Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tyna24
    22. Studeni 2015. 18:57

juuuuj stize nam nova bebica??
    evo mi upravo dosli s sopinga,u lesnini bila jos danas akcija,kupili smo kuhinju...jeeej

nego curke,malo glupo pitanje,al kak izgledaju hemoroidi?

Anaheja
    22. Studeni 2015. 19:10

Pitanje... Vec me jedno tjedan dana gnjave "menstrualni" bolovi, nije konsatno i nije predugotrajno... Na netu ne nalazim nikakvo pametno objasnjenje osim da su to vjerojatno kontrakcije i savjeta da treba pit magnezij i normabele- ne pada mi na kraj pameti, normabeli mislim... Imate vi kakav pametan savjet i objsnjenje?

Pepita2109
    22. Studeni 2015. 19:18

axia ja tek krecem u skupljanje pravo ;)

tyna supeeeer :) kako izgledaju hemici ne znam nisam ih gledala ali ih osjetim poslije velike nuzde ali pozitivno je sto me ne bole

anaheja ne znam sta bih rekla moguce da su kontrakcije maternice ja sam pila magnezij do 36tt pa sa takvim bolovima nisam bas imala problema...

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• mama@
    22. Studeni 2015. 19:29

Anaheja ja koristim mg 300mg ujutro i 300mg navecer vec dugo.... no svakako me u zadnjih tjedan dana muce takvi bolovi koji mi obuhvate i leda i stomak. Ne znam, mozda da ne pijem mg mozda bi bilo jos gore?

• mama@
    22. Studeni 2015. 19:32

Axia ja svoje knjige drzim u supi u kutijama jer u kuci vise nemam gdje ;)

allegrazg
    22. Studeni 2015. 19:41

Anaheja, vidim da imamo isti problem po pitanju tih menstrualnih bolova.Ni ja ne znam zakaj tak zna boliti...
    Lilany, držim fige da što prije zagrliš svoju bebicu.

shimmer
    22. Studeni 2015. 20:09

jel to "sretna beba" autorice gine ford? nemojte se uplasiti hitlerskog tona kojim je pisana, ja sam bila dosta isprepadana kad sam je zavrsila.
    onda sam procitala "the baby whisperer" tracy ford (ne znam je li prevedena). u biti govori isto, ali puno simpaticnijim i umirujucim tonom.
    sljedeca na redu mi je "najsretnija beba u kvartu" harveya karpa.

drago mi je da cemo imati zajednicku temu za komentiranje i usmjeravanje kad se rode bebice 

lillany, iznenadio te sluzni cep? ne bi da si u terminu 

mrkvice, i ja se rastapam nad nogicama u profilnoj 

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

Pepita2109
    22. Studeni 2015. 20:23

curke koje se pate sa tim nekim čudnim bolovima preostaje jedino pitati doktora za razloge.. nemam pojma šta bi to moglo biti..
    shimmer da da gina ford, kad sam vidjela da ju spominju mame jesenskih beba išla sam malo prošvrljati po drugim forumima da otkrijem više o njoj i da saznala sam da je dosta stroga,meni će više služiti kao smjernica nekakva.. 

moja malena je full nemirna, isteže se rasteže, sve me speče dolje, baš je bolno njezino istezanje kao da se gura prema van... bole me preponi i sve dolje

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• mama@
    22. Studeni 2015. 20:29

Valja procitati svasta s raznih gledista...  tako se lakse prilagoditi svome stajalistu.

Pepita mene isto protezanje boli/pece dolje negdje. Kosti dolje me isto bole. Ma sva sam bolna 
    Jedino mi cudno jer ja nisam jos blizu bas terminu al eto. Kako odluci bit ce

lillany
    22. Studeni 2015. 20:40

shimmer nije me iznenadilo ispadanje čepa samo po sebi nego kako izgleda. Nisam prije googlala. Očekivala sam nekako nešto više sluzni a manje čep, ono kao sluzaviji iscjedak ili tako nešto.  A kad ono kao gumeni bomboni. Buljila sam u to u morbidnoj fascinaciji jedno 3 minute. Fakat je čep.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.