Mrkvice, nikad ne znaš, ali mislim da se njoj jako sviđa u mom trbuhu, danas se isteže na sve strane.
Pepita..za pocetak ti treba samo otpusno pismo iz bolnice i vase osobne za prijavu u maticni.
Zatim s tim papirima sto beba dobije idete na policiju. Vama ce jos trebati i uvjerenje o prebivalistu ali to ce te dobiti odmah u mup-u.
I opet sa svim tim dokumentima na zdravstveno. Vec sam bila pisala da preporucujem da fotokopirate sve dokumente (bebine) jer uglavnom njih traze,kao i fotokopiju vase osobne.
Tako da mozete sve pripremiti i samo predati.
Sluzni cep je cudo..neznam ni ja gdje sve to stane
U prvoj trudnoci mi nije ispadao dok je u drugoj trajalo danima.
Tako da moze pri samom porodu ili pucanju vodenjaka otici.
Terminuse..znam da ste nestrpljive i da vam je jedan dan kao deset njih. Ali kada napokon primite svoju bebicu dani ce vam letjeti..pogotovo prvih mjesec dana
Hej curke, vidim da ste se raspisale o nekom sluznom čepu?? Zapravo sam o tome nešto čula,ali smetnula s uma. Što se dogodi kada to ispadne i kako to prepoznati? Isto tako se pridružujem nespavačima... mislim da sam sada već kronično neispavana...zaspem na kratko pa ili se ne mogu namjestiti ili me potjera na wc i onda više nema spavanja... nemam još puno do kraja i nadam se da bebica neće uraniti jer se još nisam spakovala. Nadam se da ćemo sve stići
Dancccci pa sta cekas s pakiranjem Ti imas jos malo isto.
Ja nisam nikad vidjela taj cep. Vjerojatno mi je uvijek ispao na samom porodu kao i vodenjak i sve drugo
Prijavljujem.probadanja, zarenje, bol dok se krecem i stojim. Znaci li to da se otvaram il sto. Mislim rano mi je ali i nije.
Tek u ponedjeljak sam kod doktora pa cu i njega pitati jer me ovo nervira.
Inace, ja do poroda idem kod svog ginekologa sto jako volim jedino na uzv i ctg u TA
Ajmo cure, sto se ceka? Plesite tango
pozz, kuglice!
Kod mene ništa novog, Pepita! A potpisujem sve što si napisala, svi bolovi i rastavljanja kosti i muke po okretanju po krevetu i tak....Lillany, držim fige da se sve pokrene. Također, sretno i ostatku ekipe. Mrkvice, baš mi je drago da ste se lijepo ufurale. Pepita, sretno sutra! Ideš ujutro ili popodne?
Nekako sam se izmorila dok sam pripremila sve za bebicu i sad sam se uljenila. A i fali nam još par sitnica, nadam se da ću to nabaviti sada za vikend i da se konačno spakujem. Tek onda ću biti mirna. Valjda će pričekati do tada :D
Ako ne, mužić će trčati po trgovinama :D
Ja sam danas pitala za te bolove i probadanja dolje, u zdjelici, pa kaže da se to širi, bebica gura glavicom i namješta se pa kao zato boli...
Dancccci..odlazak sluznog cepa najavljuje da je porod blizu. A to " blizu" je relativan pojam. Blizu je sutra a i za 10 dana.
Ne mora nista znaciti osim ako si daleko od termina.
A zna ispasti i od samog pregleda ili provjere plodne vode.
LinaKarolina hvala ti na informacijama
mama uhh ne mogu ni počistiti po kući kako spada a kamoli da plešem, hahah
ovo da li se otvaraš ili ne, mene tako bolucka već dugo pa se eto nisam do sad otvarala nikako, sada osjetim kako se gura glavicom, ne može se ne osjetiti,a da li me to otvorilo vidjet ćemo
lady kao da smo babe samo jaučemo hahha,ali kad je ovo zaista drugo stanje i taman kad se naviknemo na nešto dođe drugo hehe, uglavnom sutra ujutro u 8 sati moram biti u rodilištu, rekao je ginekolog da će me gore pregledati da li sam otvorena i ako jesam da će mi onda gledat plodnu vodu.. pa ćemo vidjeti.. računam da ću valjda do 10 biti gotova
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji