Jutro, kuglice i one koje to vise nisu :)
Potpisujem tromost i umor. Dqnas me nw.pika kao mamu, jucer je. Al zato danas mrva provjerava kakva mi je mogucnost zqdrzavanja mokrace kad ona po mjehuru skakuce.
Anaheja, mrkvica, nedajte ae zaje*avat!! Ja sam isto jucer imala imala mali slom zivacaa. Al proslo je... Samo mialim na avoju mrvu. Klimam glavom i presutim. Samo joa da sveki shvati da su se neke stvari promijenile otkad je ona rodila-_-
Zelim bam lijepo jutro!!!
Lillany, ČESTITAM NA MALENOJ CURICI!!!
Ja imam pitanje za cure koje su rodile. Da li trudovi uglavnom počnu kao BH kontrakcije koje postaju jače i češće ili je bol drugačija?
Sinoć me tako rasturalo svakih 5 minuta da sam mislila kako je to to. Bolio me trbuh i leđa. Čak sam morala prodisavati kontrakcije. Bila sam uvjerena da ćemo do jutra krenuti za bolnicu, ali sam se maksimalno nastojala opustiti i pričekati kod kuće da ne dođem prerano. I onda sam nekako uspjela zadrijemati i razmak između kontrakcija se počeo povećavati. Jutros evo opet prestalo. Baš me to izluđuje. Više nemam pojma što da mislim o tim kontrakcijama. Brine me kako to sve utječe na bebu.
Ja sam cak nekoliko dana normalno spavala. A nocas, sve po starom... Nekoliko sati sam bila sovica
Ali umor i tromost potpisujem, isto je i kod mene. I ja sam isto znatizeljna u vezi trudova... Osim laganih bh, koje me jos uvijek ne muce bas toliko, nemam nikakvih doticaja sa njima. Pa i mene zanima kako ih tocno razlikovat...
Anaheja suosjećam, i kod mene kad se krene o svadbi ja samo skrenem temu, živimo zajedno, krstit ćemo dijete i to je to... Al njegovi to baš ne prihvaćaju tako lako, zasad su prestali s ispitivanjima kad će svadba, al mislim da je to samo zatišje dok ne rodim, pa će krenuti opet
Jel bol u jajnicima normalna? Jel se susrela još koja s tim? Čitala sam negdje da oni sad nemaju nikakvu funkciju, pa zašto onda bole
Dobro jutro curke!evo napokon i mene tu kod vas!zamracilo mi se kada sam vidjela koliko kasnim?! Imam valjda 80neprocitanih stranica.naravno da necu nista stići pročitati! Ukratko,danas smo stari 2 tjedna i od subote smo u bolnici zbog žutice..mali je bio previše pospan i samo bi spavao i nisam ga mogla dobiti na jelo(kada imaju žuticu MORAJU JESTI svaka 2,3 sata da se taj bilirubin izluči stolicom i mokrenjem)i eto nas sada tu...od samog izlaska iz rodilišta je bilo mučenje s tim jelom i vec sam izludila!ali evo,tu je cijelo vrijeme pod infuzijom i kako je malo bolje tako ga je i lakše razbuditi..uglavnom se izdajam 😑
ČESTITAM SVIM MAMICAMA NA SVOJIM SRECICAMA! UZIVAJTE U NJIMA!
Pepita! Jos nista? 😆😆
Ines mene su stalno bolili jajnici...od početka do kraja..cak sam jednom u 19.rjednu i na hitnu isla i sreca nista nije bilo..jednostavno su se ligamenti rastezali...a kasnije bi beba pritisnula!
Jutro okruglice! 😃
Počeo je prosinac a mi prosimo bebice da krenu....
Mrkvice, hvala ti, nadam se da ću to hrabro kao i ti izdurati... A ti lijepo zaključaj vrata pa se netko možda i zabije umjesto da uleti unutra 😉
Anaheja, to ti je tako na ovim područjima...uvijek netko ima nešto za "predložiti". Mi smo isto imali razne "crkvene" rasprave..mislim da su shvatili da ne mogu dobiti jer uopće ne ulazim u raspravu nego ima kažem da smo mi odlučili tako i tako i gotovo.
Dobro jutro curke, ja se fino naspavala i onda smo dragi i ja ostali u krevetu malo duze jer tko zna koliko cemo jos imati priliku za takvo sto ;)
Anaheja stjeraj ih u tri plisana medvjedica, vidim da nas redovno obasipaju najpametnijim savjetima...
Mala bas lijepo da si nam se javila i drzim fige da vas brzo puste domeka...
ne dajte se zajebavati :*
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji