Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mrkvica2
    26. Studeni 2015. 17:07

E da sto se tice ctg-a moja je bila premirna.. prvi ctg je toliko preplasio sestru da je odma doktora zvala.. otkucaji su bili 120-130. Malo se probudila kada mi je sestra stavila braunilu u ruku.. na odjelu je isto bilo problema tresle su i pikale trbuh ali nije pomagalo. Nekada bi nas pocastila sa kojim pokretom da ne umrem od straha ali bas se jako bila umirila pred porod..

Mrkvica2
    26. Studeni 2015. 17:09

Ode post..
    Na samom porodu je isto tako bilo jedino su otkucaji skakali na 150pred trud. Kasnije su joj zato i izvadili krv da vide jel sve okej jer je nisu mogli vise pratiti ctgom.

Ines24
    26. Studeni 2015. 17:10

Sonja zato si išla već na ctg? Ja idem tek s 38 tjedana...

lady6
    26. Studeni 2015. 17:23

Pepita...jesi ziva? Ja nisam imala problema s ctg-om do sada...nadam se da ce tako i ostat....

Pepita2109
    26. Studeni 2015. 18:22

ziva sam curke moje i zbunjena laznjaci su bili bolniji, ovo je sve kao da imam mjesecnicu i to ne onu bolnu xD sve mi se cini da nista veceras hehe...

mrkvica koliko podoja imas tijekom noci? a koliko tokom dana? da li gledas da ih bude vise tokom dana ili na zahtjev?

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Mrkvica2
    26. Studeni 2015. 18:48

Dojim na zahtjev, kako malena trazi. Tocno vidim kada je gladna.. preko dana cica kada se probudi pa je onda budna i za dva sata opet ciki pa zaspi.. po noci ako zaspi u 11 budi se oko 4 pa jede. Do tada vec curim na sve strane i bas osjetim pritisak u objema. Kada pojede presvucem ju i opet zaspi pa ustajrmo oko pola 8. To je puno duze izmedu podoja nego preko dana pa osjetim prepunjenost..

Mrkvica2
    26. Studeni 2015. 18:51

Preko dana ih bas lijepo isprazni pa nemam problema. E i da.. nisam ocekivala da ce se toliko smanjiti kada se uspostavi ponuda i potraznja 

Pepita2109
    26. Studeni 2015. 19:20

mrkvica pa ti onda imas dobru bebicu :)

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

allegrazg
    26. Studeni 2015. 19:35

Cure mene tak od kad sam došla doma šoraju bh i baš su neugodne...valjda je to normalno.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.