Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    axia
    23. Studeni 2015. 09:53

jutro, kuglice :)
    klub nespavača dobiva još jednog člana.... morat ćemo organizirati neku ponoćnu kavicu/čaj. kladim se da bi nam se onda svima spavalo, čisto da murphyev zakon bude zadovoljen :P
    svima koji danas idu na preglede-sretno,javite novosti :) cure koje čekate s torbom u rukama-držim fige da krene i kad krene da bude gotovo prije nego je i počelo i da bude čim manje stresno :*
    želim vam lijep dan !

• mama@
    23. Studeni 2015. 09:53

Jutro ili dan 

Just sretno na pregledu. Da i mi saznamo koliko ste narasli.

Ja sam nocas cak i spavala iako to nije u pravom smislu rijeci to. Kukovi, prepone, stidna kost ma sve zivo me bolucka u krevetu. A i ovako bogami.

Lillany pa gdje je sad zapelo  ?

Pepita i ti si mi neki zabusant postala. 
    Sto je ovo.....

LinaKarolina
    23. Studeni 2015. 10:02

Jutro moje loptice 

Ove tvrdoglave curke bas se ne daju istjerati van..a po babskim pricama curice uvijek urane.
    Ja sam svoje oboje prenijela tako da i trece ne ocekujem na vrijeme..kontam da ce prekoraciti u 2 mjesec. Moze i 4.2..mami i tati za godisnjicu 

Ja sam u obje trudnoce dobila 12 kg i 6 je otislo odmah nakon poroda a ostalih 6 kroz 2-3 mjeseca.
    Jedino je kada rodis ma koliko god kg izgubio bokovi ostanu siri..barem meni
    Sada sam na +7 pa cemo vidjeti do kraja.

Lillany bas si me nasmijala sa sluznim cepom. Tako sam i ja zadnji put sva u cudu gledala..
    Mislim da ruzniju stvar nisam vidjela..poput ooogromnog zeleno zutog smrklja je izgledao. 
    Btw rodila sam tek nakon 10 dana kada je ispao..ali tebi sretno i da se mrva odluci izaci ranije..

Pepita2109
    23. Studeni 2015. 10:03

Vidim bome je puno nenaspavanih mamica ovdje baš tulum neki na klokanici napraviti hahaha
    just sretno na pregledu
    mama vjeruješ li mi da ja apsolutno nemam nikakav osjećaj ni da mi je sutra termin ni da će uskoro krenuti.. 
    lillany hajde bar nas ti razveseli hehe
    lady kako si?

sutra pregled.. čak se i ne veselim toliko hahaha valjda zato jer sam uvjerena da je situacija kao i do sada.. ne mogu službeno hodati  stajati ( bar ne dugo ) koliko me dolje sve boli, steže, probada.. i kad se sjetim hodanja svaka dva dana uhh, dođe mi da ih sutra zamolim da me ostave u bolnici dok ne krene

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Pepita2109
    23. Studeni 2015. 10:10

LinaKarolina moja mama ima nas 6 cura i sve je prenijela osim jedne seke koju je ranije rodila  ah te bapske priče heheh tvrdoglave bebice bile dečkići ili curke  
    moja mala seka je rekla da ću ja roditi na njen rođendan (27.11.) pa vidjet ćemo

🙏👸👸🙏❤️

Tyna24
    23. Studeni 2015. 10:14

evo ja sam danas otišla u trgovinu baki, i veli nek stanem van s auta da me vidi, ona zna kad ću roditi. haha. i veli ona meni: neeećeš ti još, još ti je trbuh gore... kad se spusti onda budeš brzo.ja ju gledam u čudu i velim, pa prije Božića niti nesmije.ona se nadala več sad. haha. stariji ljudi
    (pepita ako se ne varam tebi su u gostima rekli da ti se spustio, baš me zanima ako baka nešt zna)

što se tiče kila, ja sam i prije jako teško nabrala, tak da sam se veselila kak bum kroz trudnoću dobila i popunila se, ali me neče niti sad. ja sam na +6... a jbg... mogu se ja prežderavati cijele dane, ali neće me i neće...neke se žale kak nemogu smršaviti, a ja se žalim jer nemogu nabrati...

Ines24
    23. Studeni 2015. 10:16

Drage mamice 
    Moram vam otkriti lijek za nesanicu i bolove, mislim da smo to nazvale - parkiranje fićeka  navečer ili ujutro (ili oboje ) i svi problemi nestaju  kod mene zasad djeluje, nadam se da će i kod vas 

Pepita2109
    23. Studeni 2015. 10:59

Tyna da da rekla mi frendica da mi se trbuh počeo spuštati,ali vidjet ćemo koliko će potrajati
    ines slažem se,ali eto nakon cijele trudnoće bez problema smo imali odnose pa do prije 2 dana, sada ja ne mogu jer me boli sve dolje, i zdjelica i sve tako da jednostavno gotovo sa time na neko vrijeme, nagovarala sam ja dragog da probamo,ali je njemu žao što me boli, pa ne bi htio da me boli još više..

🙏👸👸🙏❤️

Pinkypik
    23. Studeni 2015. 11:50

Hej okruglice! 😃
    Mi smo i dalje u komadu. Još ne znamo kad stižemo ali eto...budemo. Za sad smo dobro, živahni i rastezljivi na sve strane.
    Ines, pa trudna si za boga miloga...puno kg ti ode odmah,a za dalje ćeš malo u jogging s bebom i eto ga. Ja sam dobila 15 kg i mm isto favorizira moju novonastalu guzu. Takvi su mužići... 😄
    Još sam nešto htjela napisati,ali tko bi ga znao što...ha ha

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.