just smile ma bar ti je iskreno rekla i tocno jesi dobila slicicu? ak jesi pise ti na njoj, meni moj daje slicice iako se ne vidi bas hehe vidim podatke... jer recimo beba mi ima vec 2tjedna 3300 mozes misliti... reci ce ti procijenu kad tad...
mia awwwww za kosicu :)
moja je danas manje divlja nego jucer
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Pepita: dobila sam samo opseg glave i trbuha na slicicama,nista se ne vidi i na njima pisu moguci datumi rodjenja te i koliko kao tjedana imamo.
jedino od brojki sto pise je:
enhc --> 1
Grey--> 0
Ccor--> 2
Pf--> 3.5m
d: 85mm
d:293mm
I to je to od mog uzv... ako tko tu sta zna desifrirat molim neka mi kaze. :)
Ma nema do onog 4d.
da nismo otisli na njega ono prije,mislim da bi mi jos teze palo ovo danas..
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
Dobra vam vecer drage moje
Bas se veselim dolasku novih bebica u našu grupu, iščekujem i odbrojavam s vama...
Sto se tice filmića, počela sam ga gledati, ali nakon par minuta mi je ona ženska počela ići na živce pa sam pauzirala...mozda nastavim kasnije, za sada mi se ne da gledati ju
Mi smo u subotu bili na 2 radionice - Tehnike disanja da mi dragi nauci na praktičan način kako mi moze pomoći na porodu; i na radionici Babyhandling o položajima najboljim za razvoj bebača...kako ih držati, hraniti, presvlaciti... Jeste li gledale/čitale/čule sta i tome?
just meni bas pise koliko grama ima tak da nemam pojma :/
🙏👸👸🙏❤️
Nebi me cudio da je taj uzv iz 1980 i neke...xD
ali dobro...bitno da je moja sreca dobro,osjetim ga da lupa i da se javlja mami i to mi je najveca doza smirenja.kakvi normabeli...on mene drzi... ♡♡♡
danas mi je dan bas bljak...em to,em sam saznala,definitivno potvrdjeno od najbolje prijateljice da joj srceko bebi nekuca u 11tj..moramo mi svoje malene smatrat velikim blagom i srecama nasim,blagoslovljeni smo sto su tu s nama i u nama... ♡♡♡ eto,morala sam se malo pojadat....
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
slazem se sa tobom just, svaki put kad cujem tako nesto osjetim griznju savjesti za svoje cviljenje nad ovim bolovima koji su nista naspram bola koji donosi gubitak, stoga mamice samo hrabro do kraja neka su nase mrve dobro sve cemo mi zbog njih podnijeti...
btw u kojem si tjednu?
🙏👸👸🙏❤️
just ne znam na sta se odnose ove mjere oznacene slovom d, jer su meni te mjere pod bpd i ac, i po ovim tvojm brojcekima beba ti ima oko 2400grama ako se naravno te mjere poklapaju sa ovim mojim bila sam punih 34tjedna tad
🙏👸👸🙏❤️
Pepita: vrlo lako moguce je onda,da. Mi smo sad po zm 32tj. a po uzv 34.
a debeloooo moje. Hehe.sad si me malo masmijala.eno vice tata:kada mama papa,papa i sin :)))))
Ja si cijelo vrijeme govorim:hvala Bogu da nisam imala nekih problema kroz trudnocu i da napreduje kako treba sve, a o kostobolji i rastavljanju te hormonima i raznoraznim mukama po trudnoci pokusavam razmisljati pozitivno i znam da ce sve proci i da smo sa razlogom to sve prosle. ♡♡♡♡♡
Tyna, ne znam zasto mi je spominjala bolnicu, tako kaze ima zadnja dva miseca pa se pridomisli. Prvi put kad san vadila secer, nalazi su bili cudni, kao zbrckani, pa sam ponovila na dijabetologiji i zadnja vrjednost je bila malo iznad granicne, tila me je tad slat u bolnicu, al' se predomislila jer je beba bila ok. Prosli put me isto tila u bolnicu, al' nalazi su bili u granicama pa se pridomislila, a to bi valjda tribala tamo bit samo 24h, i napravit neki profil secera. Valjda ce se opet pridomislit... A nisam se ni udebljala puno, oko 6kg, s tim da sam prije imala normalnu tezinu... Nit mi je djetu propisala, rekla je samo da se ne prejedan i da puno setam, nit mi ne triba inzulin...
Just, ja sam na ovoj stranici izračunavala težinu bebe
http://www.baby2see.com/medical/charts.html
Ne znam jel tocno doduše
Sortiraj odgovore
Najstariji