Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mama@
    26. Studeni 2015. 10:43

Joj Pepita bas super sto se nesto pokrenulo. Uzbudena sam kao da se meni dogada 
     Btw... meni je knjiga stigla danas a poklon knjige jucer

Pepita2109
    26. Studeni 2015. 10:48

dancccci nema pravila izgleda hehe
    mama ja svoje još čekam a naručila prije tebe hahah.. poslali mi por prekjučer da će stići u roku 72 sata to je pretpostavljam sutra..

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

LinaKarolina
    26. Studeni 2015. 11:01

Oo Pepita napokon da je mala tvrdoglavica odlucila se malo pokreniti.
    A vjerujem da kada te uhvate pravi trudovi i neces nam bas pisati
    Nadam se da je danas taj dan kada ces upoznati svoju strijelcicu 

Mrkvica2
    26. Studeni 2015. 11:05

Jutro okruglice drage, evo ja koristim priliku dok mala spava prijepodnevnu turu da vas citam i bome imam sto vidjeti 

Pepita pa to je odlicno, ja sam sa 4 prsta vec bila u radaoni samo sto su meni trudovi bili jaki. Sad ce to uskoro, ajme jedva cekam 

A gdje nam je lillany? Da nije ona docekala svoju bebicu 

shimmer
    26. Studeni 2015. 11:08

pepitice, eppur si muove! 
    fino ćeš roditi, taman da za vikend tata stigne profeštati s ekipom.
    to je inače glavna preokupacija mog muža 

curama koje sjede u TA želim što nježnije preglede i što manje čekanja 

mene uhvatilo neko spremanje, ali moram raditi pauzu svakih 15min, haha
    i najradije bih sad išla montirati svjećice na balkon, ali nije mi baš zgodno da se saginjem preko ograde, da ne kažem nemoguće 

mrkvice, zagrljaj ti šaljem što se tiče ostajanja same s bebuškom.
    ako zagusti ili ti bude svega preko glave, znaš na koju lokaciju se možeš javiti 

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

Dancccci
    26. Studeni 2015. 11:16

shimmer i mog :D
    ja mu kažem da ne može na slobodne dane dok ja ne budem išla iz bolnice jer mi je potrebniji tada nego dok sam tamo, a on se samo brine kako će onda praviti feštu... još je smislio kada trebam roditi da bi mu se poklopilo da je na godišnjem i slobodnim danima između Božića i Nove godine jer ima dosta neradnih dana pa da mu sve skupa to duže traje...a sretno mu bilo 

Pepita2109
    26. Studeni 2015. 11:19

LinaKarolina da nešto se pokrenulo napokon stiže moja strijlečica 
    ma pisat ću ja vama dok ne krenem u bolnicu bez brige hahaha ionako nemam pametnijeg posla i sama sam doma do 17 
    Mrkvica ja ne mogu definirati pod jako i slabo, jer sam imala jakooo bolne mjesečnice pa očekujem dvostruko gore od toga hehe, vidjet ćemo do kraja dana šta će biti, a kažem nisu me ostavili jer mi bolnica blizu, samo zovnem svekra da dođe po mene ako me uhvati prije nego mi muž dođe
    shimmer da baš se fino poklapa hahah, ooo i njemu je, svi njegovi frendovi jedva čekaju da ja rodim,ali ne zbog mene ili bebe nego cuge hahaha a srećom nakupilo mu se slobodnih dana i godišnji tako da kako stvari stoje do kraja godine bi trebao biti doma 
    i nemoj se saginjati preko ograde zaduži nekoga za to a ti sa strane davaj zapovijedi i mazi trbuščić 

lillany draga moja u mislima si mi i baš bih voljela da javiš da se maziš sa svojom bebicom..

lady kako si ti?

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

axia
    26. Studeni 2015. 11:36

pepita, baš mi jr drago da se stvari pokreću... isčekujem trudiće s tobom. nek te ne bole jako :)
    vidim da nam mužići razmišljaju isto... a nek se vesele :) ja sam svome izdala zapovided-kad me odveze u rodilište, mora ostat trijezan da nas, ako će moć, dođe vidjet čim se rodimo... a poslije toga ima tri dana feštat (poslije posjeta, ofkors :) )
    curke moje, ja odoh probat sklopit oke... iako mislim da ni sad niš od toga....
    lillany, mislim na tebe, nadam se da je sve ok :)

Mrkvica2
    26. Studeni 2015. 11:58

Shimmer hvala na lijepim rijecima  stvarno je lakse kada se imas kome izjadati, pogotovo tko sigurno razumije.

Pepita pa ajmo rec da mislim jaki tako da za vrijeme truda nisi u stanju razgovarati se, jedva se skoncentriras da dises  

Sto se tice festanja meni je jako drago da sam rodila petkom. Dragi je stigao i na porod i sve, a za vikend su okrenuli odojka i cugali. Taman me sve mimoislo a kako su posjete od 16-17 dolazio je normalan da vidi mene i bebu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.