lillany ma vjerujem da osjecas olaksanje, i ja bih hehe :) stvarno se nadam da neces dugo cekati mozda da nastavis plesuckati ili nesto hehe:)
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Mama jesu, jos mi je sestra umrla od smijeha jer sam ju tri puta pitala ocu ja stici do wc-a svaki put je rekla da a ja jeste sigurni
Pepita ma ta stopala i prstici su neodoljivi. Svaki put kad ju presvlacim moram ih izljubiti
Iillany jojj nadam se da je to to! Kako muz? Jel na iglama ili je jos miran
Evo narucila i ja knjigu. Sve me dode 104 kune
A za besplatno uzela neke ljubavne romane sto mi.mama voli pa sam eto i nju za rodendan rijesila .
Pepita samo ti prati i javljaj takve stvari
lillany, držim fige da mrvica uskoro dođe i poveća nam društvance :D
pepita, mama, jeste član svijeta knjige? koji su im uvijeti ako se učlaniš, tipa ono jel se mora onda svaki mj neš kupovat? gledala sam tu knjigu već, moram ju imat :)
Mrkvica on je jučer isplanirao da me sutra ostavi u rodilištu nakon pregleda tako da je sada sav u "vidiš da sve ide po planu" i "moja kćer i ja imamo dogovor" modu.
I da, nogice su preslaaaatke
Mrkvica jedva cekam :)
mama drago mi je :) ma ja sve uvijek javim :)
axia dakle imas pravo na besplatno clanstvo dvije god ukoliko svakih nekoliko mj narucus nesto, meni je ta knjiga isto bila must have a poslije ako mi ukinu ckanstvo nema veze...
🙏👸👸🙏❤️
axia uclanila sam se danas preko interneta bas zbog te knjige i tih poklona
🙏👸👸🙏❤️
Na stranici www.apm.hr navedena knjiga košta 35,91 kn, plus poštarina 20 kn, ako sam dobro skužila, ispadne jeftinije
ines vidjela sam ali sam uzela ovako jer uz knjigu dobijem slikovnice u vrijednosti od 230i nesto kn tak da mi se isplatilo :)
🙏👸👸🙏❤️
divno, curke, hvala na informacijama. s obzirom na to da sam bookoholic, morat ću odvagnut opciju kupovanja više knjiga ili samo te jedne:) nemam više kamo s njima :(
Sortiraj odgovore
Najstariji