Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LinaKarolina
    25. Studeni 2015. 14:37

' dan moje nestrpljive loptice..
    Pepita i Lillany drzim vam palceve da prodete bez indukcije.
    To sto niste bas i nesto otvorene i nije nesto sto vas treba brinuti.
    Ja sam prije oba poroda bila otvorena samo prst..prvi put su mi rekli da necu do navecer roditi,imala sam trudove,pregledali me u 9h a malena izasla u 13..bez dripa.
    S malenim su mi rekli da necu jos koji dan a popodne me uhvatili trudovi,u 22 puknuo vodenjak i on se rodio u 23h. S tim da cim mi je puknio vodenjak stavili me "malo" na drip da ubrzaju jer im je bila guzva. Znaci..mislim da bi kobilu to porodilo. Vlastite trudove prodises,imaju pravilan razmak i koliko god da bole podnosljiviju su od indukcije. Tamo nema pravila niti odmora izmedu trudova..doslovce sam mislila da cu se raspuknuti. Tako da ovaj put idem minut do poroda u bolnicu.

I jos sam se neceg sjetila..tocan termin poroda izracunava se ako vam je ciklus tocno 28 dana i to 2-3 godine za redom..ako imate dulje cikluse slobodno si dodajte 5-6 dana na termin. Nisu bebice tvrdoglave vec broje bolje od nas 

BebaNana
    25. Studeni 2015. 14:55

Lillany super će ti počet ovo adventsko vrijeme,prva svjećica u nedjelju i sve lampice po gradu će se upaliti u čast tvoje male štručice 

Pepita2109
    25. Studeni 2015. 15:16

lady jučer sam popila sprite baš zbog toga pa sam se sjetila perioda sa početka trudnoće kada me gazirano spašavalo od mučnina, srećom to je sad onako prolazna mučnina, samo sam se zabrinula da se ne razbolim baš sada.. 
    LinaKarolina ja imam termin samo po uzv  točnije po dva uzv-a po prvom uzv kod jednog drugog ginekologa termin mi je bio prije 5 dana, a po uzv mog ginekologa to je bilo jučer i zapravo uvijek sam se vodila time šta je moj ginekolog rekao (iako prvi ginekolog je iskusniji,imao je bolji uzv i ujedno je i ravnatelj rodilišta u Sinju).. po zadnjoj M mi nije mogao gledati jer su mi ciklusi bili 32-63 dana  pa ako ću dodati na prvi termin tjedan dana roditi ću u petak hahaha  ma uglavnom nije meni toliko šta sam prenijela i šta ću prenijeti još tko zna koliko nego zbog hodanja na kontrole, a i zbog ljudi koji mi jedu živce..

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Mrkvica2
    25. Studeni 2015. 15:52

Iillany sretno.. nadam se da ce se sve pokrenuti prirodno ali ako ne Boze moj. Biti ce sve uredu, kao sto sam vec rekla samnom u predradaoni je bila jedna zena na indukciji i rodila je prije mene. Ne mora to biti lose iskustvo. Jeste uzbudeni sto sada znate i dan kada cete upoznati bebicu ako ne krene samo? E i da mislim da ce te u alucaju indukcije ostaviti u bolnici vecer prije pa ujutro na pripremu pa u predradaonu.

Pepita mene su mucnine uhvatile kada su i trudovi poceli.. valjda neko prirodno ciscenje jer sam i sto puta na wc isla i povracala.

Drzim fige curke da se sve sto prije mazite sa svojim bebicama 

Pepita2109
    25. Studeni 2015. 16:02

Mrkvica ja ne idem ništa češće na wc, a dobro Bogu hvala od mučnine baš i ne jedem moram priznati, nemam ni apetit, jedva se nešto natjeram jesti, zato sam posumnjala da nije viroza,ali osjećam se dobro evo čak raspalila muziku hahaha 
    ma indukcija, prirodno ili carski svejedno samo da su bebice zdrave i da takve stignu u naše zagrljaje

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• buffy
    25. Studeni 2015. 16:13

Mene ne hvata viroza al me prehlada lijepo uhvatila... jos sam i muza zarazila sad je i on kao i ja ... ja sam primjetila da su mi danas cesce posjete wc u...  sad bi ja jos pricekala da ki var nos proradi ne mogu zamislit trudove da prodisujem a nikako do zraka na nos 

• buffy
    25. Studeni 2015. 16:14

Lillany sretno i drzim palceve da sve prirodno krene i da sto prije mazis mrvicu... ako ne i onako ce biti sve super.. drugacije ne moze 

allegrazg
    25. Studeni 2015. 16:16

Ja sam isto čula dobra iskustva s induciranim porodima tak da se neću uopće oko toga živcirati. Mi i tak ne možemo utjecati na to.
    Tak me ulovila neka nevjerica i strah, ajme ja ću uskoro biti mama!Jedva čekam vidjeti svoju ritalicu.

Tyna24
    25. Studeni 2015. 16:22

curke moje, evo mene s ctg-a i pregleda... radila mi je ctg,ležala sam na leđima, i zadnje 2 minute me počeo hvatati kontrakcija(grč)... tak da su malome otkucaji skočili s 140 na 180. i onda mi je radila još 20 minuta zbog toga dok sam ležala na boku... e onda je počela fešta. hahaha... cijelih 20 minuta on je ritao, tak da su se i sestra i ginekologica smijale.. čak mi je ginekologica rekla da budemo imali živahno dijete
    inače mi se trbuh počeo spuštati, od petka 3 cm... glavica je jako nisko... mislim da se on polako priprema za van (iako sam zatvorena)
    onaj streptokok hvala bogu nemam

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.