Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    axia
    22. Studeni 2015. 22:02

mrkvice, ja ti mogu samo reć da vam se divim i da se mogu samo nadati da ćemo mi uspostaviti takvu harmoniju tako brzo :) bravo!!

Ines24
    22. Studeni 2015. 22:17

Ufff čeka me borba s kg iduće godine 

Mrkvice potpisujem Axiu, nadam se da će i kod nas sve ići tako glatko 

Pepita2109
    22. Studeni 2015. 22:22

ines logicno je da ces u trudnoci imati kg vise nego ikad, ne prejedas se i gledaj to tako da ces dobiti kila koliko je potrebno tvojoj bebi organizmu i skinuti ces to...netko dobije vise netkomanje... nismo svi isti... od strine frendica je dob 30 i brzo ih skinula, po porodu joj otislo vise od pola

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• mama@
    22. Studeni 2015. 22:28

Joj Ines nemoj se brinuti oko toga. Po nekom mom razmisljanju nisi puno ni dobila. Ja sam bila na +16kg kad sam prvih dvoje isla roditi s time da se nisam vagala na sam porod nego prije kod dr. Tako da moguce da sam bila i blizu 20kg.
    Bas te briga. Kile u trudnoci idu same dolje bez puno naprezanja. Sto beba uzrokuje, malo briga za sve, malo neispavanost. Sretno draga samo ne brini.

Ja sam na zadnjem pregledu bila na + 9 kg sto je meni malo s obzirom na prve 2 trudnoce. Dr kaze bitno da beba ima sve i da je sve ok. Lako cemo za kile i sve

lillany
    22. Studeni 2015. 22:36

ines ja sam dobila 20. I iskreno baš me briga. A bome znam i zašto sam ih dobila . Proždirem slatko po kratkom postupku. Dao Bog da su nam moje kile najveći problem i svi sretni i zadovoljni. Priznajem da me zna malo uhvatiti panika kada stanem na vagu (i ja se cijeli život patim s time) ali najbitnije je da bebac bude okej. Uostalom već sam jednom sklnula 25 kila. Znam proceduru. Budem podnjela izvještaj koliko je otišlo s porodom jednom kada se napokon porodim .

Mrkvica vi to stvarno profesionalno odrađujete. Nadam se da će i nama ostalima biti tako.

Kod nas nikakvih novih događanja. Poslala sam muža na posao. Sutra je pregled pa budemo vidjeli.

I baš mi je mama javila da je pokupila nekakvu virozu i da je puca temperatura. Totalno loš tajming. Pojest će se žena živa. Ja ću rodit a ona ne smije ovamo.

Ines24
    22. Studeni 2015. 22:59

Hvala vam na potpori cure, znam ja da vi imate razumijevanja za sve trudničke muke :D

• buffy
    22. Studeni 2015. 23:24

Vecer cure.. illany sretno ti i bas super da se pokrenulo... 
    I ja sam se rastopila na slikicu od mrkvice  i odmah sam pocela mastati 
    Ines ne brini o kilama sad uzivaj bez brige.. takodjer se mucim s kilama i spadam u tezu kategoriju ali sam se sad opustila a odlucila sam.poceti vjezbat cim dr dozvoli, pa cemo vidjeti dalje sta i kako. Meni je takodjer vec neugodno s mojim.kilama pogotovo jer svi pitaju koliko sam dobila i koliko imam sad 

JuicyFruit
    22. Studeni 2015. 23:47

Večer! čitam vas redovito ali nemam bas nesto pametno za reci pa ne pišem 
    Javljam se samo da nam svima poželim ovo sto Mrkvica ima  i da,  preslatke nogiceeee 

JuicyFruit
    22. Studeni 2015. 23:49

I Ines, ja sam na +17 i davno sam se prestala uzrujavati oko toga. Sigurna sam da ce sve otići kroz par mjeseci 

Anaheja
    23. Studeni 2015. 02:36

Mrkvice, normabeli za sveki bi i meni ponekad dobro dosli- hahahahahhaha . Moram priznat da se sve pomalo unormalilo u zadnje vrijeme. Zavidim ti sto se tako brzo ufurale . I skupa sa ostalima se nadam da ce i nama biti tako "lako" odmah od pocetka .

Mene kile ne brinu, dobila sam 11, tako da taj dio ignoriram. Ja se samo poslije poroda hitno zelim vratit u formu jer nisam navikla na mlitave misice na svom tijelu... Mislim, nije tako strasno, ali ja se grozno osjecam kad se pogledam u ogledalo. I zelim da mi guza opet stoji tamo gdje joj je i mjesto, hahhahaha... A dragi me moli da ostane ovakva , za moj pojam zlundrasta i objesena ... Muski 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.