Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pepita2109
    23. Studeni 2015. 17:41

mama i shimmer hvala vam, ma ja sam na klokanici kad mi je muž doma preko ps vite (mini playstation) pa mi je nezgodno tražiti... 

shimmer znači gina je neki kao dobri hitler hahah

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• moki6
    23. Studeni 2015. 18:49

drage trudnice vezano uz kile jedno pitanje za prehranu.. što vi jedete za doruča/večeru? naime, otkako je zahladilo počela sam pretjerivat sa prehranom..  zadnjih dana sam stalno u frižideru.. evo sinoć i večeras i za ručak i večeru jedem sarme kao luda... htjela bi još malo sunca i lijepog vremena, ova zima mi već ide na živce, samo se trpam hranom jer sam stalno kući...

Tyna24
    23. Studeni 2015. 19:05

fionita, nije mi jasno zašto prije u bolnicu??? pa imam i ja gestacijski ali nejdem prije u bolnicu... rekla mi je dijabetologica da se nejde niti na inducirani niti ništa, naravno, ako nema drugih problema...
    rekla je da čekam da trudovi sami krenu
    baš si me zbunila...

Tyna24
    23. Studeni 2015. 19:08

btw, moj bebač očito igra nogomet i rukomet s mojim mjehurem i rebrima... uf... več pola sata nabija ko lud.. a da ne govorim da me kontrakcije love jedna za drugom zbog toga... ufff...

držim palčeve da nove bebice dođu ovaj tjedan, sve po redu koje je pepita prije nabrojila da imaju termin

Mrkvica2
    23. Studeni 2015. 19:14

Osobno, sada kada imam malenu bebu, smatram da je tako malenom djetetu nemoguce i nerealno nametati neku rutinu. Kada malo porastu moze, ali dok su ovako mali sumnjam.. niti bih bas pokusavala. Malenu hranim kada je gladna, jednostavno ju nebi mogla pustiti da place i da bude gladna zato jer eto po rasporedu jos nije vrijeme.. Sto se tice spavanja s tim se slazem, soba roditelja ali svoj krevetic. Iako mislim da ce to kod nas biti duze od 6 mjeseci..

Mrkvica2
    23. Studeni 2015. 19:23

A sad kako je tekla prijava male.. prvo smo otisli u maticni ured tamosu potrebni mama i tata sa osobnim iskaznicama, 60 kuna biljega i na kraju jos nesto naplate 14 kuna. Tamo smo dobili domovnicu, krsni list i oib. S time smo isli na mup, tamo se dobije maticni broj i izvadite si potvrde o prebivalistu za sebe, muza i malu 40kn biljega. Za vas trebaju dvije jer jedna ide za jednokratnu pomoc od hzzo-a a druga za naknadu za opremu(vodnikova 14). Traze originale pa treba imati dvije.. ja sada za viodnikovu moram ici vaditi novu opet na mup  i na njima mora pisati koliko ste dugo u zg-u da bi ostvarile pravo na te pomoci. Na hzzo-u takoder napravite zdravstvenu za bebu, tamo treba kopija rodnog lista i kopije o uvjerenju o mjestu prebivalista za mamu i bebu. Uglavnom svi traze kopiju bebinog rodnog lista i potvrde o mjestu prebivalista za vas i bebu. Ponesite originale da imate za uvid. I za sve dobijete obrazac za ispuniti. Ostalo nam je malu prijaviti tati na poreznu i ta pomoc za opremu.. ostalo smo uspjeli nekako.

Pepita2109
    23. Studeni 2015. 19:47

moki meni je dorucak uvijek isti, vecera ista kao dorucak ili slicno... ujutro salica kakaa kras expres i snita kruha, a navecer ili to ili pahuljice, ili salica mlijeka i snita kruha i salame...

tyna iz tvojih usta u Bozje usi :) i moja mala ima takve faze kad podivlja hehe

mrkvica slazem se sa tobom sta se tice nekog strogog rezima kao sto je npr pustiti dijete da se samo smiri, da jede svaka 4sata, i tako te neke bolesne ideje koje sam vidjela od ove hitlerice, ali sam svakako za rutinu a koliko sam skuzila gina ford ipak nije toliko stroga... i da spavanje bebe u drugoj sobi uhhh svaka cast ali moja ce biti kraj mene... 
    i hvala na informacijama :)

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

@JustSmile@
    23. Studeni 2015. 21:08

Dobra vam vecer zene moje. :) ♡

Evo mene sa "pregleda",moglo bi se reci pokretne trake...ukratko kao i sto je bilo: decko je 100%,nije postao cura. XD
    iako smo 32tj.on je nama veliki kao za 33-34.na moje pitanje o kilazi malog,rekla je da se to nezna i da joj aparat izbaci 500g +-  i ona to uopce neracuna i nezna... poludila sam
    ... dala doznake koje sutra nosim na hzzo,u plusu smo nekih 8.5kg i to je to...
    iduci pregled 15.12.,tad ce biti i ctg a to znam da malo duze budes unutra i radujem se tome. heh...

Juicy: sto se tice lavande navecer,ulje. ja ti to onako,prislonim prst na otvor,bocicu okrenem,malo sebi po nosu,malo na jastuk i iza vrata da ovaj moj padne u nesvjest kad me zagrli za 5min,inace nebi zaspao jos 2h..tak par puta,skontas po prstima jer brzo ode. :D Vjeruj mi nemozes pretjerati.
    a preko dana za miris prostorije koristim hidrolat lavande(destilirana lavandina voda) i u nju svakakvih et.ulja.definitivno nesto prefino i 100% zdravije neg ovi prociscivaci mirisni po trgovinama.

Mama:jesi me nasmijala sa ovime da nam je sa muzevima i bebama isto.ima istine u tome i slazem se. :D cak i on kaze:jadna ti,sad ces imati dvoje djece. :D

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

axia
    23. Studeni 2015. 21:10

večer svima.. vidim, danas ste mi opet vrijedne :) volim kad dođemnakon čitavog dana pa imam 5-6 strana za nadoknadit :)
    vidim da puno vas kaže da su im bebe danas dosta aktivne- ulazim u klub. moja mrva danas pleše ko velika, imam osjećaj da se 30 puta okrenula. tko zna, možda više nije glavom dolje, kako je bila :P sad me zbog toga hvataju najžešće bh do sad.
    cure koje traže "sretnu bebu", u konzumu je 99 kn, ako netko ne želi naručivat preko neta...

terminuše, želim da vam do jutra dođe do nekog pomaka :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.