Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    axia
    26. Studeni 2015. 06:27

jutro, lijepe moje...
    mi noćas nismo spavale. niti sekunde. upravo sam ispratila dragog na posao i odustala. neznam u čemu je problem, al od sna ni "s"
    nada se da su vaše noći bile mirnije i da će vam jutra biti lijepa...

Pepita2109
    26. Studeni 2015. 06:38

Dobro jutro curke, ja sam se fino naspavala 
    Prijavljujem ispadanje sluznog čepa...
    pregled u 8 ako se ne javim do podne znate gdje sam 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

axia
    26. Studeni 2015. 06:40

pepita, drži fige da do poslijepodne maziš svoju mrvicu :) baš sam sad uzbuđena, veselim se kao da je moja :)

Pepita2109
    26. Studeni 2015. 07:05

axia hvala,ali vidjet ćemo šta se događa dolje jesam li se još otvorila, jer trudove nemam, bar ih ne osjećam hehe 

🙏👸👸🙏❤️

Anaheja
    26. Studeni 2015. 07:16

Dobro jutro!!
    Pepita sretno, drzim fige!!! 
    Eto, bas nocas kad sam ja prvi put u tjedan dana mogla spavat ko zaklana... Sa rekordnim, samo jednim odlaskom na wc... Bas nocas, moj dragi je morao zakurit.....  Pa pali- gasi svjetlo, pa pisti toplomjer, pa se trese, pa mu ja kuham caj... Na kraju sad ide kod doktora i 3 puta mu zvoni alarm tako da bude siguran da vise necu zaspat....  Grrrrrrr...
    Izgleda da mi je zbilja sudbina ne spavat sljedecih nekoliko mj..... 

Pepita2109
    26. Studeni 2015. 07:22

Anaheja a hvalaaa 
    a ja tebi želim bebicu dobru i mirnu koja će pustiti mamicu da se tu i tamo pošteno naspava hehe

🙏👸👸🙏❤️

BebaNana
    26. Studeni 2015. 07:27

Dobro jutro nespavalice!
    Ja za sad dobro spavam,nekad me uhvati šiza da se nemogu namjestit ili da mi je vruće, ali to samo ponekad-hvala Bogu!
    Pepita sretno,i ako krene da što prije završi i da ti bude lagan (koliko može bit) porod! 

Lillany drago mi je da sam te raznježila i nadam se bar malo umirila,zato smo tu,jer smo svi u istom sosu sa istim strahovima, željama, nadama,iščekivanju...drži se bude uskoro sve gotovo tj.onda tek počinje 
    Mene lovi panika-kud prije??? Sve mi nekako do sada brzo proletilo!

Dancccci
    26. Studeni 2015. 07:38

curke, spominjete dude, pa da pitam, neznam koliko vas planira (pokušati makar) dojiti. ja planiram pa me zanima koliko bih bočica trebala nabaviti, koju marku preporučujete? imam jednu aventovu koju sam dobila uz izdajalicu i jednu neke žnj marke. koliko duda nabaviti? čije? thnx:)

Ja izdajalicu nisam još kupila, ako mi bude trebala poslati ću mužića po nju, bočice sam uzela tommee tippee 0+ anti colic, ako ne budu trebale odmah, trebati će kad-tad za sokić ili nešto i dudice sam njihove uzela, dvije su bile u paketu, 0+ isto.

• mama@
    26. Studeni 2015. 07:57

Pepita opa đurđo  pa ti si se sad odcepila.
    Drzim fige da si se otvorila i da te ne muce s pregledima vise nego da se porodis.

Axia bas mi je zao sto te muci nesanica. Valjda ce biti bolje.

@JustSmile@
    26. Studeni 2015. 08:45

Cep,cep,cep! Wuhuu :) pepita: hajde samo nek se pokrene odcepljavanje. :) sretno i da se mazite i ljubite i upoznate do popodne. ♡♡♡♡

Mene jucer zvala patronazna na upoznavanje danas oko 12 i ako hocu doci na njenu podrsku dojenju u 10.tako da eto,idem jos malo tamo pa vam javim kasnije Kako je bilo.
    to mi je super sto cu upoznati patronaznu prije poroda.prije je bilo poslije poroda,ako me sjecanje dobro sluzi,ne? :)))

Pusa svima,drzite mi se,neka nam ovaj dan nesto(nekoga) donese... :D   ♡♡♡♡♡

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.