shimmer ja sam imala potrebu istući tu ženu dok sam gledala. Možda bolje da ne čitam Ginu Ford onda.
shimmer koji dokumentarac je u pitanju? baš me zanima živo.. ma ja ću knjigu čitati sebi iz gušta ne da se pretvorim u hitlera, nego možda zaista nešto i naučim
i lady njoj je termin dan poslije mog hehe
mama hahaha točno to, jojj nisam spavala tjedan dana, neće sisu, hoće sisu, i xy ostalih stvari,ali i to će mi biti draže od ovoga hahaha
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Ma hajte mozemo mi odmah o tim mukama. Samo umjesto bebe bude muz. Dode ti na slicno.
Isto imas hoce/nece, moze/ne moze, sere/ne sere i tako to hahahaha
lady hvala nadam se i ja
🙏👸👸🙏❤️
Pozdrav i cestitke svim mamama na njihovim novim bebicama!!!
Bila san jutros na pregledu, beba ima oko 2.250 kg, kaze doktorica da je taman, Jedino kaze da cu tribat ic prije termina u bolnicu zbog secera, iako neman secer, nego je malo poviseniji bio...
I dala mi uputnicu za krvnu grupu iako sam rh+...
Sinoc sam odgledala 1. nastavak onog dokumentarca, pristup one militantne mi se nikako ne svida. Iden sad odgledat ostale.
fionita super za bebicu, eto vidiš svaki doktor radi drugačije hehe
kakav dokumentarac šta sam propustila helpppp
🙏👸👸🙏❤️
Pepita imas par stranica prije link za you tube. To je taj dokumentarac. Ja ga nisam gledala.
Mislim da ni necu. Dobit cu knjigu i to mi cist dovoljno
bringing up baby, imate cetiri epizode.
meni je bas zanimljiv i u biti govori ono sto sam i sama znala - svatko bira koji ce put i nacin izabrati po svojoj osobnosti i stilu zivota.
i poanta je poslije pronaci istomisljenike da si mozete medjusobno pomagati, bez da netko nekome soli pamet da je bolje drugacije.
jer u zadnjoj epizodi kad se svi upoznaju se svatko svakome iscudjava, a poanta je "vama odgovara, meni ne. kraj price."
gina ford ne zagovara totalni cry it out kao ova u filmu i kod nje je hranjenje na 3h. isto smatra da bi beba trebala biti s roditeljima u sobi, ali u svom kreveticu do 6mj starosti.
sto se umirivanja bebe tice prakticnih savjeta ima tracy hogg i elizabeth pantley (njena knjiga je the no cry sleeping solution).
If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.
https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing
Sortiraj odgovore
Najstariji