Jutro.
Ja sam u 5 vec gledala hahahahaha.
Pepita se inace javi jos prije 7 tako da ja 'znam ' da je sa svojom bebicom.
Pepita cestitam ti
Javi nam se cim prije budes mogla. Nadam se da je sve ok proslo i da si izdrzala
kuglice, vama želim dobro jutro!
pepita, tebi da si sa svojom mrvom, da je sve gotovo i da je prošlo bez ikakvih problema. mislim na vas
lady, lillany, kako ste vi danas?
Pepita mi se sinoc oko 22h javila i više ništa poslije toga. Nadam se da uživa sa svojom princezom i da je sve prošlo super.
Cure koje uskoro čeka ista sreća, držim fige da vam prođe brzo i bezbolno
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Jutro balončice
Pepita ako vec nije rodila sigurno je u pripremi
Lillany vrijeme je da se i kod tebe nesto pokrene
Lady..nadam se da tvoja bebica nece biti bas toliko tvrdoglava
Jutro kuglice!
Evo i mene znatiželjne zanima kaj je s pepitom. Sigurno već mazi svoju bebicu.Možda se i druge bebice sada pokrenu.
i ja sam došla vidjeti ako je pepita rodila.... juuuuj, jedva čekam da se javi i kaže da čuva svoju bebicuuu
pridruzujem se znatizeljnim babama
If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.
https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing
Okruglice moje....samnom nis novoga...bila jutros na ctg-u i to je to...rekao mi ak me ne copi za vikend da dodem u pon...lillany jesi ziva? Pepita je sigurno s malenom jer bi se inace vec javila.....
Hehe, puno nas je znatiželjnih
Pepita, čekamo izvješće
Pusica svim ostalim kuglicama...i neka danas bude dan barem za jos koji novi rodjendan
Sortiraj odgovore
Najstariji