allegrazg tako i nama, nikad još sve mjere nisu bile jednake, uvijek nam je glavica najveća. Trbuščić bude manji, ne sjećam se sada točno mjera, ali na zadnjem uzv smo bili 34+3, a glavica je bila za 36 tt. Mislim da to ništa nije precizno 100% i ne brinem se, rekli bi da nešto nije u granicama normale.
Cure moje evo mene hvala vam svima što ste mislile na mene, nije bilo mog ginekologa na bolovanju a ovaj na zamjeni me razvalio prstima da sam hodala kao da imam metlu u guzici.. ugl na ctg-u nas 3 ženske jednoj tremin za tjedan dana danas će roditi, druga prenijela tjedan dana i zatvorena je i ja šećer na kraju (hahahah) danas termin, sve bebice na ctgu mirne,a moja toliko divljala da su sestre jedna za drugom ulazile da vide ko to ima divlju bebu hahaha.. uglavnom otvorena sam 2prsta, plodna voda mliječna, nema trudova samo neke lažnjaci slabi za trudove,ali moja leđa ih osjećaju, i sad ostaje čekanje, može danas, može sutra ili za tjedan dana... uzv mi nisu radili..
lillany nadam se da je bar jedna bebica danas stigla
allegrazg ni meni se mjere ne poklapaju, ne brini da nešto nije u redu rekli bi ti
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
allegra, niti meni nisu mjere iste za sve.. uvijek mi je nešt manje, nešt veče... to je valjda normalno... tak da ja ne brinem, a nemoj niti ti... ako nešt nebi bilo dobro, ginekologi bi sigurno napomenuli...
Jutro svima :)
Allegra, i nama je glavica veca, pa trbuh pa tek onda bedrena kost. Al rekao je da je to sve ok, beba je u prosjeku za tjedan dana naprednija, tj. za 34. tjedan, a ja sam u 33. Al to nista ne znaci :)
Jutro okruglice :)
Evo i nas sa pregleda, malac ima 1700g i 40cm. Rekla je doktorica da nece biti velika beba :) kaze da je vec idealno namjesten za porod. Mi smo bili jako sretni jer je sve super pa ce se i ovi bolovi silni nekako izgurati.
[/u
Pepita super vijesti.
Kod nas još ništa, osim nesanice. Nesanica je postojana.
Sad ste me malo utješile.
Ja posaugala stan malo i trbuh mi se cijeli stvrdnuo i ušiljio, više nemrem ništa raditi...još me i leđa bole sad.
dobro jutro kuglice :)
pepita,, navijam da nastavi tim tempom, vidiš da e došlo do pomaka, više nisi zacementirana :) inače, čula sam (nije da je neka utjeha, ali...) da neki ginekolozi znaju prakticirat "grublje" preglede kako bi potaknuli porod. na taj način je moja frendica rodila. ujutro je bila na pregledu (na sam termin) doktor ju je doslovno razvalio za vrijeme pregleda, navečer je rodila....
lillany, kako se ti osijećaš, osim što si nenaspavana?
allegra, i nama su mjere nepropircionalne, ali je doc rekao da me to ne treba zabrinjavat, da oni ne mogu vidjeti 100 % točno pa tako ispadne.
ja sam danas opet puna elana, pa idem započet generalku-sumnja da ću ju završit :)
pusa od nas 2 :*
Pepita, super da se bar pokrenulo. Lillany jel ti sto osjecas? Kad je kontrola? Odoh rucak radit
lillany ti čekaš mene priznaj
axia s obzirom na bolove koje sam imala u zadnje vrijeme dolje u cerviksu, ta probadanja i njena guranja bila bih ljuta da sam zatvorena hahah.. mojoj strini je isto bila takva situacija,a sada vidjet ćemo kako će biti sa mnom
lady da, i meni je sad malo lakše.. kako se ti osjećaš?
otkad sam došla kući imam osjećaj da bih mogla cijelo vrijeme piškiti, i imam lažne trudove, bar mislim da su lažni iskreno nisam ih krenula pratiti još.. ali mislim da su lažni i dalje haha..
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji