Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lillany
    23. Studeni 2015. 16:27

shimmer ja sam imala potrebu istući tu ženu dok sam gledala. Možda bolje da ne čitam Ginu Ford onda.

Pepita2109
    23. Studeni 2015. 16:35

shimmer koji dokumentarac je u pitanju? baš me zanima živo.. ma ja ću knjigu čitati sebi iz gušta ne da se pretvorim u hitlera, nego možda zaista nešto i naučim 
    i lady njoj je termin dan poslije mog hehe

mama hahaha točno to, jojj nisam spavala tjedan dana, neće sisu, hoće sisu, i xy ostalih stvari,ali i to će mi biti draže od ovoga hahaha

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• mama@
    23. Studeni 2015. 16:42

Ma hajte mozemo mi odmah o tim mukama. Samo umjesto bebe bude muz. Dode ti na slicno.
    Isto imas hoce/nece, moze/ne moze, sere/ne sere i tako to hahahaha

Pepita2109
    23. Studeni 2015. 16:45

lady hvala nadam se i ja 

🙏👸👸🙏❤️

Fionita
    23. Studeni 2015. 16:48

Pozdrav i cestitke svim mamama na njihovim novim bebicama!!!

Bila san jutros na pregledu, beba ima oko 2.250 kg, kaze doktorica da je taman,  Jedino kaze da cu tribat ic prije termina u bolnicu zbog secera, iako neman secer, nego je malo poviseniji bio... 

I dala mi uputnicu za krvnu grupu iako sam rh+...

Sinoc sam odgledala 1. nastavak onog dokumentarca, pristup one militantne mi se nikako ne svida.  Iden sad odgledat ostale.

Pepita2109
    23. Studeni 2015. 16:52

fionita super za bebicu, eto vidiš svaki doktor radi drugačije hehe

kakav dokumentarac šta sam propustila  helpppp

🙏👸👸🙏❤️

• mama@
    23. Studeni 2015. 17:15

Pepita imas par stranica prije link za you tube. To je taj dokumentarac. Ja ga nisam gledala.
    Mislim da ni necu. Dobit cu knjigu i to mi cist dovoljno

• mama@
    23. Studeni 2015. 17:17

https://www.youtube.com/watch?v=mSbrA3eO8A4
    Eto gac

shimmer
    23. Studeni 2015. 17:33

bringing up baby, imate cetiri epizode.
    meni je bas zanimljiv i u biti govori ono sto sam i sama znala - svatko bira koji ce put i nacin izabrati po svojoj osobnosti i stilu zivota.

i poanta je poslije pronaci istomisljenike da si mozete medjusobno pomagati, bez da netko nekome soli pamet da je bolje drugacije. 

jer u zadnjoj epizodi kad se svi upoznaju se svatko svakome iscudjava, a poanta je "vama odgovara, meni ne. kraj price."

gina ford ne zagovara totalni cry it out kao ova u filmu i kod nje je hranjenje na 3h. isto smatra da bi beba trebala biti s roditeljima u sobi, ali u svom kreveticu do 6mj starosti.
    sto se umirivanja bebe tice prakticnih savjeta ima tracy hogg i elizabeth pantley (njena knjiga je the no cry sleeping solution).

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.