Jutro kuglice!
Pepita, sretno, držimo fige!
Jucy, mene dragi može tek oko pol 11 dovesti tak da ja prije ne budem tamo. Jel gužva? Koji doktor je danas?
Dobro jutro svima ❄️
Pepita sretno danas, ako nam se ne javis, znamo gdje si.. Otvaramo virtualni sampanjac 😄🍾 😘
Curke moje evo mene, otvorena sam 4cm i imam trudove lagane za koje nisam ni znala da su trudovi dok mi babica i ginekolog nisu rekli, bolan pritisak u leđima i trbuhu,ali ništa jako, i još uvijek ne znam koliki je razmak početi ću mjeriti kad krenu češći ili jači jer mi je ovo preslabo hahaha, uglavnom poslali me doma na čekanje jer mi je bolnica na 5min sa autom sad hoće li danas ili sutra ne znamo
i da ono kad kažu da se bebe smire pred porod hmmm nije baš istina haha, ustvari tokom dana je mirna a navečer poludi i gura se kao da pliva prema izlazu
pročitala sam vaše postove i od uzbuđenja sve zaboravila hahaha
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Joooj Pepita pa to je toooo drži se i sretno!!! Nek bide sto lakše i brže i da se čim prije maziš sa svojom princezicom
Allegra nije neka gužva, ali evo cekam ctg već sat vremena opet nema doktorice Gall, kažu da je na bolovanju pa je zato ovaj doktor umjesto nje. Dr. Grgić. Jel taj tebi bio zadnji put? Dobar je ali je pregled bolio ovaj put
Pepita sretno ti danas. Po tvom opisu nije ti bas na vratima ali danas ce biti sigurno. Budi samo smirena i prati koliko.moras. nemoj se opterecivati.
Drzimo ti fige svi redom
Jucy, evo ja taman u TA. I meni je on bio prošli put i bila sam zadovoljna, jedino kaj je i mene dosta bolilo.Dolje je sad krcata čekaonica..
Jucy, a kak je pregled prošao?Kaj kaže? Mene strah tog ctg-a, fakat mi ga se ne ponavlja opet.
Cure hvala vam..
kažem vam ja da nisam danas išla na pregled ne bih ni znala da imam trudove..
kad bude, bude, nije rekao ginekolog da bude 100% danas jer možda dočekam i pregled u subotu nikad se ne zna hehehe vidjet ćemo, zasad sam još tu sa vama, glavno da se pokreće nešto
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji