Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mrkvica2
    30. Studeni 2015. 17:02

Just smile jojj ja sam plakala ko kisna godina kad je dragi prvi put usao i vidio bebu. On jadan zbunjen pita a zasto places a ja jos gore heheh. Meni je to kada je usao natrag u boks i vidio ju prvi put bilo tako emotivno da mi oci zasuze svaki put kad se sjetim.

Pinky nadam se da ce to samo krenuti, a i moglo bi kako fino napredujes 

Sto se tice epiduralne moje iskustvo je pozitivno i mislim da se ne treba bojati,pogotovo kod indukcije i dripa kada se to moze otegnuti. Meni su pred kraj dali drip jer su mi trudovi pred sam izgon postali prekratki i iskreno strah me kako bi to ovako izdrzala. Iako ja sam nakon ovog poroda zakljucila da sam mozda ipak malo manje hrabra nego sto sam mislila posto je bilo i plakanja i kukanja i svega ali srecom dobro je proslo.

Mrkvica2
    30. Studeni 2015. 17:07

Tyna drip potice trudove i otvaranje. A epiduralna blokira bol, ali sve osjetis. Ja sam isto mislila da si oduzet prakticki od struka na nize ali ne, noge i guza ti malo utrnu ali sve osjetis ali bez boli. Najjace ti utrne bas dole "na izlazu" pa to eventualno manje osjetis.

Mrkvica2
    30. Studeni 2015. 17:11

Super je sto ne osjetis bol trudova ali je malo gadno onda na samom izgonu jer u trudu treba tiskati. I mene je bilo malo uplasilo kako ce me anesteziolog piknuti u kicmu a meni trudovi na minutu dvije, no srecom sestra te drzi i kazu ti kako da sjednes da sve napravi bez obzira na trudove.

@JustSmile@
    30. Studeni 2015. 18:01

Pinky: gledam stalno.
    i buni me ring sling,elasticna...koje su razlike?koja je bolja?sta ako se zeznem...kako se veze...sve nesto citam po netu ali nista konkretno...a privlaci me toliko da ti nemogu opisati.

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

@JustSmile@
    30. Studeni 2015. 18:03

Mrkvica: upravo ja tu scenu vidim u glavi. :D ♡♡♡♡ zato sam ga i pripremila na vrijeme. XD

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

Pepita2109
    30. Studeni 2015. 18:18

Drage moje evo nas kuci
    Pinky zelim ti od srca da ne preneses :)

a mi gotovi sa pregledom, otvoreni smo i dalje 3prsta, trudovi nepravilni, ctg uredan iako su je morali vise puta buditi, glavica bi joj se trebala jos spustiti kaze doktor da ima dosta plodne vode pa da zato ne spusta i veliki smo imamo 3800 grama uh uh :P

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Tyna24
    30. Studeni 2015. 19:30

hvala curke na objašnjenju   znači epiduralna rules

axia
    30. Studeni 2015. 20:07

pepita, drago mi je da je pregled prošao okej....
    curke, imam 2 pitanja za vas večeras:
    prvo epiduralna-razlozi za i protiv. ja bih ju uzela, ali vidim da ju žene masovno odbijaju, ali nigdje ne vidim konkretne razloge....
    drugo- autosjedalica. koju vi imate, koju ćete/ste kupile. samo jaje ili nešto kombinirano? gdje? koje su cijene? prosvijetlite me, čitam, čitm i samo se pogubim....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.