Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    @JustSmile@
    23. Studeni 2015. 23:34

Juicy hvala ti.pozabavit cu se sa time sutra.

Laku i prospavanu noc vam zelim! ♡♡♡♡

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

Pepita2109
    24. Studeni 2015. 06:45

Dobro jutro drage moje
    Evo došao je i taj dan, nemam apsolutno nikakav osjećaj da mi je danas termin, evo ispratila dragog, pojela svoju porciju kornifleksa ( kakao izbjegavam prije ctg-a)..
    Sinoć smo dragi i ja imali odnos nakon par dana pauze i moram priznati da sam spavala kao bebica hehehe..
    Naručena sam u 8, pa se nadam da ću do 10 biti gotova..
    just gledala sam pozitivno na svaku "tegobu" u trudnoći, od mučnina pa do sad, jer znam da je ovo moje čudo vrijednije i od svih tih boljki koje me muče... samo eto katkad nas hormoni preduhitre pa se malo pojadamo i sve je opet super hehe...
    tyna i fionita mislim da je jedino za zaključiti da doktori nisu apsolutno normalni, pa ne mogu ja recimo roditi bebu od 3200kg kad mi je muž skoro dvometraš.. samo vas gnjave joooooj

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• mama@
    24. Studeni 2015. 07:28

Pepita sretan ti tvoj T (termin) dan 
    Neka ti na pregledu kazu da je to to i da dodes popodne roditi hahaha

Ja sam se za cudo odmorila. Neudobno je, to priznajem al bar su oci bile zatvorene hahahaha

Dobro jutro svima koji su vec ustali

MaliV
    24. Studeni 2015. 07:45

Dobro jutro kuglice ☺️

I ja sam jucer gledala dokumentarac, bome je ona zenska dosta militantna, mislim da u nekim stvarima bas pretjeruje, ja ne bi imala zeluca izgladnjivati bebu, pa ju poslije natovariti s hranom da bi se zadovoljila pravila 😕 Bas je zestoka, a ginu ford imam namjeru kupiti, netko je napisao u konzumu, pa mislim da cu se zaletiti do tamo cim se vratimo u zg.

Pepita sretno na pregledu danas ☺️🎉

@JustSmile@
    24. Studeni 2015. 09:01

Pepita:sretan ti dan d. Ili T,kako mama kaze. :))) samo neka bude nesto,bas me zanima,nestrpljiva sam. :)))

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

allegrazg
    24. Studeni 2015. 09:02

Jutro kuglice!
    Tyna, ak se sjećaš, pisala sam kak mi je na prvom pregledu u bolnici doktorica rekla da bi mi nakon 39.inducirali zbog gestacijskog, onda mi je na sljedećem pregledu bila druga doktorica koja nije ništa spominjala i prošli put doktor koji je rekao da nema potrebe i da čekamo termin. To valjda ovisi na kog naletiš.
    Znate kaj meni nije jasno? Kad su me otpustili iz bolnice prije dva tjedna kada sam bila 37.tjedana punih, zbog onog ctg-a kaj sam bila, na uzv su mi rekli da je sve u redu, ali u otpusnom mi pišu mjere i za glavicu pise da odgovara 36+5, trbuščić 36+1, a bedrena kost 35+1. Pretpostavljam da bi mi rekli da nešto nije u redu, ali to sam vidjela tek kad sam preslagivala papire, pa me zanima jer i nekom od vas tak...

allegrazg
    24. Studeni 2015. 09:04

Pepita, sretan ti dan T!Držim fige da se pokrene!
    Lillany, nam se ne javlja jutros.Možda ona već mazi svoju bebicu.

Mrkvica2
    24. Studeni 2015. 09:23

Jutro i od nas.. mi smo isto ranoranioci ali ne stignem tipkati 

Pepita sretno danas.. javi se kad zavrsi pregled.

Allegra takoje i meni pisalo na uzv slicicama kod grafova. Neznam dali je ijedna mjera bila u dan ista, a evo kraj mene spava jedno sasvim zdravo dijete. Da nesto nevalja rekli bi ti oni vec, bez brige.

Joj nadam se da se kod lillany nesto pokrenulo sinoc pa se nije jos javila 

Sonja8
    24. Studeni 2015. 09:26

Dobro jutro drage moje...
    Pepita, sretno na pregledu danas...i neka se napokon nesto pokrene 
    Ja sam kod svoje gin na pregledu...upravo mi napravili ctg i sad čekam red za pregled.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.