Dan okruglice drage, nadam se da ste mi dobro
Evo danas se i ja pridruzujem naspavanima. Curka je sinoc super spavala i jos je jutros odlucila pocastiti mamu i tatu spavancem do pola 9
Andidu mene trudovi nisu bolili ni slicno bh. Bh su mi bile onako kao da me neugodno stegne, kao grc u trbuhu. Trudovi su bolniji puno i mene su boljeli samo dolje u trbuhu a bh svakako.
Anaheja mene za krstitke ne pila svekrva nego svekar Kao sramota je sto necemo raditi nikakvo slavlje nego samo rucak za uzu obitelj i kumove.. jednostavno ne kuzi da niti imam novaca niti zivaca u sred zime sa malom bebom medu 100ljudi biti..
Ines mene su boljeli, tj boljelo me tu di bi trebali biti jajnici bas je to jako znalo biti. Ali kako je netko rekao posljedica rastezanja svega..
Mala7777 drago mi je da si nam se javila i nadam se da ce bebac ubrzo doma, da ce zutica proci pa da ce cikiti i maziti se s mamom doma ko veliki. Kako si ti inace? Jel se dobro oporavljas od carskog?
Pinky ma mozes ti to, nista se ne brini
pozz, svima! kod nas ništa novoga....
Razumijem što vam svi idu na živce sa glupim komentarima, ali mi nikako nisu ti ljudi jasni pa zar ne mogu zadržati neke stvari za sebe i ne petljati se gdje im nije mjesto. uf....ko zna što mene čeka kad rodim....
Probadanja u jajnicima i ja imam od samog početka, isto kao u bolove u preponama, tu i tamo neka probadanja i sl., ugl.ništa zabrinjavajuće.
Mala...držim fige da se bebica što prije oporavi od žutice.
Pepita, kad ćeeeeemo mi više?!
Idem čistit i kuhat
Lillany, cestitam na Emi, nadam se da se dobro oporavljas i uzivas u svojoj bebici! :)
mia, ja imam to kvadratno sušilo na tri razine i najnormalnije se sklopi i stane iza vrata.
cure kojima rodbina popuje o vjenčanjima, krštenjima i životu u grijehu
na jedno ušlo, na drugo izašlo, makar je teško ne nanervirati se u tom trenu.
mrkvica, moj svekar je totalna suprotnost tvojem. njemu ništa nije razlog za slavlje.
toliko je prigovarao što smo imali svadbu jer je to sve bacanje novca da sam ja rekla neka ne dođe ako mu je toliko zbog novca, barem ćemo uštedjeti 30eura na njegovoj stolici.
za krštenje planiramo samo ručak za najnajbliže, ali ne sumnjam da će to biti glupo i nepotrebno.
ni buffy nam se nije javila od objave da je rodila, nadam se da je sve ok i da uživa u sinčiću
mala7777, puse tvom malom ljenjivcu i da što prije izađete iz bolnice
skužila sam da još uvijek pijem mg i lijekove za kontrakcije pa mi nema ni smisla osluškivati kreće li se što. sutra sam na uzv, nadam se da ću uloviti doktoricu da je pitam kad dolazim na skidanje serklaža.
If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.
https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing
lady draga moja jako dobro pitanje, a do kraja tjedna budemo makar na silu kak je krenulo... i ja se bacam na kuhanje i ciscenje pa poslije rucka u Split :)
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
shimmer wuhuuu pa to kad skines i prestanes sa tim lijekovima moglo bi to brzo :)
pety ocekujem lijepe vijesti ;)
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Bome kako je krenulo cini mi se da ce nikola ovdje donjeti puno bebica
Shimmer vidis moj samo trazi neku priliku za neko slavlje. Imaju jako veliku obitelj pa su tu rodendani, imendani, pricesti i ostale takve "prigode" kao male svadbe. Vjeruj mi to izludi covjeka..
Nama je sada bila patronazna, vagala je malu imamo 3780. Pohvalila je malu kako je narasla i lijepo se zbucala, a mene pospotala da sam puno smrsavila. Rekla mi je da pazim da ne lezi stalno sa glavicom na jednoj strani i da ju slobodno vec sada stavimo u gym da ce ju sada i boje vec zanimati. Takoder me utjesila da je normalno da mala cica samo 10 minuta jer je sada veca i uspije puno vise popapati u manje vremena Iduci tjedan bi vec trebali u prvi posjet predijatru kako puni 4 tjedna.. vrijeme jako brzo ide
Lillany cestitam!
evo i nas, danas napunili 32 tjedna i bili kod dr.
sve je ok i malo sam se iznenadila, maleni vec ima 2 kile i 100 grama
rekla sama sebi; uh jadna ja haha a ceka nas jos 8 tjedana
samo neka sve bude dobro kao i do sada a ja cu nekako prezivjeti
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
Lillany čestitam na dugo iščekivanoj Emici
Alegra dobro da si u bolnici, nek te tješi da nemaš još puno do svoje srećice
A mi imamo sutra pregled ii otvaramo rodiljni-nemogu vjerovati da je i to već došlo. Jedva čekam da vidim koliko smo narasli i udebljali se
Sortiraj odgovore
Najstariji