Pepita brojis sitno skroz. Juhuuu
Mrkvica kako mislis stavljaki sz ti kateter?? Zasto to?????
skinula sam si aplikaciju za pracenje trudova jer se pogubim ovako ovo mjerenje mi stvara nervozu skroz, dode mi da ne mjerim... :/ btw mala se toliko mice i vrpolji i gura dolje uhhhh plivamo prema izlazu :) mrkvica mene pocinje biti strah da kak cu ja to :(
a to sto te muci nazalost nemam pojma da nazoves doktora i spomenes?
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Pepita draga nemoj se muciti previse s pracenjem. Ja se vodim za time da kad krene boljeti toliko da jedva prodises trebas krenuti za bolnicu. Rekla si da ti je blizu bolnica.
Uspjet ces ti to.
Kakvi su ti bolovi sada?
Pepita, samo opusteno. Ti to mozes . Bila si zen skroz do sada, pa mozes jos malo
. Ubrzo ce ti kcercica bit u rukama, razmisljaj o tome i ne daj da te uhvati panika
Pepita, sretno tiii, nadam se da ćeš danas ili rano sutra roditi, pa držim fige da ti što lakše porod prođe
Pepita sretno
Zna li netko dal se porodiljni (za nezaposlene) uplaćuje na tekući račun?
Mama kateter moraju staviti kada imas epiduralnu jer ne osjetis potrebu za ici na wc. Meni su ga dva puta stavili, jednokratni katater svakih sat i pol.
Pepita nemoj se bojati ni stresirati oko pracenja a ni oko poroda. Ja sam skinula isto contraction timer i znas koliko sam ih izmjerila.. dva sveukupno. Jednostavno kada je krenulo redovito i cesto vise me nije bilo briga za tajmer ni nista.. sve ce biti okej
Ines da uplacuje se na tekuci. Bas sam ga bila otvarala neki dan upravo radi toga. Traze bas u obrascu broj tekuceg.
Shimmer nisam mjerila bas.. ali kad si spomenula sam pratila i 20min je cikila.
Jutro😀
Odmah sam otvorila klokanicu,da vidim ima li sta novo,u kojoj je fazi pepita…sretnooo
Jutro!!
Evo i mene znatizeljne... Tek sam otvorila oci i odmah na klokanicu vidjet dal je pepita nesto pisala... Nadam se da se mazi sa svojom bebicom
Sortiraj odgovore
Najstariji