Pridružujem se iščekivanju . Pepita nadam se da je sve baš kako treba.
Ojjjj drage moje, mazim se ja sa svojom bebom ali jos uvijek preko trbuha, sinoc sam se najela, otusirala, i otisla spavati bila sam iscrpljena od gluposti svoje i hormona... evo trudovi su stali... mislim da nece to ovaj tjedan zeza mene moja bebica
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Hehe ove naše bebice bi malo van pa malo ipak ne bi
Drži se Pepita, krenut ce to opet uskoro!
A bas smo se svi ponadali da je mala Pepitica odlucila danas pridruziti se mami.
Izgleda da nas pravi babyboom ceka u prosincu
joj pepita draga
i lillany i lady
bit ce to kad treba, probajte se ne nervirati.
If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.
https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing
Jutro okruglice 😄
Stvarno zafrkavaju te bebice vidim. Ma oni su svoju kartu za put dobili, samo što mi nismo kondukteri pa ne znamo kad stižu. Očito oni znaju... 😃
Ja vam se doma liječim, baš me srozala i prehlada i bolnica i sve ostalo. Mislim da mi je jučer od kašlja izletio i čep...ili dio. Ionak ne znam što bi to bilo ali bilo je u dva navrata nešto sluzavo i gusto u boji ne-friške krvi. Ma tko će ga znati. Neću se zabrinjavati. Samo da prestane kašalj pa da ne drmam zlato moje malo.
Stvarno sam mislila kako imam veliki trbuh,ali je još dosta narastao u ovih 10ak dana. Oooogroman je! 😱 Mislim da je ova moja mrgica stvarno pravi komad.
Sretno Pepita i Lillany i Lady za vikend!
Cure jel imate vi kakve iscjetke nakon pregleda? Ja sam jutros primijetila smeđkasti trag a jucer sam bila na pregledu. Do sad mi se to nije dogodilo
Pepita, ja pomislila da je to već gotova stvar - kad ono još se družimo s okruglim trbuščićima.
Ja sam evo posljednjih dana baš uspavana, prilegnem ujutro, prilegnem poslije ručka. Žgaravica me manje muči pa mi dopušta da spavam - možda zbog magnezija s B vitaminom koje sam počela piti ovaj tjedan. A možda se i maleni spustio pa mi ne pritišće želudac. Danas mi je pregled pa ćemo vidjeti stanje.
Ovo iščekivanje je zaista kao godina.
...
Ja nakon pregleda nemam iscjetke, ali me svaki put baš nekako taj dan pecka i boli, ponajviše dok hodam. Valjda me pregled iziritira. Mene svaki put pregledava vaginalno jer sam otvorena pa moramo kontrolirati stanje.
Ja više nisam sigurna je li ono meni prije tjedan dana bio sluzni čep ili nije. Isprva sam mislila da je jer takvu strukturu i gustoću iscjetka do sada nisam imala. Ali vidjet ćemo. Da li liječnik može utvrditi tijekom pregleda je li ispao sluzni čep ili nije?
A tako i mene uvijek malo jače boli nakon pregleda ali evo sad i ovo... E sad da li se moze utvrditi je li čep ispao to nisam nikad pitala ni čula, nekako mislim da se ne moze
Sortiraj odgovore
Najstariji