Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mama@
    27. Studeni 2015. 07:41

Jutro. 
    Ja sam u 5 vec gledala hahahahaha. 
    Pepita se inace javi jos prije 7 tako da ja 'znam ' da je sa svojom bebicom.
    Pepita cestitam ti 
    Javi nam se cim prije budes mogla. Nadam se da je sve ok proslo i da si izdrzala

Mrkvica2
    27. Studeni 2015. 08:10

Potpisujem znatizeljne. Pepita javi se kad stignes 

axia
    27. Studeni 2015. 08:40

kuglice, vama želim dobro jutro!
    pepita, tebi da si sa svojom mrvom, da je sve gotovo i da je prošlo bez ikakvih problema. mislim na vas
    lady, lillany, kako ste vi danas?

baby♡girl
    27. Studeni 2015. 08:53

Pepita mi se sinoc oko 22h javila i više ništa poslije toga. Nadam se da uživa sa svojom princezom i da je sve prošlo super. 
    Cure koje uskoro čeka ista sreća, držim fige da vam prođe brzo i bezbolno 

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

LinaKarolina
    27. Studeni 2015. 08:55

Jutro balončice 

Pepita ako vec nije rodila sigurno je u pripremi 

Lillany vrijeme je da se i kod tebe nesto pokrene 

Lady..nadam se da tvoja bebica nece biti bas toliko tvrdoglava 

allegrazg
    27. Studeni 2015. 09:13

Jutro kuglice!
    Evo i mene znatiželjne zanima kaj je s pepitom. Sigurno već mazi svoju bebicu.Možda se i druge bebice sada pokrenu.

Tyna24
    27. Studeni 2015. 09:19

i ja sam došla vidjeti ako je pepita rodila.... juuuuj, jedva čekam da se javi i kaže da čuva svoju bebicuuu

shimmer
    27. Studeni 2015. 09:22

pridruzujem se znatizeljnim babama 

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

lady6
    27. Studeni 2015. 09:22

Okruglice moje....samnom nis novoga...bila jutros na ctg-u i to je to...rekao mi ak me ne copi za vikend da dodem u pon...lillany jesi ziva? Pepita je sigurno s malenom jer bi se inace vec javila.....

Sonja8
    27. Studeni 2015. 09:45

Hehe, puno nas je znatiželjnih 
    Pepita, čekamo izvješće 
    Pusica svim ostalim kuglicama...i neka danas bude dan barem za jos koji novi rodjendan 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.