E da sto se tice ctg-a moja je bila premirna.. prvi ctg je toliko preplasio sestru da je odma doktora zvala.. otkucaji su bili 120-130. Malo se probudila kada mi je sestra stavila braunilu u ruku.. na odjelu je isto bilo problema tresle su i pikale trbuh ali nije pomagalo. Nekada bi nas pocastila sa kojim pokretom da ne umrem od straha ali bas se jako bila umirila pred porod..
Ode post..
Na samom porodu je isto tako bilo jedino su otkucaji skakali na 150pred trud. Kasnije su joj zato i izvadili krv da vide jel sve okej jer je nisu mogli vise pratiti ctgom.
Pepita...jesi ziva? Ja nisam imala problema s ctg-om do sada...nadam se da ce tako i ostat....
ziva sam curke moje i zbunjena laznjaci su bili bolniji, ovo je sve kao da imam mjesecnicu i to ne onu bolnu xD sve mi se cini da nista veceras hehe...
mrkvica koliko podoja imas tijekom noci? a koliko tokom dana? da li gledas da ih bude vise tokom dana ili na zahtjev?
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Dojim na zahtjev, kako malena trazi. Tocno vidim kada je gladna.. preko dana cica kada se probudi pa je onda budna i za dva sata opet ciki pa zaspi.. po noci ako zaspi u 11 budi se oko 4 pa jede. Do tada vec curim na sve strane i bas osjetim pritisak u objema. Kada pojede presvucem ju i opet zaspi pa ustajrmo oko pola 8. To je puno duze izmedu podoja nego preko dana pa osjetim prepunjenost..
Preko dana ih bas lijepo isprazni pa nemam problema. E i da.. nisam ocekivala da ce se toliko smanjiti kada se uspostavi ponuda i potraznja
mrkvica pa ti onda imas dobru bebicu :)
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Cure mene tak od kad sam došla doma šoraju bh i baš su neugodne...valjda je to normalno.
Sortiraj odgovore
Najstariji