A ne da se :) ali je danas jako mirna bar zasad ;)
iscjedak takav nakon pregleda je normalan potvrdio mi jucer moj ginekolog
lady i lillany kako ste mi vas dvije :)
ja sutra u 9 na pregled :P
da sam u zg vec bi me jucer spojili na drip i imala bih svoju bebu u rukama ;)
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Ne mogu vam dr. utvrditi koliko vam je cepa ispalo..s obzirom da on zatvara maternicu ali mogu zakljuciti da je poceo ispadati kada vide koliko ste otvorene.
Tog sluznog cepa ima poprilicno puno tako da jedino prije poroda moze ispasti bas cijeli.
Ali i oni pri pregledima poticu ispadanje..pogotovo kada gledaju plodnu vodu. Zato i nije cudno krvarenje,lagani trudovi ili ispadanje cepa nakon pregleda.
Đabe ja bila ubjedena da si rodila Pepita. Pih...
Dobro te zaje.... ta tvoja malena. Malo neodlucna, ha?
Nabavila sam caj od lista maline i danas krecem s time.
Sveti Niđo mi donosi ulazak u 9-ti mjesec sto mi se jako svida.
Sutra nam je klanje, u nedjelju pripreme za pregled a u ponedjeljak pregled. Jedva cekam.
Ne znam samo kad bi me mogao poslati na ctg. Valjda nece jos s tim krenuti
Pepita joj ja sam danas 41+1 i najranije u nedjelju će raditi indukciju. Tako da nisam sigurna da bi ti Zagreb pomogao. Ja zbilja više ne mogu. Imam naizmjence napade panike i živčane slomove. Užasno sam nervozna i stalno mi se plače. Strah me i osječam se krivom i nervozna sam i onda se osjećam krivom što sam nervozna. I fuj. Da barem mogu prespavati do nedjelje. Kada sam bila ono u predrađaoni na promatranju vidila sam dvije cure koje su bile na dripu jer su prenijele. Sada mi je jasno zašto su izgledale tako izgubljeno i prestrašeno.
Što se sluznog čepa tiče meni je ispao gumeni bombon od jedno 7 cm. I onda idući dan još malo. Tako da ima toga. I očito ne znači baš ništa.
Idem sada nastaviti izluđivati muža.
O pepita ja bila uvjerena da si ti u radaoni....ja po starom....opet u pon ak ne bu nis za vikend....vec pocinjem umisljati simptome al zapravo nis novog....
Pepita da si u Osijeku ne bi te do 42+0 na nista spajali ako ne moraju. Tako da barem ti ostaje 41+3 ako malecka ne odluci sama izaci.
Dobar dan.. opet mi je bilo napeto za citanje.. cak sam mislila da se pepita vec mazi s svojom bebicom..drzim palceve da se svima pokrene i da nitko ne treba na inducirani
Pinky mi smo onda bas potpuno iste.. mene je isto ulovilo skroz evo dalje od krrveta ne mogu.. a kasljem da nije normalno.. s cim se ti ljecis?
Lillany nemas se potrebe osjecati krivom. Termin je ionako samo predvidanje..+ ili - 2 tjedna. Neke bebice iznenade ranije a nekima jednostavno nije jos vrijeme.
Ubace nam bubicu u uho koji je dan D i mi ga se hvatamo k'o ozeblog sunca.
Bude ti dosta vec u 7-8 mjesecu trudnoce svega pa ti svaki sljedeci dan nakon termina jednostavno preljeva casu.
Mijesa se uzbudenje sa strahom i nestrpljenjem.
Pokusaj se opustiti..
Odmori se jos koji dan i bebica je tu
lillany nemas se sta kriviti pa bebica nije spremna jos, a slomove i te osjecaje imam i ja ali vise zbog drugih... samo pomalo
linakarolina imala sam trudove jucer i 4cm otvorena ali tu u Sinju imaju drugacije procedure, nego u zg... sta se tice cepa meni nista nije rekao osim sta je spomenuo te pojave nakon pregleda da se ne brinem...
mama da mala vec sad zajebava hahah :)
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji