ja sam dobila as jaje sa kolicima ima dobru ocijenu od 0-11kg taman da nam se malo financije oporave pa kupiti drugu....
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Danas u 18:27. Dosla nam je Ema. 3850 i 51 cm. Skroz cupava.
Budem napisala vise kada malo dodem sebi.
Joooj evo nam jos jedne bebice čestitke mami j tati i čekamo detalje!
Pusa
lillany!!! draga, svu sreću svijeta joj želim!!! dobro nam došla :) prekrasna vijest!! čuvajte se i mazite, nadam se da je sve prošlo dobro i da će tvoj oporavak biti kratak i lak :) šaljem vam veliki zagrljaj!
Allegra drži se! Nadam se da ce brzo krenuti i da nećeš morati dugo biti u bolnici
Allegra, dobro da si otišla, pogotovo ako imaš te probleme s bubregom od prije. Ajde,bar nećeš dugo biti tamo. Želim ti sreću da ti nitko ne hrče u sobi 😉
Mi imamo jaje koje je uz maxi cosi kolica 3u1 koja su nam prijatelji posudili. Ne znam ni koji je to model kolica. Lijepa su...crvena. 😄
Mm i ja smo sad vježbali disanje...vidim ja da je vrag odnija šalu. Fakat ne znam kako će ta beba uspjeti izaći iz mene...Ja nemam 10 cm između trtice i pubične kosti. No way. Možda 5. Ne mogu ja to. Ne... Ja to mogu! Čisto sumnjam... Ajme, jadna li sam...nadrapala skroz.
Ne morate odgovarati na ovo... Ja to samo moram reći. Shit. 😭
lillany draga cestitam ti od srca i svu srecu svijeta objema zelim :*
pinky vjeruj mi i meni to prolazi glavom pogotovo sad kad znam da cu dobiti bucku a nisam nesto obdarena bokovima pa pitanja 100 kako cu heh a eto Bog zna sta mozemo... :) i da bas sam citala tekst u kojem pise da nijedna zena ne sumnja u svoje tijelo tj sposobnost da donese zivot na svijet jer je stvoreno za to
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Evo nam bebice
Dobrodosla nam Ema!
Lillany..zelim ti brz oporavak i beskrajno mazenje s princezom!
Evo nam bebica
Lillany čestitke i brz oporavak ti želim, a bebici sretno i veselo djetinjstvo
Allegra drži se, dobro je da si pod kontrolom, nadam se da nećeš dugo biti u bolnici
Sortiraj odgovore
Najstariji