shimmer ja ti preporučujem da poneseš sa sobom to što ju razbuđuje ako će biti potrebe..
kad sam išla na prvi ctg tako ujutro popila sam kakao i bila je luda sva, ponovljeni nakon sat vremena isto, pa dan poslije kad sam trebala ponoviti nisam popila kakao misleći da je do toga ali je bila jednako divlja, prošli put prije dva dana je bila toliko divlja da su sve sestre u prolazu dolazile da vide šta se događa, a danas sam mudro legla na polubok, uglavnom da nisam na leđima i bila je smirena..
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Neznam zasto vam toliko ponavljaju ctg
Moja dr. nije nikada..niti kada je beba bila zivahna niti kada je spavala. Pa ne mogu se bebice pripremiti za ctg kako doktorima pase..
Nema Lillany..sigurno se mazokari s bebicom
Pa ovdje je uzbudljivo.
Mi smo poranili u TA danas da budemo među prvima i došli doma i ja zaspala kao top dok me mm ćeškao tako da malo kasnim sa javljanjem. Stanje nepromjenjeno. Samo su mi rekli da je beba oko 4000 grama. Imam podvojene osjećaje glede toga.
Pepita navijam da se još danas maziš s bebačem. Bilo bi vrijeme da netko povede nakon ovog zatišja. Možda posluži kao inspiracija ovoj mojoj ne tako maloj ljenčini. Samo hrabro. Sad će to
axia, sinek je dobro. malo nam probleme pravi uspavljivanje. zaspe na cici, kad ga spustim na krevet - okice se otvore. onda dudu u usta i nekako se uspava. jučer je cijelo popodne bio budan.
pepita, ja ti upoće ne želim razmišljati o grčićima. kruljko je rezultat nezrele probave koja se još uvijek prilagođava na ovaj "vanjski" život. pričala sam s partonažnom, ona kaže da je to sve normalno dok su kakice zlatnožute i da to može potrajati i po tri mjeseca.
stariji braco je super odreagirao na maloga. hoće ga i držati i podragati, kad plače onda mu govori "braco smiri se, sad će mama doći", daje mu dudu kad mu ispadne, škaklja po nogicama...
želim ti točno onakav porod kakav si sama zamišljaš. neka bude ugodniji od najbolnije mjesečnice. samo diši i opusti se.
mrkvice, zašto se još uvijek izdajaš? to radiš kad ti je cica prepuna ili ? do sad ti se ponuda i potražnja trebala izregulirati.
ja sam pobornik izdajanja rukama. masiranje kvržica i lagani pritisak alveole. teže je dok ne proradi otpust mlijeka, ali sve je bolje od bolnih i kvrgavih dojki.
LinaKarolina to ti je dobro pitanje, rade problem tamo gdje ga nema
lillany nekako sumnjam da će to biti još danas hehe
nemoj razmišljati o bebinim kilama,jer realno draga nemaju ni oni pojma točno, moja kolegica je rodila prije 2mj procjenili joj malenog na 4300, a imao je jedva 3700.. tako da samo opušteno...
tyna pa normalno na porastu otkucaju, porastu i nama kada smo u pokretu hehe
dillb ma naravno da je to sa probavom normalno..
aaaaaa kako slatko a duša mala samo vi lijepo guštajte..
ja se nadam da ću i ja do kraja vikenda hehe i hvala ti puno
🙏👸👸🙏❤️
Evo mene doma.Sad se malo primirila,pa me pustili.
Jucy, baš me razvalio.Boli me dolje trbuh ko da imam kamenje. Al je fakat simpatičan doktor.
allegrazg poznat mi je taj osjećaj, sad odmori i drago mi je da si se smirila.. baš su jadni sa tim plašenjem bezveznim.. ja sam svom ginekologu sama rekla da je malena preaktivna i da je logično da su joj i otkucaji veći.. samo ti laganini
ja ne kužim kak ja ne osjetim te trudove koje su oni vidjeli, mene to sad muči hahaha
🙏👸👸🙏❤️
Dillb znam se izdojiti malo preko noci iz one cice koju mala nije papala jer mi odspava po 4-5 sati u komadu i to mi je muka za onu koju ne papa a curim na sve strane. Odma mi se pocnu kvrzice stvarati i stvarno je lakse kad malo popustim pritisak. Preko dana nemam potrebe kada jede otprilike svaka dva sata.
Pepita nemoj se zaliti, samo neka ti trudici tebe otvore bezbolno pa oni bolni samo na kraju dodu
Lillany joj ja se vec ponadala da si nam rodila pa te nema
Pepita ajde mislim na vas ... I na ostale koje iščekuju...
Dilb i Mrkvica, kako je lijepo citati vaša iskustva...pogotovo kad znamo da vam tako dobro ide i da ste tako mirne... Puno pusica vama i mrvicama, a i svima ostalima pusica u trbuščić od mene i moje curke... Sto je vani hladnije, to su i naše bebice bliže!
Mi smo isto bile na ctgu, a na svu sreću, nisu nas izgnjavili, kako ovdje vidim da vas izgnjave neki...
Sortiraj odgovore
Najstariji