Dobro jutro drage moje nadam se da ste se naspavale ja baš i nisam.. hehe
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Dobro jutro..samo sto sam se probudila dosla vidjeti dal imamo jos jednu novu bebu
Pepita ni ja nisam naspavana u 3 zaspala i vec budna
buffy ja išla spavati već u 23 sata,ali sam se budila svako malo i najteže je bilo zaspati natrag..
A danas me čeka jedna manja generalka, ne znam kak ću ja uopće išta napraviti..
🙏👸👸🙏❤️
Moje spavanje zadnjih dana je genijalno... Nesanica je malo previse uzela maha. Zaspala sam u pola 11, pa bila budna do skoro 4 i u 7 hop... I vise manje tako je vec par dana. Doslo je do toga da po 3- 4 dana nikako ne spavam, pa jedan ok i onda ispocetka
Dobro jutro kuglice!
Anaheja, i meni mm kaze da mi guza nikad nije bila bolja a meni nista nije jasno
Za nespavanje noćas se i ja potpisujem... Ovaj put ne zbog mjehura nego samo bolova u zdjelici. Postalo je neizdrživo i sve se bojim da ce se na porodu samo pogoršati i da ce oporavak trajati mjesecima napomenut cu doktorici ovaj tjedan, mozda ima neki savjet.
Ide netko danas na pregled??
Mislim da je nesanica pred kraj korisna jer nas navikava na neispavane noći koliko god nam teško padalo..
a to što te boli zdjelica to je sasvim normalno, meni je okretanje svako u krevetu sa jaukanjem koliko bole preponi i zdjelica,ali to ti se sve širi i priprema za porod, pa je logično da boli
🙏👸👸🙏❤️
Jutrooo. Pridruzujem se klubu nespavanja :) mene bole kukovi i samo se rostiljam cijelu noc po krevetu.
[/u
Dobro jutroooo kuglice i mamice! :))))
Mene sa spavanjem lavanda spasava.kada vidim da krece vrtenje i nesanica,samo par kapi pod nos,malom pustim mozarta i oboje cijelu noc pajkimo ko 2 bebe. :D ♡
Juicy: idem ja,idem ja.:))) u 14h sam narucena pa cu vidjeti moje zlato.jedva cekam da mi kaze koliko smo narasli,otvara komplikacije ..svasta nesto danas.a i kisa nepada, je zasjalo pa me veseli.
Hajde vise,vi iscekujuce kuglice...hehe,svi smo nestrpljivi a malcima se nezuri. ♡♡♡
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
Jutro kuglice!
I ja sam se jutros nadala nekim novostima, a kad ono sve bebe još u tibama.
Čini mi se da bumo se odjedom sve zaredale.
Mene isto po noći bole bokovi od ležanja, pa okretanje s boka na bok, pa na wc i tak...
Jutroooo ☺️
Mislim da vas kile ne bi trebale zabrinjavati, bar svi kazu da sve to dodje na svoje kasnije (uz malo truda), a pogotovo ovakve neekstremne kilaze... Meni je sogorica sa 60 dosla na 102 😄 Sve je skinula poslije poroda, ali joj je tijelo sad ljepse i zenstvenije nego prije jer se malo popunilo taman gdje je trebalo.. Pa se uvijek tjesim njenim primjerom 😄 Ja sam dobila oko 12 za sad, s tim da sam na svoju visinu imala nekih 10ak viska na pocetku.. Ma samo polako, ako nista, imat cemo grupu Zimske bebe/ podrska u mrsavljenju 💪🏼😁
Lillany sretnoooooooo 💕💕💕🍾
Procitala sam dosta stranica, pa sam zaboravila tko je stavio link na youtube dokumentarac, ali hvala i od mene ☺️ Idem si napraviti kavicu i pogledati
Sortiraj odgovore
Najstariji