Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lillany
    23. Studeni 2015. 15:30

Dancccci  vjerojatno možeš ne primjetiti ako padne u školjku ili i prekriješ ga papirom ili nešto slično ali kada ga vidiš fakat nema zabune. Kod mene je to bilo barem 5cm dugačko i kao gumeni bombon.  Jedino što ja znam je da ako je cijeli ispao da bi trebalo obustaviti aktivnosti s mužem .
    Jer on služi kao barijera za bakterije pa jednom kada je nema bolje je ne "unositi nove faktore" .

lillany
    23. Studeni 2015. 15:33

Pepita mene isto bolucka cerviks i čini mi se da se mala glavom zabija u njega i bila sam spremna zakleti se da me je otvorilo ko sv.Rok ali ništa izgleda. Sve stalo na jedan prst. Tješi me ono što je Mrkvica napisala. Kada je vrijeme raširi se to jako brzo.

Pepita2109
    23. Studeni 2015. 15:46

lillany fora je u tome da bi mene trenutno i taj jedan prst razveselio hahah samo da mi pogleda plodnu vodu ( tako su i strinu i poslali je doma kao neće ona još i pukao joj vodenjak) jer do sada sam bila zacementirana totalnoooooooo
    a kažem toliko se gura da znam vrisnuti..

sada štucamo hehe moja baš puno štuca hehe

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

pety03
    23. Studeni 2015. 15:50

Pozdrav okruglice..
    evo mi danas bili u rodilistu na ctg-u,pregledu i ultrazvuku,sve u redu,ali pocela sam se otvarati tak da mozemo bebu ocekivati svaki 
    cas.jucer imala takva probadanja i bolove dolje da sam mislila da bude me moral muz vozit,ali ipak ostali doma..idemo opet u cetvrtak na kontrolu ako se nista prije ne pokrene..

Pepita2109
    23. Studeni 2015. 15:55

pety ooo super tko zna možda se na kraju zamjenimo za termine pa ti to odradiš već sutra, a ja na tvoj termin hehe..
    tako je i mene sinoć probadalo cerviks ajme meni, htio se mm obući i voziti na hitnu,ali mi bilo glupo.. nije da sam imala trudove, mala se gnijezdi, namješta, sve se širi

🙏👸👸🙏❤️

pety03
    23. Studeni 2015. 16:10

Pepita,sve moguce.. bas osjecam kak se sve jace gura,tjesno joj vec,imamo 3600..;)mislim da bi mi to ovaj tjedan obje trebale rijesit

Pepita2109
    23. Studeni 2015. 16:18

pety ovaj tjedan smo na redu više lillany,ja, ti, lady i pinky ja mislim

🙏👸👸🙏❤️

Pepita2109
    23. Studeni 2015. 16:19

a mogu i ostale koje su blizu pa da nam bebice imaju rođendane na hrpi hahah

🙏👸👸🙏❤️

shimmer
    23. Studeni 2015. 16:21

dobar dan drage moje!
    doduse vec je sumrak.

ja sam u klubu spavaca (kuc kuc).
    valjda se oporavljam od viroze.
    a jos sam sinoc imala proljev, grozno. jedina dobra stvar je sto mi je kilaza zbog nje stala, a kontrola mi je preksutra pa eto. 

a sljedeci tjedan mi skidaju serklaz! koje uzbudjenje! zamisljam si da ce mi odmah reci "vau otvoreni ste 3cm!" 

i potpisujem ovo rasklimavanje i bol u preponama. a pubicna kost me toliko pece da se jedva okrenem ili ustanem s kauca. baba mode on na najjace 

e da, pogledala sam sinoc tri epizode onog dokumentarca. e pa ona prva militantna sestra, to vam je gina ford na steroidima 

pepita i lillany, ovaj tjedan je vas 

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

• mama@
    23. Studeni 2015. 16:23

Joj koja guzva.
    Ja navijam za sve vas koje ste tu negdje. Da se rijesite tih bolova i kukanja.
    Iako cete nam i onda kukati 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.