Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mama@
    26. Studeni 2015. 20:56

Pepita brojis sitno skroz. Juhuuu

Mrkvica kako mislis stavljaki sz ti kateter?? Zasto to?????

Pepita2109
    26. Studeni 2015. 21:26

skinula sam si aplikaciju za pracenje trudova jer se pogubim ovako ovo mjerenje mi stvara nervozu skroz, dode mi da ne mjerim... :/ btw mala se toliko mice i vrpolji i gura dolje uhhhh plivamo prema izlazu :) mrkvica mene pocinje biti strah da kak cu ja to :(
    a to sto te muci nazalost nemam pojma da nazoves doktora i spomenes?

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• mama@
    26. Studeni 2015. 21:46

Pepita draga nemoj se muciti previse s pracenjem. Ja se vodim za time da kad krene boljeti toliko da jedva prodises trebas krenuti za bolnicu. Rekla si da ti je blizu bolnica. 
    Uspjet ces ti to.
    Kakvi su ti bolovi sada?

Anaheja
    26. Studeni 2015. 21:48

Pepita, samo opusteno. Ti to mozes . Bila si zen skroz do sada, pa mozes jos malo  . Ubrzo ce ti kcercica bit u rukama, razmisljaj o tome i ne daj da te uhvati panika

Tyna24
    26. Studeni 2015. 22:02

Pepita, sretno tiii, nadam se da ćeš danas ili rano sutra roditi, pa držim fige da ti što lakše porod prođe

Ines24
    26. Studeni 2015. 23:04

Pepita sretno 

Zna li netko dal se porodiljni (za nezaposlene) uplaćuje na tekući račun?

Mrkvica2
    26. Studeni 2015. 23:28

Mama kateter moraju staviti kada imas epiduralnu jer ne osjetis potrebu za ici na wc. Meni su ga dva puta stavili, jednokratni katater svakih sat i pol.

Pepita nemoj se bojati ni stresirati oko pracenja a ni oko poroda. Ja sam skinula isto contraction timer i znas koliko sam ih izmjerila.. dva sveukupno. Jednostavno kada je krenulo redovito i cesto vise me nije bilo briga za tajmer ni nista.. sve ce biti okej 

Ines da uplacuje se na tekuci. Bas sam ga bila otvarala neki dan upravo radi toga. Traze bas u obrascu broj tekuceg.

Shimmer nisam mjerila bas.. ali kad si spomenula sam pratila i 20min je cikila.

27. Studeni 2015. 06:43

Jutro😀
    Odmah sam otvorila klokanicu,da vidim ima li sta novo,u kojoj je fazi pepita…sretnooo

Anaheja
    27. Studeni 2015. 07:14

Jutro!!
    Evo i mene znatizeljne... Tek sam otvorila oci i odmah na klokanicu vidjet dal je pepita nesto pisala... Nadam se da se mazi sa svojom bebicom 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.