Pinkypik pa to je super vijest . Najbitnije da je bebac dobro.
Nego cure evo jedno pitanje za vezano zimske bebe. Što sa šetnjama? Probala sam čitati naokolo međutim svuda piše nešto drugo. Neki kažu da male bebe do 6 tjedana ne bi trebalo šetati ako su temperature oko nule, neki da bi trebalo ali najviše 10 minuta.
Nisam sigurna što da mislim.
Pinky drago mi je da je sve ipak okej, zaljeci se sada doma i puna elana u radaonu bo bebicu
Pepita i samoj mi je tako bilo, ali ero patronazna ju je prvi puta ujutro okupala pa sam i ja tako drugi i treci puta.. mislim da stvarno nije bitno dok su tako maleni. Danas sam joj prvi puta kosicu oprala sapunom, a tijelo ipak samo voda i bademovo ulje.. sva mi je mirisljava
Shimmer super za konce, znaci i tvoja bebuska dolazi jos malo
Cure mene ovih dana hvata neki strah glupavi.. naime dragi je samo do kraja ovog tjedna na godisnjem a i mama moja isto.. mene je nekako strah ostati sama sama s malom. Puno su mi pomagali ovih dana pa se bojim kako cu sve sama..
Iillany bas sam bila pitala patronaznu neki dan za to. Rekla mi je da mozemo vec sad ako je vani suncano i nije jak vjetar. Za dana naravno.. za pocetak da krenem od 5 min na balkonu pa da produzim postepeno.
Mrkvica tvoj osjecaj je normalan,ali vidjet ces da ce brzo proci :)
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Pozdrav kuglice! Evo mene samo da provjerim je li još koja mala štruca došla u međuvremenu, ali vidim da se ne daju još!! Mislim da će sve kad krenu jedna za drugom :D
Držim palčeve svima koji čekaju uskoro!
Mrkvica normalno je da se tako osjecas. I sama sam se tako osjecala kad bi po.prvi put ostajala sama. Vjeruj mi da cete tako najbokje uloviti ritam i tocno ces znati sto i kada trazi. Vidjet ces
Ja svoje dok su mali kupam oko rucka (12-13 sati) jer mi je kuca najtoplija tada a pogotovo taj dio gdje cu kupati. Kasnije na proljece/ljeto prelazim na 'nocno' kupanje.
Pinkypik super sto ides doma i da nema opasnosti za bebicu. Jedino sto je tesko kad se jednom pomiris s cinjenicom da znas kad ce sto biti, al dobro. I ovdje znas da jednom mora
Jedva cekam u ponedjeljak pregled
Posto je moja mala rodena u 11 mjesecu; ja prvi mjesec nisam uopce isla van s njom. Sjecam se da je i snijega bilo.
Kad smo isli na prvi pregled na pedijatriju isli smo pjeske ali nam je tada bilo blizu.
Sad posto cu roditi u ciću zimu necu ici van dok ne budem morala a to je isto s 1 mj zbog pregleda. Samo sto cu se odvesti autom.
Inace planiram po malo izlaziti van nakon 2mj zivota. Prije ne bas
evo i mene i mojih balvan-gležnjeva :) napola smo odradili kolinje, ostali nam čvarci i kobase za sutra :)
pinky, zaista mi je drago čut da je sve ok. vjerujem da ti je sada malo bed što se planovi mijenaju, ali vjerujem da ćed i tvoja bebica uskoro :)
mrkvice, uvjerena sam da ćeš ti to i sama shendlati čak i bolje nego uz pomoć :) samo hrabro! i polako, što se ne stigne-ne mora se :)
shimmer, lijepo je čuti da su i kod tebe dobre vijesti :)
pepita, lillany, lady, allegra, kako ste mi vi?
axia sad fino samo odmaraj hehe
evo ja sam dobro malo taj osjecaj mucnine iumor, malo me probadalo dolje kao i ovih dana i bh kontrakcije su tu, sutra pregled pa cemo vidjeti je li situacija ista ili ima pomaka
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Allegra, pa ja se nadam da se vidimo već sutra na pregledu ja namjeravam opet doci sto ranije jer ako opet bude trebalo raditi ctg bolje biti među prvima.
Pinky bas mi je drago da je ipak sve ok :) sad lijepo doma izliječiti prehladu j vratiti snagu za porod. Brzo ce to
Lillany, Pepita i Lady, vama držim fige da lagano krene. Lillany ti bi mogla jos noćas!
Sortiraj odgovore
Najstariji