislim na vas... čak sam vas i sanjala :) vrjerujem da će sve proć odlično. i da znaš da sam malo ljubomorna (na lijep način) što ćeš se ti danas mazit sa svojom mrvom, a ja svoju moram još čekati :)
pepita, da nije to čišćenje prije akcije? čitala sam da to tako hoće-ode čep, malo proljeva i šarafi u crijevima....
sve terminuše koje čekate, nadam se da ste dobro i da niste nervozne :) želim vam lijep dan :*
axia tko zna mozda i tvoja bebica pozuri kao od mrkvice i buffy :) nemam pojma sta je samo cijelo vrijeme imam taj osjecaj u trbuhu kao kod crijevne viroze.. ah tko ce docekati 5sati do pregleda
🙏👸👸🙏❤️
hehe, sam nek moja bebica pliva još barem 2 tjedna :) onda ju pustim van :) iako, danas me uhvatilo ludilo neko, sam spremam i perem... već me mm pitao jel to ono kokodakanje (mislio je na gnježđenje) :D
a i ja sam se njemu nasmijala :) možda je to siroče moje povezao sa mojim stanjem uma zadnjih dana, hihihi
axia hahaha kokodakanje precoool :) mene je danas uhvatilo to ludilo da sredim sve prije pregleda, a trudova bolnih nemam samo bh i mucnine... a beba cijeli dan mirna
🙏👸👸🙏❤️
neće se mrvici još van, ha? sad će ona uskoro... samo još malo uživa s mamom :)
Pozdrav mile moje.
Ima nas danas s pregleda koliko hocete
Ja sam svoj obavila jutros u 9 brzinom svhetlosti hahaha.
Inace, sve je okej. Cerviks skracen 3/4 cl. Prohodna za vrsak prsta ( iako ne znam sto im to znaci )
Ugl.dr mi rekao da jos iduci pregled imam kod njega a onda samo ctg.
Toliko od mene.
Pepita jos tebe cekamo.
Lillany uz tebe smo mislima
Cure moje,mene prije dva sata poceo opet desni bubreg boliti i to bas jako...jos mi je uz to mucno i sarafi me...ne znam kaj da radim,samo se nadam da nije kamenac,jer isto boli,imala sam ga prije 10 godina,pa znam nazalost..
Inace sam u 21.tjednu bila zbog tog na urologiji,pa su mi rekli da je to taj neki zastoj u radu bubrega,jer se mala nasadila na mokracovod i rekli da lezim na suprotnom boku i puno vode...
Ne znam jel da odem na hitnu ak ne prestane do veceras.
Sortiraj odgovore
Najstariji