Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ines24
    26. Studeni 2015. 12:32

Pepita wuuuhuuu stiže bebica  želim ti da sve prođe u redu sa što manje boli 

Tyna24
    26. Studeni 2015. 12:32

pepita sretnooo,nadam se da ces vec danas cuvati svoje zlato!! Bilo je i vrijeme

ja si nemogu zamisliti svog muža u pijanom stanju jer je sportas i ne pije niti kapljicu alkohola..ajde nadam se da ce bar sad cugnuti bebi u cast

lady6
    26. Studeni 2015. 12:41

Pepitaaaaaa, bas mi je drago! Ja uzbudena ko da je meni! Kod mene nista...ja se bacila na ciscenje...sve si mislim svaki put, mozda je ovo zadnje pred bolnicu,ali nista,vidjet cemo sutra...sretno i javljaj se! Lillany???? Mrkvice, ja sam svojoj malenoj rekla da najbolje da dode u petak da tata sve stigne...a sad vidjet cemo...nastavljam ciscenje...pozz

allegrazg
    26. Studeni 2015. 13:03

Cure ja i dalje zatvorena, sve isto ko i prosli put.I da, moram se vratit ponovit ctg, jer ovaj nije bio dobar.Sestra je mislila da bu me ostavili,ali je doktor odlucio da dodem ponovit...na rubu suza sam vec od zivaca.

• mama@
    26. Studeni 2015. 13:06

Allegrazg a sta ti kazu zasto nije dobar? 
    Nemoj se brinuti... da je nesto alarmantno ostavili bi te

Mia007
    26. Studeni 2015. 13:09

Pepita, samo hrabro! Držim palčeve da bebica dođe što prije!!! :)

Pepita2109
    26. Studeni 2015. 13:15

Hvala vam drage moje, obavjestiti ću vas o daljnjim događanjima, a lady tebi držim fige da i ti to odradiš do vikenda
    allegrazg zašto nije dobar? nemoj plakati, probaj promijeniti položaj ležanja tijekom ctg-a.. 

eto i meni stigle moje knjigice a ja taman fino bila zaspala hehe

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

allegrazg
    26. Studeni 2015. 13:18

Prezivahna je, otkucaji su od 160-180, a trebali bi biti oko 150-160. Tak je uvijek dosad bilo, zato sam ono jednom već ostala i ponavljala prošli put...
    Rekao je da joj mozda nekaj ne paše, možda zbog gestacijskog...

Pepita2109
    26. Studeni 2015. 13:37

allegrazg i mojoj su tako otkucaji ono ispočetka bili od 160-180 a znalo je bez problema i na 200 skočiti, ali beba je fakat bila nemirna, i ako su u stanju mirovanja otkucaji toliki onda bi trebali dizati paniku,a ne ovako, btw piješ li kavu prije ctg-a ili jedeš?
    ja danas nisam jela ujutro jer nisam imala apetit, i ležala sam na boku i otkucaji su bili 144-160 bila je aktivna,ali ne toliko koliko i prije.. a bebice se bune čula sam ja da ih frekvencija tog uzva zna uplašiti tko će znati..

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

shimmer
    26. Studeni 2015. 13:47

ja pokusavam birati taktiku za ctg po vasim pricama, a ne znam ni sama jel mi pametnije pojesti nesto slatko pa riskirati "prezivahnu" bebicu ili pustiti da bude kako bude pa da ispadne "uspavana". 
    ono sto sam definitivno skuzila jest da moja jako burno reagira na cedevitu tako da ce mi to biti trik ako bas zagusti.

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.