Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pepita2109
    23. Studeni 2015. 06:53

Dobro jutro drage moje nadam se da ste se naspavale ja baš i nisam.. hehe

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• buffy
    23. Studeni 2015. 07:14

Dobro jutro..samo sto sam se probudila dosla vidjeti dal imamo jos jednu novu bebu 
    Pepita ni ja nisam naspavana u 3 zaspala i vec budna 

Pepita2109
    23. Studeni 2015. 07:21

buffy ja išla spavati već u 23 sata,ali sam se budila svako malo i najteže je bilo zaspati natrag..
    A danas me čeka jedna manja generalka, ne znam kak ću ja uopće išta napraviti..

🙏👸👸🙏❤️

Anaheja
    23. Studeni 2015. 07:53

Moje spavanje zadnjih dana je genijalno... Nesanica je malo previse uzela maha. Zaspala sam u pola 11, pa bila budna do skoro 4 i u 7 hop... I vise manje tako je vec par dana. Doslo je do toga da po 3- 4 dana nikako ne spavam, pa jedan ok i onda ispocetka 

JuicyFruit
    23. Studeni 2015. 08:03

Dobro jutro kuglice!
    Anaheja, i meni mm kaze da mi guza nikad nije bila bolja a meni nista nije jasno 

Za nespavanje noćas se i ja potpisujem... Ovaj put ne zbog mjehura nego samo bolova u zdjelici. Postalo je neizdrživo i sve se bojim da ce se na porodu samo pogoršati i da ce oporavak trajati mjesecima  napomenut cu doktorici ovaj tjedan, mozda ima neki savjet.

Ide netko danas na pregled??

Pepita2109
    23. Studeni 2015. 08:05

Mislim da je nesanica pred kraj korisna jer nas navikava na neispavane noći koliko god nam teško padalo..
     a to što te boli zdjelica to je sasvim normalno, meni je okretanje svako u krevetu sa jaukanjem koliko bole preponi i zdjelica,ali to ti se sve širi i priprema za porod, pa je logično da boli

🙏👸👸🙏❤️

tweety91
    23. Studeni 2015. 08:07

Jutrooo. Pridruzujem se klubu nespavanja :) mene bole kukovi i samo se rostiljam cijelu noc po krevetu.

[/u

@JustSmile@
    23. Studeni 2015. 08:52

Dobro jutroooo kuglice i mamice! :))))
    Mene sa spavanjem lavanda spasava.kada vidim da krece vrtenje i nesanica,samo par kapi pod nos,malom pustim mozarta i oboje cijelu noc pajkimo ko 2 bebe. :D ♡

Juicy: idem ja,idem ja.:))) u 14h sam narucena pa cu vidjeti moje zlato.jedva cekam da mi kaze koliko smo narasli,otvara komplikacije ..svasta nesto danas.a i kisa nepada, je zasjalo pa me veseli.

Hajde vise,vi iscekujuce kuglice...hehe,svi smo nestrpljivi a malcima se nezuri. ♡♡♡

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

allegrazg
    23. Studeni 2015. 09:07

Jutro kuglice!
    I ja sam se jutros nadala nekim novostima, a kad ono sve bebe još u tibama.
    Čini mi se da bumo se odjedom sve zaredale.
    Mene isto po noći bole bokovi od ležanja, pa okretanje s boka na bok, pa na wc i tak...

MaliV
    23. Studeni 2015. 09:19

Jutroooo ☺️

Mislim da vas kile ne bi trebale zabrinjavati, bar svi kazu da sve to dodje na svoje kasnije (uz malo truda), a pogotovo ovakve neekstremne kilaze... Meni je sogorica sa 60 dosla na 102 😄 Sve je skinula poslije poroda, ali joj je tijelo sad ljepse i zenstvenije nego prije jer se malo popunilo taman gdje je trebalo.. Pa se uvijek tjesim njenim primjerom 😄 Ja sam dobila oko 12 za sad, s tim da sam na svoju visinu imala nekih 10ak viska na pocetku.. Ma samo polako, ako nista, imat cemo grupu Zimske bebe/ podrska u mrsavljenju 💪🏼😁

Lillany sretnoooooooo 💕💕💕🍾

Procitala sam dosta stranica, pa sam zaboravila tko je stavio link na youtube dokumentarac, ali hvala i od mene ☺️ Idem si napraviti kavicu i pogledati

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.