allegra drži se!! bolje da si s doktorima pod nadzorom nego doma...
lillany čestitke!!
Hvala cure! Javljati ću novosti.
Lillany, čestitamo! Nadam se da će i naše bebice uskoro krenuti.
Lillany cestitam.
Eto nam jedna 'lijena ' bebica dosla.
Uzivajte skupa, mazite se, pazite.
Pisi kad se malo oporavis
Pepita suvisno je vise ista govoriti o tvojoj bebici
Ona bas nece ili smatra samo 12 mjesec pod zimsko hihihi
Alegrazg neka si otisla. Nitko ne voli ostati u bolnici ali je bolje da si pod kontrolom. Sretan ti boravak i neka brzo rodis da sto prije ides doma.
Mene danas probada skroz dolje u stomaku, ali samo kad se ustanem. Traje jako kratko i popusti.
Naravno uracunavam sve to pod ono 'normalno'
Pijem caj od listica maline i nadam se laganom porodu. Valjda
Iillany cestitke tebi i muzu na malenoj Emi. Nadam se da je sve dobro proslo i zelim ti brz oporavak. Puno ljubi bebusku
Allegra dobro da si otisla, sada bar mirnija mozes biti kad znas da si pod nadzorom. Srecom nemas jos puno pa nemoras lezati dugo.
Axia ja s epiduralnom imam lijepo iskustvo iako sam na pocetku bila protiv drago mi je da sam ju uzela. Odmah bi potpisala da mi svaki sljedeci porod bude takav.
A sjedalicu imamo jaje 0+ to je do 13kila mislim. Doslo je sa kolicima cam elegant family. Uzeli smo 3 u 1 da ne kupujemo posebno.
Pinky meni je doktor bio rekao uska zdjelica, dijete iznad 3200 nece ici. Eto Patricia se rodila sa 3510 i izasla kuda je i trebala bez rezanja Mozes ti to, samo pozitivno
Cure drage ja neznam jel nekim ljudima toliko nemoguce za shvatiti da male bebe placu. Izludit ce me vise trcanje u kucu cim mala place i razno razne dijagnoze. Samo mi nervozu nabijaju
mama ma nemam komentara na malu seficu hahah :)
moja mala se bas aktivirala sada i gura li ga gura sve me boli do te mjere da nemogu ustat, a kak da je smirim kad segnijezdi i ocito pokusava vec danima smjestiti se kako treba... je lite probode samou trbuhu ili i u rodnici...
Mrkvica stjeraj ih pa nemoj da ti nervozu stvaraju patricia to osjeti bas su joooj... :@ kako me zivciraju takvi ljudi joooooj... pa beba ne zna pricat i placem se izrazava kak je to tesko shvatiti
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
čestitke lillany! divno zaključivanje studenog
jedva čekam detalje s poroda.
idemo u nove pobjede
If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.
https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing
Lillany, cestitam!! Brz oporavak od carskog i svu srecu Emici zelim
Allegra, neka te veseli barem to sto imas samo nekoliko dana do termina
Mrkvice, pusti ti sve njih k vragu. Pa valjda ti znas najbolje sto tvom djetetu treba. I da, normalno je da male bebe placu. Ne moras radi toga stalno trcat k njoj i nanasat je ko budala...
Meni su u subotu baka i svekrva digle zivac. Kad smo isli po kolica bilo nam usput otic do bake i njih 2 se urotile da se mi moramo pod hitno zenot, da zivimo u grijehu i da to tako ne moze. Vec mi dodje da ih na kolac nabijem sve skupa. Poludila sam i pocela vikat, sto stvarno nisam napravila ne pamtim od kada, da ja ne moram nista ako to ne zelim. I opet gnjavaza sa svekrvine strane, tko ce mi djetetu bit kuma, gdje ce bit krstitke, kad ce bit krstitke, kaj cemo se zenit u isto vrijeme- jer moramo to.... Grrrrrrrrrr!!!! A nisam jos ni rodila.... Poludim odmah...
Jutro.
Dali je moguce da svi dobro spavaju
Mene hvata umor sa pocetka, samo mi se spava i tromija sam. Valjda je to sve normalno
Nadam se da se terminuse ovaj tren spremaju za rodiliste i da su nase bebice pustile mame da odmore.
Ooo koje lijepe vijesti, cestitke lillany ❤️❤️❤️ Uzivajte i javi nam se kad se malo odmoris (ako se odmoris) 😄
Lady, pepita... Saljem dobre vibre, vjerujem da vam je vec svega preko glave 😄
Mrkvice.. Uh... dobro si jos odreagirala, ja isto ne razumijem te ljude... pa razmisli malo ebenu misa, kakva kritika ili dosadjivanje mami koja sad treba biti u stress free okruzenju.. Grrrr 😠
Anaheja, isto.. Samo ti njima odbrusi, prestat ce kad tad. Kad cete se vi zeniti i da li cete uopce, krstitke, i sve ostalo.. Sve je na vama i samo vama.
Joj cure moje.. Zakuhalo nam se sa svih strana 😄 Ali bar imamo ovaj kutak da se malo ispusemo, obavezno druzenje i nakon sto se sve porodimo, cisto da ne poludimo 😄💪🏼
Mi se sinoc vratili iz bosne i odmah otisli prosetati od cvjetnog, pa zrinjevac i trg, pa do tomislavca.. I prekrasno je 😍⛄️❄️ Vruca cokolada, pa kobasica, pa palacinka 🤐 A cudim se sto sam samo samo u bosni u tjedan dana dobila 3,5 kile 😄⛄️
Sortiraj odgovore
Najstariji