buffy na to i ja prvo pomislim kad mi se zaštopa nos..heh
Tyna znači nisam jedina sa živahnom bebom..
samo neka se već priprema da ne zezne baš i on mamu, pa ne mogu sve zimske bebe biti zajebanti mali hehe
lillany zato jesmo ovdje jedna za drugu
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Lillany pa advent ti ne može ljepše početi
Ja kao padobranac, svako malo ulijećem s nekim novim pitanjem
Počela sam prati bebinu robicu, kod nas su temperature oko 0 tako da se robica malo onako ukrutila, maloprije sam ju unijela u kuću da se osuši, jel pametno sušiti, odnosno više se izrači nego što se osuši, vani po ovim temperaturama? Nekako mislim da i ove niske temperature ubijaju bakterije
Mrkvice ne znam jesam li te već pitala (al znaš i sama kako je biti zaboravna trudnica ) dal povijaš široko svoju bebicu?
ines ako nema vlage u zraku čak je i poželjno tako i ja radim, znam da se neće osušiti ali volim kad se ozrači na hladnom zraku
🙏👸👸🙏❤️
Drage moje, procitam vas koliko stignem i koliko mi dopusti internet, ali mislim puno na vas, pogotovo na bebice koje se vec svaki cas ocekuju 💝 Narednih par dana ce biti zanimljivo 🎉
Puse svima od nas dvoje 😘 Tu je predivno, snijeg i sunce, potpisala bi da je ovako cijelu godinu ⛄️ Samo me brine sto ne znam kad cemo za zagreb, vec se zezamo da postoji mogucnost i da mali bude Bosanac, trebala bi updejtati tablicu 😄
Pepita da odgovorim na ono prije.. da kupam ju ujutro, kad se probudi sve utoplim i topla voda joj valjda pase tako iz kreveta. Mislim da joj je to dok je ovako mala okej, kad bude veca onda cemo mislim prije spavanja.
Buffy ajde za vrijeme trudova ionako na usta dahces zezam se malo.. nadam se da ces brzo ozdraviti.
Ines ne povijam, mislim da nema potrebe.. na uzv kukica idemo sa mj dana pa cemo vidjeti i sto kaze pedica. Valjda bi netko rekao vec da treba u bolnici.
Curke moje, ja idem doma čini se jer ipak nemam kolestazu. Opet su mi vadili krv i uspoređivali nalaze. Super da nemam jer nema onda opasnosti za bebu i super da ne moram na inducirani al eto...nekako mi je bilo laknulo da je kraj i da bebač stiže.
Opet,kad čujem kako je mojoj cimerici bilo, drago mi je da neću na inducirani jer se nije otvorila nakon cijelog dana muke i završila na carskom. Ipak je priroda to bolje uredila od doktora.
Btw, samo sam neku virozu ili prehladu skupila i idem se doma liječiti jer je to tu nemoguće.... 😷
MaliV bas mi je drago da ti je lijepo :)
Mrkvica ja sam zbunjena sta se tice tog kupanja hehe ne znam da li bih ujutro ili navecer...
🙏👸👸🙏❤️
pinky drago mi je da je ipak sve u redu, sad ces ti gustat doma to malo sta ti je ostalo
🙏👸👸🙏❤️
tetka, bas si lijepo napisala ono sa svjecicama i adventom
lillany, znas da su zimske babe tu za tebe u "najgorem" slucaju si trudna jos do nedjelje, ali i sama znas da se do tada sve u sekundi moze samo pokrenuti
pinky, pa koji preokret! kuci onda ozdraviti pa puna snage u radjaonu!
ja sam isto s pregleda. sve je ok, pocetkom drugog tjedna u prosincu micemo konce. a ja se vec nabrijala na sljedeci tjedan
dobila sam hrpetinu uputnica, za onaj streptokok, provjera antitijela, bolnicki uzv, ctg, radjaonica. ajme. ali kako i same kazete, sve za bebice
If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.
https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing
pinky, ti ćeš doći doma, i okrenuti se natrag u bolnicu u rađaonu. hahaha
a barem si vidjela kakvo je stanje na odjelu, sigurno više znaš nego si znala (kaj nositi sa sobom itd)
Sortiraj odgovore
Najstariji