Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    shimmer
    30. Studeni 2015. 13:56

allegrazg, meni to miriši na nešto drugo, ali vjerujem da ti nije svejedno ako si već imala problema s kamencima. vidi hoće li se bolovi proširiti ili pojačati. možeš li nazvati svog liječnika pa pitati za savjet?

pepita, i ovaj proljev i šarafljenje kod tebe su mi sumnjivi, ali neću te zamarati, vjerujem da ti je toga dosta  

inače, jeste skužile kako su početak i kraj trudnoće dosta slični? osluškivanje svakog simptoma, jel to to, sad me boli, sad me ne boli, što je ovo probadanje, jel ovo normalno, pa kad će.
    kako ono kažu u audiciji "da sam normalan poludio bih!" 

mama@ pa ti se polako spremaš, barem što se cerviksa tiče. još ćeš nam se stvarno pridružiti u božićnoj rundi 

nas dvije sutra i službeno ulazimo u deveti mjesec. strpila bih se do 10.12., a onda mi bilo koji datum odgovara. najradije ipak 13.12.15. jer mi super izgleda 

lillany 

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

Pepita2109
    30. Studeni 2015. 13:59

axia ne da se ;) 
    mama opa nesto se pokrece i kod tebe, uzv nisu radili? 

vidjet cemo sta ce doktor reci, malena mi se smirila malo... ja sam umorna za poludjeti :( 

allegrazg ja bih se javila na hitnu nije bubreg za zezanciju

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Pepita2109
    30. Studeni 2015. 14:00

shimmer ja se sjetila odmah mrkvice ali vidjet cemo, i ja se potajno nadam heh

🙏👸👸🙏❤️

axia
    30. Studeni 2015. 14:01

shimmer, baš sam čitala članak kako je povećani umor uzrokovan istim hormonima kao u prvom tromjesečju. a sad kad si napisala, zbilja ima puno sličnosti.... trzamo na svaku stvar :)
    mama, drago mi je da je pregled prošao dobro :) termin ti ovaj put nisu dirali?
    allegra, nadam se da je sve ok....

Pepita2109
    30. Studeni 2015. 14:02

shimmer tko zna mozda se i tvojojbebici bude svidio bas taj datum

🙏👸👸🙏❤️

lady6
    30. Studeni 2015. 14:03

Allegra, odi na hitnu ak ne stane...jer sumnjam da ce samo od sebe popustiti. 
    Ja srecom nisam imala nikakvih komplikacija u trudnoci i ctg mi uvijek uredan, a praksq je svaka sva dana. I meni je bolje da sto manje cacka dolje. Rekao m da ce svakako u srijedu i da cu ic na uzv, do sad u bolnici nisam,,da vidi velicinu i polozaj....a ak se nis ne pokrene onda za vikend indukcija

Pepita, mslim da je to to za tebe, ciscenje prije i beba se smirila, drzim fige da se danas ne vracas doma
    Tko zna kako nam je lillany!?

Ines24
    30. Studeni 2015. 14:37

Sve se nešto pokreće ali bebice nikako van 
    Pepita nadam se da sutra-prekosutra stiže curka 
    Lady držim fige da vikend dočekaš s bebicom u rukama  
    Nadam se da nam je Lillany  dobro i već sa svojom bebicom 

Jučer sam baš razmišljala kako se cijela trudnoća zapravo svodi na čekanje, prvo sam čekala da prođu prva tri mjeseca, zatim da saznamo spol, da bebu počnem osjetiti, pa da dođe zadnje tromjesečje, sad čekam da uđem u 37. tjedan pa onda opet čekam kad će bebica 

Pepita2109
    30. Studeni 2015. 15:03

lady nemam pojma osjecam se vise kao da cu se razboliti heh, sad odspavala bila malo ali mogla bih jos ohoho

ines hvala vidjet cemo ;)

i ja mislim na lillany cijelo vrijeme, sigurno se mazi sa svojom bebicom

🙏👸👸🙏❤️

Pepita2109
    30. Studeni 2015. 15:04

ines uvijek cekanje bas to heh

🙏👸👸🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.