Pozdrav i od nas dvije.. nadam se da ste mi dobro. Mi smo evo danas otisli s malom kod mojih i koristimo lijep dan
Pepita slazem se s curama.. i ja mislim da je to ciscenje prirodno. Javi kako je prosao pregled
Shimmer ako dode na 13. Taman ce nam razlika medu bebicama biti mjesec dana a za Bozic cete se doma maziti s malenom.
Allegra ako ne prestane i ja bih na tvom mjestu otisla doktoru da provjere sto je.. nadam se da ipak nije nista.
Lady nadam se da ce se ipak sve samo pokrenuti prije vikenda i da ce bebica biti ubrzo sa tobom.
Ines slazem se sa ovim o pocetku i kraju.. te umor, te mucnine pa iscekivanje to.. zato valjda i kazu da je najljepse drugo tromjesecje.
Iillany ti nam vec sigurno uzivas sa svojom bebicom. Nadam se da je sve proslo okej
Vidjela sam sad da ce spar imati na akciji ono sušilo na 4 etaže, ukupno 40 m površine. Ja sam ga kupila kad sam krenula prati dječju robicu j pelene i mogu vam reci da mi je to trenutno jedna od najdražih stvari koje posjedujem osim sto je veliko i prilagodljivo, ima kotačiće!!! Pa eto ako kome treba od 2.12. ga možete kupiti za 125 kn
Shimmer stvarno slabo kuzim te njihove izraze. Da budem iskrena za rijetko sta znam sto znaci
Pepita moguce da se nesto pokrece. Voljela bih da ide bezbolno i polako, al opet ucinkovito
Axia nisu mi dirali termin. Iako dr kaze (opet) da od 10.12. mogu ocekivati svaki dan hahaha. Ja sam mu rekla da ja vec duze vrijeme cekam
Lillany mislim na tebe. Nadam se da odmaras s svojom buhtlicom
Evo i nas s pregleda 😊
Moj mrgica si lagano pravi put... Cerviks nemam više,otvorenost se s 1 povećala na 2 prsta. Ima dovoljno plodne vodice za malog plivača. 😃
Kontrola opet za 2 dana, u srijedu i onda mi je dr. rekla da bi mogli inducirati u četvrtak.
To mi nije jasno jer su me pustili doma i sve je ok i čekam prirodne trudove, a termin je u nedjelju, pa zašto sad opet ta indukcija? 😔
Pitat ću je u srijedu,al ne kužim. Ionako svi ponavljaju da su prirodni trudovi najbolji...
Trta me dripa. Mislim da će onda i epiduralna trebati. Jedno vuče drugo.
Ne znam kako vi imate energije za čišćenje kuće, ja bi samo odmarala ili spavala. Još me i ta prehlada gnjavi. Da imam volje raspalila bi muziku i eto mi trudova kad se rasplešem 😄
Mrkvica: preslatkaaa slikica! Raznjezila sam se,jedva cekam moju dvojicu tako vidjeti.bas mu govorim svaki dan da jedva cekam i da se necudi ak budem plakala od srece kad ih vidim zajedno prvi puta.kontam da ce mi to bas dobro doci poslije poroda.ta slika u glavi me bas smiri. :D
Juicy:mislik da si ti pisala da si kupila el.maramu,kolioo je kostala?
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
Pinky pa to je super napredak! Nadam se da ce bebica odlučiti izaći prije četvrtka
Just, ja sam napisala za maramu sad na sajmu sam je platila 280 a inače je 350 kn.
pinky, vjerojatno te zele inducirati prije vikenda, ali ako ti je termin u nedjelju mogli su bas pricekati i ponedjeljak/utorak. ne bi da si sad vec prenijela dva tjedna. u svakom slucaju drzim fige da sto manje boli.
mrkvice, nova profilna jooooj
If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.
https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing
Pinky, raspitaj se jel nuzno inducirati vec u cetvrtak....meni budu ak se nis ne pokrene al ja cu tad biti 41 plus 2,3....koliko sam citala obicno nude epiduralnu uz drip, al sve ovisi o situaciji...moram priznati da me sve manje strah a sve vise prevlqdava osjecaj samo da se sve zavrsi
neznam ako ima još koje između nas svih, ili sam samo ja, sram me uopče pitati... ali zbog čega se daje drip a zbog čega epiduralna? drip ako se ne varam potiče otvaranje, a za epiduralnu nemam pojma
Sortiraj odgovore
Najstariji