Pepita, ma čitala sam da se pubicna kost moze previše razmaknuti i tada postaje problem to kao onda i na porodu treba naglasiti.
Just smile jedva cekam sto ce ti reci na pregledu danas! Kad nemaš svoj pregled veseliš se tuđima A ovo sto si lavandu spomenula, di je nakapas i koliko kapi? Bojim se eteričnih ulja da ne pretjeram
Pinky držim fige da danas krene!!
Evo nas natrag iz TA.
Mm je totalno razočaran pokvarile smo mu sve planove.
Nisam se ništa dodatno otvorila. Ispao je nakon pregleda još jedan komad čepa (koliko toga ima!??!?!). Dobila sam kompliment za oblik maternice i vidimo se za 2 dana ako ne prije.
Pozdrav drage moje trudnice
Evo mi smo u postupku prijave.. malo se otegnulo srecom mala je sa nama pa sam je mogla nahraniti. Dzabe da sam je doma ostavila i sa izdojenim mlijekom kada ocito nebi bilo dosta.. sinoc mi je izdajalica pokidala bradavicu do krvi, purelan je hvala Bogu uspio koliko toliko zaljeciti do jutra pa je mala ipak cikila na toj sisi.
Ines nemoj se brinuti oko kila, kad gledam sada koliko spavam malo i ne stignem jesti bas mislim da ce te kile brzo otici..
Iillany cula sam da taj cep zna danima ispadati.. stvarno i mene cudi otkuda ga toliko.
Terminuse nase nadam se da ce se danas, sutra nesto pokrenuti
Allegra tebe kako stalno nesto bolucka mogla bi se ti pridruziti nasim terminusama.. ja sam eto rodila sa 38+5 tocno
Anaheja bome zena me toliko znala izluditi da mi je normabel super dosao.. neki dan sam isto popila jedan
Axia brzo oni uhvate neki svoj ritam, prva tri dana su bila pakao. Znala je vristati po par sati svaku noc.. srecom kada se malo prilagodila sve je lijepo krenulo. Sada malo strahujemo od grcica ali eto nadam se da nas nece uhvatiti..
Klubu nespavaca se nemogu pridruziti.. sve bi dala da se dobro naspavam. Makar polako sam se pocela navikavati da nemam vise od 5 sati u komadu sna nikako. Sinoc sam bas zaspala na kaucu kao da sam se onesvjestila muz me probudio nisam znala di sam hehe
juicy ajme pa to nisam znala sutra ću mu spomenuti tu bol i sve opisati..
pinky i lillany žene drage držim vam fige da krene to ubrzoooooooooooo..
lillany meni je dio čepa ispao prije nekoliko tjedana, kada sam rekla količinski doktoru koliko ga je bilo kaže dobro nije to cijeli, ostala sam paf hahaha,ali ajde kad je još izašlo onda ti držim fige da je to sad to da nema više dalje i da će bebica vaan
Mrkvica baš žalosno procedura ništa lakše a oduže to kao da je ne znam šta uhh.. ajde kad uhvatiš vremena kaži kakve je dokumente potrebno imati sa sobom osim osobnih.. da ne vadi bezveze i plaća kad više manje sve imam doma i novije je..
Bebici vjerovatno treba da se privikne na novi dom kad joj je prvi praktički bila bolnica, pa onda su tu skokovi, a pokupila ja informacija od mama sa jesenskih beba, tako da sam spremna na sve, a za grčiće ti držim fige da ih ni ne osjetiš.. zašto ne kažeš nekome da ti kupi čaj pa da ga kreneš piti? ja imam već sve spremno da joj olakšam taj period jer se izbjeći ne može nažalost može biti samo slabo ili jako...
Jojjj nadam se da ću i ja ubrzo svoju bebicu upoznati uživo
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
kišni pozdrav drage ženice.. svaki put se spojim čitati što ima novo, je li koja bebica stigla, a ono sve po starom..
vidim da vas muče kile i nesanica... ja sam zasad +15 a još 5 tjedana mi je ostalo .. mogla bi zaokružit na 20 kila do kraja ali se ne zamaram, o tome ću mislit dogodine
cijelu trudnoću se dižem po noći i nekoliko puta na wc, ali evo noćas samo jednom, i spavala sam sve do 9, a inače se budim u 6, tako da se nadam da ću se ovih zadnji mjesec dana bar uspjet naspavat lijepi pozdrav, čitam vas i dalje, i čekam novosti od curki u terminu.
Jel taj čep obavezno ispadne bas tako? Odnosno jel moguće ne primijetiti?
Nisam jos ni stigla sve procitati, samo preletjela :) moje novosti su da mi je GUK profil dobar, iduci za mjesec dana. Danas napokon idemo na pregled tako da cu znati koliko je bebica narasla i dobila na tezini. Mislim da je ovo zadnji kod ginekologa, sljedeca je TA. Madrac je kupljen u Ikei, jos sutra zadnji dan trudnickog i tako sve po malo privodimo kraju :)
I mene kao neke muci nesanica i okretanje po noci, a i blagi isijas.. Netko je pitao kako hemeroidi izgledaju, ja mislim da ti se samo napuhne koza kao neki baloncic ako je vanjski, a za unutarnje ne znam...i za to planiram danas pitati ginekologa...
Mrkvica, bas mi je drago da ste se privikle i uhvatile ritam!
juicy ne znam da li je obavezno da ispadne ali je svakako moguće da ga se ne primjeti tj ne skuži ja sam svoj slučajno skužila..
🙏👸👸🙏❤️
btw je li se kojoj dogodilo ikad da od stajanja joj krene trnut jedan dio noge na butini, pa prelazi na žarenje i onda peče za poluditi? meni se to dogodilo nekoliko puta evo sad nije duže i sad maloprije odmah, gledam da li se zacrvenilo ili išta kad ono nula bodova čim sjednem lagano popušta
🙏👸👸🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji