večer curke moje.. i dalje niš od mog spavanja... možda ću noćas imati više sreće...ovo je valjda baš priprema za naredne mjesece....
pepita, kako si?
mrkvice, vi zbilja imate harmoničan raspored :)
recite mi, jel zabrinjavajuće jako otjecanje nogu? ne splasnu čak niti preko noći....
Pa zasada sam jako zadovoljna Na pocetku je duze trebalo da zaspi preko noci ali sada za pola sata max sat opet zaspi. Puno znaci moci odspavati 5-6 sati u komadu. Nadam se da ce tako i ostati, jos kada bude veca i izbaci taj jedan nocni i uspije u komadu do negdje 7 odspavati nitko sretniji od mene.. evo upravo spava popodnevnu turu. Nego jel se tebi sto pojacalo? Sto su rekli kada imas pregled ako se danas to ne pokrene?
allegrazg normalne su bh nakon toga samo odmaraj
axia ja bih pitala doktora na tvom mjestu, samo noge ili?
mrkvica bas mi je drago :) evo ovaj zadnji prije 7min je bio malo jaci, ali i kad popusti osjetim zatezanja.. a sljedeci pregled zakazan za subotu ako ne rodim
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
axia ne znam kako sam hehe
evo drugog nakon 15min bilo bi dobro da se najedem :P
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
uh, uh, pepita, bit će da kreće pomalo... jesu sad jači? sretno ti!! mislim na vas :* i dobar tek!!
i da, samo noge, i to zadnja dva dana (kolinje...)
večer damice!
ja sam danas raščistila dva mjesta u stanu gdje mi se baš nakupilo krame i smeća.
odličan je osjećaj bacati stvari, skroz katarzično.
sutra se bacam na razvrstavanje ormara s cipelama. i onda ću još presložiti naš ormar jer smo komodu morali osloboditi za malu guzolinu
muž me popodne sumnjičavo pogledavao i poluzabrinuto pitao "zašto tako mahnito spremaš i bacaš? jel to ono gnježđenje? jel ti to misliš roditi skoro?" pa ako je mjesec dana skoro, mislim
mrkvice, baš mi je drago da vam ide s dojenjem koliko vam traju podoji?
pitanjce za cure koje su otvarale porodiljni - dobila sam doznake za komplikacije do određenog datuma i onda od tog datuma druge doznake za porodiljni. pročitala sam na netu da mi treba još samo obrazac kojeg dobijem u hzzo-u. je li to točno?
If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.
https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing
Evo i nas danas s pregleda,obavili ctg i pregled al nista vise otvorena nego za jedan prst..,medutim sad me tako prepone bole da jedva hodam,a i trbuh,vec me pomalo strah..
bas mi jaki pritisak dolje,neznam dal nebudem jos danas zavrsila u bolnici..izgleda da se curka opasno sprema van..
tako je shimmer, taj obrazac kod njih ispuniš i dobivaš jedan primjerak koji ostaje tebi. od doznaka po primjerak svakih ostaje na hzzo-u i po jedan ide poslodavcu. i onda mir dok ne dođe mala mrva....tako su meni rekli barem. a za poslije sam dobila detaljne upute što i kako, ima slikica kojih 100 stranica prije....
Pepita pokrece se too, joj bas sam uzbudena Eto sva sam odma pekmezasta kad se sjetim kako je to lijepo.. ja sam plakala ko kisna godina kada su mi je dali, a tek kad sam muza s njom vidjela uff prekrasno.
Shimmer da dobijes tamo obrazac.
Nego cure imam problemcic.. naime malo me bolucka sami kraj mokracne cijevi, bas tu di piskim. Mislim da nije upala mjehura jer me ne boli dok piskim, sve ostalo je normalno.. e sad je li moguce da je zato jer su mi dva puta kateter stavljali na porodu? Jos mi je malo rano ici do ginekologa na pregled..
Sortiraj odgovore
Najstariji