Sada ste mi dale naslova za proučavanje :D
Kada smo već kod takvih stvari imate na youtubu seriju Bringing up Baby.
link na prvu od 4 epizode
https://www.youtube.com/watch?v=mSbrA3eO8A4
Radi se o usporedbi tri različite metode pri odgoju novorođenčeta.
Meni je baš bilo zanimljivo za pogledati, iako me jedna od metoda prilično šokirala.
Eto pa zelim vam svima da sto prije ljubite prstice svojih bebica
Anaheja ja sam dobila zato normabele, za kontrakcije, ali nisu mi pomagali pa ih nisam pila.. vise su mi sluzili kad me sveki uzruja
Iillany mene je uvijek zanimalo kako to izgleda, a eto nije me potrefilo da ispadne hehe
Knjigu nezznam da cu naruciti iako ste me sad zaintrigirale jer iskreno neznam kada da citam
Inače sam opterećena kilama, a posebno sad, kad vidim brojku na vagi svaki put se skoro srušim
Mrkvice koliko si ti dobila kila u trudnoći a koliko si dosad izgubila?
lillany, hvala na linku, pogledat ću definitivo :)
mrkvice, kako vam izgleda jedan dan sad? jeste se navikli jedni na druge?
Vecer, kuglice! Jedva docekala da gosti odu...stvarno ne znam jesam li umornija od ispitivanja ili sjedenja i cerekanja....lillany, joj jedva cekamooo! Pepita, nis novog ni kod mene osim tih presjecanja i bolova....a pridruzujem se menstrualnim bolovima koji su zapravo tupi i traju...a drugih laznih uopce nemam...osim bh tu i tamo
Lillany osjecas li ista? Ide li to nekuda?
Ines pa koliko si do sada dobila kg? Zasto te to u trudnoci muci?
Vidim da mi Lillany stiže...draga, stavi torbu kraj vrata,trebat će ti! 😅
Moj maleni mišić traži put...ali nije još otkrio gdje se ide. Nadam se da bude prije nego da netko istjera 😁 Za sad misli da su vrata na pupku! 🎯
Mama zasad sam na +16, do kraja mi ne gine minimalno +20 al oduvijek muku mučim s kilama i dijetama a nikad nisam imala više kila nego sada...
ines, čemu brige, sve je to normalno u trudnoći.... kad rodiš, otići će to pomalo...
Ines dobila sam 17kila. Otisla sam roditi sa 70kila. Sada trenutno neznam koliko imam jer dragi i ja doma nemamo vagu.. a jako me zanima. Bas cu se sutra izvagati kod svojih pa javim
Axia pa jesmo. Nakon prva tri napeta dana sada stvari dolaze na svoje mjesto. Svaku vecer ustajemo otprilike dva puta.. eto sinoc je mala, a cini se da ce isto i danas, zaspala oko 10 i spava negdje do dva. Onda se presvucemo i malo mazimo pa cikimo i tako opet zaspe, to traje oko 45min- 1h. Onda opet spava do negdje pola 7 i opet u krug. Danas smo se u 8 ujutro kupale, pa papale i presvukle. Ukratko beba jako puno spava.. jede kada se probudi i prije spavanja (otprilike svaka dva sata osim po noci kada je duzi razmak). Presvlacim ju prije papanja da mi se razbudi i da ju situ ne gnjavim da mi puno ne bljuca. Mama mi skuha rucak, jedemo kada malena spava i tako.. ukratko stigne se svasta. Sada kako smo dojenje uspjeli stabilizirati puno se bolje osjecam. Malena uspije dobro isprazniti ciku kada papa tako da je izdajanje rijetko potrebno i nema kvrzica.. sve u svemu snalazimo se. Umorna jesam, ali sam sretna do neba
Sortiraj odgovore
Najstariji